Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Zele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zele:

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren: nieuwe vensters met geluidsdempend glas, isolatie van spouwmuren, betonnen dakgoten herstellen, herbouwen van 1 muurtje (4m breedt x 1.5m hoog).

Draagmuren verwijderen

Ik wil op het gelijkvloers een draagmuur laten verwijderen zodat we een grotere keuken kunnen maken en in een andere een doorgang maken naar de living. Op de eerste verdieping is er een barst die ik ook wil laten onderzoeken.

Plaatsen dorpel en inbouwen arduinen brievenbussleuf

Opbouw vanaf de betonplaat, rekening houdend met waterkering en koudebruggen, van een dorpel onder een schuifraam. Deze dorpel is reeds geleverd en bestaat uit 4 delen van 1.35m. Dit zou uitgevoerd moeten worden de komende 2 weken. Voorts inbouwen van een arduinen brievenbussleuf in een volle muur van 50cm dikte. Gevel staat op inventaris dus met de meeste zorg uitgevoerd.

Fundering uitmeten en herstellen

Wij zijn bezig met renovatie, nu merkten we dat de vloeren op de 1ste verdieping scheef lopen en zijn opzoek naar de oorzaak. Vermoeden een verzakking van de fundering in het rijhuis die dus graag willen laten herstellen.

Zolder inrichten

Zolder als bureel en ontspanningsruimte inrichten, plafond,muren 2 velux ramen afwerken, vloer, trapgat, trap, kast rond boiler, deur naar kleine zolderkamer. Gyproc of evenwaardige vervanger met mogelijkheid schilderen van muren.

Klussen te doen

Iemand die kan helpen met de afwerking van plinten in onze zolder plus eventueel kasten te maken

Bijgebouw te voorzien van sandichpanelen

Wij zoeken dringend iemand om een bijgebouw van 4 op 4,5 m te voorzien van metalen sandwichpanelen. Dak + 2 wanden. Bellen NA 18u.

Dakterras en gevelrenovatie

Aanleg dakterras op plat dak, verplicht gebruik melkglas tegen inkijk. Herstel dakgoot aanpalende achtergevel en renovatie achtergevel met nog te bepalen materiaal.

Renovatie van woning

Renovatie aan de hand van plan van architect. Betreft uitbouw aan bestaande keuken, nieuwe leiding richting garage waar nog een septische put ligt + septische put ledigen en opvullen + verbindingsstuk maken richting openbare weg. In de uitbouw komt een groot schuifraam en glazen deur. Boven de garage (waar momenteel een dak opstaat) komt een derde slaapkamer. Deze gaat verbonden worden met de rest van de eerste verdieping via een gang en kamer met 2de wc die boven op de uitbouw komt. Alles in houtskeletbouw. In de tuin is er reeds een regenput aanwezig. Deze dient nog verbonden te worden met de wc op gelijkvloers en nieuwe wc. Reeds gescheiden afvoer aanwezig.

Een achterplaats en paadje naar tuin, ...

Een achterplaats en paadje naar tuin, zou ik graag laten ombouwen tot veranda.