Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuren verwijderen:

Draagmuren verwijderen

Ik wil op het gelijkvloers een draagmuur laten verwijderen zodat we een grotere keuken kunnen maken en in een andere een doorgang maken naar de living. Op de eerste verdieping is er een barst die ik ook wil laten onderzoeken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuren verwijderen uit heel België:

Twee draagmuren uitbreken

2 muren verwijderen en poutrel plaatsen. Ene muur zou 4 meter zijn en andere 6 meter dit wel ruim geschat.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

In oktober zou ik graag een deel van een dragende muur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen en poutrels laten steken. Deel dat verwijderd moet worden is ongeveer 2m lang en 2.5m hoog.

Vergunning voor deel draagmuur te verwijderen

Wij plannen bij de renovatie van ons huis twee draagmuren gedeeltelijk te verwijderen en vervangen door poutrels. De eerste heeft een breedte van 20 cm. Hier zit momenteel een deuropening (85cm). Deze opening zou verbreed worden tot 2m20 of 2m30 (hoogte 2m50). (Plan nr 1.) De tweede heeft een breedte van 30 cm (oude buitenmuur) en heeft reeds een opening van 2m. Deze opening zou verbreed worden tot 3m25 (hoogte 2m50). (Plan nr 2.) Hierbij zou ook nog een 3e niet dragende muur verwijderd worden dat een breedte heeft van 10 cm. deze muur staat niet onder een andere muur en heeft een lengte van 2m50 met een deuropening van 85 cm. (Plan nr 3.) Wij zoeken vooral een architect voor het opmaken van de benodigde zaken voor het aanvragen van een vergunning bij Stad Oostende.

Verwijderen draagmuren en steken poutrels

We willen de woonkamer uitbreiden en samenvoegen met de keuken tot één groot geheel. Daarbij dienen muren/draagmuren te worden verwijderd en nieuwe poutrels te worden geplaatst.

Plannen maken voor verbouwing

Woning aangekocht van de jaren 60. Deze zou volledig gerenoveerd moeten worden we hebben de hulp nodig van een architect om bvb ramen bij te steken, ramen kleiner en groter te maken, draagmuren te verwijderen.

Binnenmuren verwijderen en poutrels plaatsen

2 Binnenmuren verwijderen, zijn draagmuren. Verwijderen en poutrels plaatsen.

Deuropening in dragende muur maken

We willen de woonkamer met de keuken verbinden door de twee muren van de tussenliggende badkamer weg te halen of door een opening in de muren te maken - Het toilet in de badkamer willen we behouden en met een nieuwe muur afscheiden van de verbouwde woonkamer. - We willen een deuropening maken van toilet naar de gang (zie tekening). - De nieuwe 'overloop' die door deze verbouwing ontstaat heeft ook een houten vloer nodig net als de rest van de woonkamer - In één van de te verwijderen muren zit al een deur, die kan worden gebruikt voor het toilet, dit is dus niet nodig. - Of de te verwijderen muren draagmuren zijn, weten we niet.