Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wetteren:

Vloerplaat gieten

Voor de verbouwing van ons huis zouden we een nieuwe vloerplaat nodig hebben aangezien de huidige vloer in de zavel ligt. Het gaat om een oppervlakte van 90m² met een dikte van 10 cm. Ik weet niet of het juist is de aangegeven dikte.

Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken

Wij wensen een oud trapgat dicht te laten maken en een nieuw trapgat te laten steken (betonnen gewelven) plus een deurgat.

Opening maken in binnenmuur

Ik zou graag in onze keuken een raam of opening laten maken naar onze living zodat het licht van de dakkoepel in de keuken ook onze living wat oplicht. Een gat van ongeveer 1m op 1m. Deze muur betreft wel een steunmuur.

Draagmuur keuken verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en een poutrel plaatsen. In de muur zijn al 2 deuropeningen dus er moet niet veel meer gesloopt worden. Maar omdat het een ouder huis is zouden we graag een ervaren kijk en informatie Het huis zijn we nu aan het kopen en binnen de 3 a 4 maanden. (na enkele andere werken) zouden we graag eventueel deze werken laten doorgaan.

Renovatie uitvoeren

Centrale verwarming leggen met de keuken vergroten, de kelder waterdicht maken en een nieuwe vloer leggen. Graag een HR ketel. Vloeren enkel benedenverdieping. Tegels plaatsen of laminaat leggen.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Wij willen graag een draagmuur laten verwijderen tussen de keuken en de living. In de plaats zouden we graag een poutrel laten plaatsen, het zou moeten gaan om een poutrel van zo een 5 meter.

Dak en zolder verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen: nieuwe schuin dak (40m²) met kapel en velux, nieuwe roostering op de vloer van de zolder (25m²), verhoging van plat dak (opmetsen) en nieuw plat dak (20m²) met koepel en buiten isolatie. Schuin dak is reeds afgebroken.

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door waterschade hebben wij schimmels gehad en afbladderend behangpapier en pleisterwerk op een deeltje van de muur in onze living. We zoeken iemand die dit kan herstellen. Ter plaatse komen kijken.

Binnenmuur plaatsen

Plaatsen van gipswand ongeveer 3 meter lengte en 2,5 meter hoog, scheiding bureau en slaapkamer.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen na waterschade: Tijdens het vervangen van ons dak heeft de firma tijdens een stortbui een fout gemaakt. Het water is met bakken via de dakgoot in ons huis gelopen. Vooral de badkamer die onder de zolder ligt, heeft de volle lading gekregen. Er is zichtbare schade (vlekken op het plafond en licht uitgezette houten planken van het badkamermeubel) maar er zal ook wel onzichtbare schade zijn aan de gyprocplaten, het pleisterwerk, de isolatie, de armaturen van de spots, ..