Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zottegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Zottegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zottegem:

Grondwerken en betonwerken voor zwembad

Ik overweeg om een zwembad te installeren. Ik ben op zoek naar een aannemer die zowel de grondwerken doet als het gieten van een beton plateau. De put zou 10.50 m op 5.50 m en een diepte 1.5 m bedragen. Het oppervlak zou ook moeten gepolijst en of geëgaliseerd worden.

Verbouwingswerken uitvoeren

Aanbouw, muur bouwen en dak vernieuwen. Indien mogelijk vloeren en plakken. Eengezinswoning (rijhuis) - drie verdiepingen.

Verstevigen houten verdiepingsvloer

Op onze bovenverdieping is er een slaapkamer waar de houten vloer doorbuigt. Graag hadden we dit opgelost gekregen. Oppervlakte vloer : 25 m².

Arduinen boord opnieuw vastzetten

Het balkon is rondom afgezet met blauwe steen waarvan er 2 zijn losgekomen(in het midden). Daardoor liggen er nu ook tegels los. De blauwe steen (arduin) moet dus terug vastgelegd worden en ook de vloer moet worden vernieuwd (misschien geen tegels meer maar een waterdichte specie).

Kelder gewelven herstellen

Ik ben net naar de kelder geweest en heb gezien dat de stalen tussen m'n gewelven volledig verroest zijn en dat de bakstenen loslaten.

Betonrot herstellen aan terassen

Ik wens aan mijn pas aangekochte 2 appartementen bij de terrassen betonrot te laten herstellen.

Betonrot aan terras verwijderen

Ik heb een kleine appartementsblok, maar op de terrassen een beetje betonrot is. Ik denk dat dit per verdiep over 2-4 vierkante meter gaat, is het eerste, 2 de, 3 de verdiep.

Renovatie van 2 appartementen

Hierbij zou ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een totaalafwerking van 2 appartementen. Graag had ik deze zeer snel ontvangen, zodat ik nog snel een lening kan aanvragen. De werken zouden na goedkeuring van de lening direct uitgevoerd kunnen worden, een ideaal winterwerk. Liefst zo snel mogelijk een afspraak maken om de appartementen te komen bezichtigen, liefst via mail. Dit zou er moeten gebeuren; Renovatie dakappartement 60m² en appartement 1e verdieping 110m²

Reinigen en herstellen regenwaterput

Prijsofferte voor: Waterlek in 2 betonnen putten van 3000 liter die met elkaar verbonden zijn. Reinigen en herstellen van regenwaterput, graag advies en prijs.

Aannemer voor verbouwingen huis

Huis van 1986 is aan vernieuwingen toe: Nieuwe leidingen van water voor chauffage onder vloer. Nieuwe vloer. WC tegels tot plafond en nieuw toilet. Eventueel badkamer vernieuwen. Binnendeuren verbleken. Keuken moderniseren. Plafond schilderen + rozassen verwijderen aan plafond. Trap met open treden in hall die nu donker is moet verbleken. Graag advies en ideeen-kleuren combinatie.