Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie verandabouw in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wondelgem:

Draagmuur uitbreken + poutrel plaatsen

Muur van 1,5m op 2.6m uitbreken en poutrel steken van 2,85m ongeveer. Het is een muur tussen living en keuken.

Uitvoering van de ruwbouw van onze aanbouw (staalconstructie)

Voor onze aanbouw zijn we op zoek naar aannemer om de ruwbouw op zich te nemen. Aanbouw loopt over de volledige breedte v h huis, totaal 7x3m. Exacte dimensionering van poutrellen wordt voor uitvoering nog berekend door architect/stabiliteitsingenieur. - Fundering + betonplaat (excl uitgraven) - Metsen van nieuwe zijmuur met de buren (+isolatie) - Plaatsen staalconstructie. Er loopt een gewapende betonnen balk over de volledige breedte van de woning. De constructie kan hier wellicht aan verankerd worden (vb U poutrel over de volledige breedte). De gevelsteen in de aanbouw wordt nadien (door ons) afgebroken. - Roostering dak (excl verdere afwerking + dakbedekking) - Plaatsen waterkering in achtergevel + opmetsen gevelsteen

Plaatsen balkon

Plaatsen van balkon 1.2m op 4 meter. Behouden van 1 raam, het andere vervangen door schuifraam .

Poutrels steken

Voor het plaatsen van alleen de poutrels. Eén stuks, waarvan één draagmuur is. De draagmuur zou weg moeten en daar poutrel moeten komen.

Boogmuur afbreken en poutrel steken

Draagmuur in boogvorm afbreken en poutrel plaatsen op het gelijkvloers. Eerste verdieping is er op de draagmuur een muur tussen 2 slaapkamers. Daarboven is er de zolderverdieping en het dak. Afmetingen muur: breedte 4 m hoogte 2,6 m en dikte 20 cm.

Balkon renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op de eerste verdieping kan herstellen. Onderaan wat afbrokkelend beton, bovenaan en zijkanten egaliseren en bedekken met coating epoxyhars. Alsook plastieken dakgootbescherming te herstellen.

Betonnen plaat gieten voor Luca tuinhuis

Betonplaat voor tuinhuis gieten. Het tuinhuis Luca gaan we zelf plaatsen.

Polycarbonaten platen vervangen op veranda

De bestaande polycarbonaatplaten op de veranda zijn versleten en moeten worden vervangen door nieuwe platen. Het gaat om 6 platen van ongeveer 84-88 cm breed, ongeveer 2 m lang en met een dikte van 1,5 cm.

Plaatsen van 2 poutrellen

Ik zou graag 2 poutrellen laten steken in de living en eetplaats. Muur in de living is +- 4. 20 meter. Muur in de eetplaats is +- 3. 80 meter.

Herstelling betonrot

Herstelling van beton waarin een stuk is losgekomen door betonrot boven een raam op de eerste verdieping van een appartementsgebouw.