Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Waasmunster:

Verbouwen van benedenverdieping

Wij willen 2 binnen muren verwijderen en hadden graag geweten of we hiervoor een balk moeten steken. De binnenmuren zijn momenteel 9cm dik. Muur 1 is 3,6m lang. Muur 2 is verlengde van deur opening en daar moet 1,2m weg. Verder willen we een bestaand raam vergroten in de breedte.

Verwijderen draagmuur

Dragende muur van 4,5 meter lang te vrewijderen. Muur van 2,60 meter hoog.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Er zou een poutrel moeten geplaatst worden van 3.20m. Uitbreiding van miving naar keuken.

Moderne nieuwbouwwoning met verdiepingen bouwen

Graag bouwen van een driegevelvilla met 2 verdiepingen van 120 m² op de heide vergunning reeds OK. Ruwbouwwerken

Veluxraam, trap en kurkvloer plaatsen

Geïsoleerde zolder verbouwen tot slaapkamer : 1 velux + raam vervangen. Nieuwe vaste trap plaatsen. Kurkvloer leggen ( 40 à 50 m²) Verplaatsen boiler/ketel.

Renoveren van hall en toilet

Wij willen onze hall renoveren. Het gaat om uitbreken van een vloertje van 3 m², nieuwe vloer, nieuwe ingebouwde kast van 1,5 m breed, en een nieuw toilet ( uitbreken wand en vloertegels, nieuwe tegels en sanitair.

Afwerking zolder

Plaatsen tussenwand + gyproc electriciteit is reeds gelegd, maar moet ingewerkt worden in de tussenwand vloer egaliseren uitslijpen trapgat voor vaste trap + plaatsen vaste trap schrijnwerk op maat voor bureaublad

Aanbouw in ytong

Wij zouden een aanbouw willen plaatsen aan ons bestaande woning, ongeveer 40 m². Daarvoor zijn we enkele denkpistes aan het verkennen en één van die denkpistes is een aanbouw in Ytong. Concreet zou onze aanbouw er als volgt uitzien: ongeveer 6,5 m breed en 7 m lang. De vorm is simpel: een rechthoek. Het meest complexe punt - volgens onze beknopte kennis - is het feit dat aangezien het een uitbreiding is van de bestaande woning, deze aanbouw aan de bestaande woning moet worden gekoppeld. Ons huis is een bel-etage uit de jaren het mogelijk om eens een ruwe schatting in een offerte te geven voor deze aanbouw?

Zolder uitbouwen

Mijn huis werd opgeleverd in 2011 (bouwbedrijf Verelst). Ik wil nu de zolder laten uitbouwen tot één woonruimte + dakvensters. Een deel van de zolder kan uitgebouwd worden als opslagruimte (desgevallend met ingebouwde kasten) In de vloer is in het beton reeds de ruimte uitgespaard voor de bijkomende trap

Beton gieten

Gezocht aannemer om beton te gieten voor berging en terras. Zo snel mogelijk!