Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering leggen voor vrijstaande garage:

Fundering leggen voor vrijstaande garage

Vakman voor een fundering voor een vrijstaande garage van 4,5m x 8,5m. De plaats waar de fundering moet komen is perfect bereikbaar via de straat. Wel helt de tuin serieus af na het stuk waar de garage moet komen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Temse (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering leggen voor vrijstaande garage uit heel België:

Aanleggen oprit en terras

Oprit in kleine kasseien 62 m². Terras in tegels aan te leggen 30 m² (keramische tegels). Vakman voor leveren en plaatsen, inclusief grondwerken en fundering in gestabiliseerd zand.

Aanbouw huis

Aanbouw van 4 m (diep) x 4 m(breed) x 3 m (hoog) . De bestaande buitengevel (5.15 m) achteraan dient opengebroken te worden over een lengte van 3 m met steunbalk voor de toegang naar de aanbouw te voorzien. Er moet een fundering komen die de aanbouw + zonnepanelen kan dragen. Aan de achterzijde van de aanbouw een dubbele deur over de hele breedte (4m) en aan de open zijde van de aanbouw een raam over de hele diepte (3m) en hoogte(3m). aan deze zijde dient nog een deur geplaats te worden op 1 meter afstand van de bestaande gevel, dit wil zeggen dat deze deur loodrecht op de glazen wand in de diepte staat. Deze deur overbrugt zo de resterende 1.15 m van de gevelbreedte. plat dak te voorzien met isolatie en EPDM, klaar voor het leggen van zonnepanelen.

Buitentegels leggen

Tegels zijn reeds gekocht en fundering ook aanwezig. Stabilisé dient hier en daar hersteld te worden. Oppervlakte van 3 op 4 meter.

Blokhut plaatsen

Blokhut Lilly van 205x205 te plaatsen en een betonnen fundering leggen.

Gepolierde betonvloer te leggen

Oppervlakte bij benadering: 15m² (Terras - achterkant huis) 30m² (carport - linkerkanthuis) Beide stukken zijn met elkaar verbonden Voor carport muren zijn er sleuven gegraven die nog gevuld moeten worden met stortbeton voor de fundering. Daarop wordt de betonvloer gelegd. Beperkte nivelleringswerken nodig.

Oprit en terras aan te leggen in klinkers

Voor onze gesloten bebouwing (bj 1964, onze eigendom) zijn wij geïnteresseerd in het klinkeren van een oprit (+- 30m²) en het klinkeren van een terras (+- 21m²) in de tuin achter de woning (aansluitend aan de achtergeval met schuiframen). Hebben reeds de soort klinkers gezien welke we zouden wensen: Kassei in-line trommeling zwart 20x30x6 (of soortgelijk). Oprit: bestaande situatie met soort van vierkante betontegels, moet uitgebroken en opgeruimd worden + fundering storten + klinkeren Terras: bestaande situatie met bankirai, moet verwijderd worden + fundering storten + klinkeren. Graag werken uit te voeren in of na de zomer, indien mogelijk.

Composiet terras leggen

Ik woon op gelijkvloers in 2018 Antwerpen. Ik zou graag mijn een nieuw composiet terras op mijn bestaande stenenterras laten plaatsen. Mijn stenenterras vertoont reeds licht verzakkingen. Een garantie op de fundering is voor mij een must. De oppervlakte van mijn terras is ongeveer 15 m2.

Fundering leggen voor tuinhuis

Een fundering voor het later plaatsen van een tuinhuis van ong. 3 x 7 à 7 meter. De achtertuin is licht hellend. Tuinhuis heb ik nog niet , optioneel ook door de zelfde vakman te zetten