Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verstevigen houten verdiepingsvloer:

Verstevigen houten verdiepingsvloer

Op onze bovenverdieping is er een slaapkamer waar de houten vloer doorbuigt. Graag hadden we dit opgelost gekregen. Oppervlakte vloer : 25 m².
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Zottegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstevigen houten verdiepingsvloer uit heel België:

Kelder opnieuw metselen en verstevigen

In mijn gemetselde, gewelfde kelder van 12 m² zijn de voegen aan het uitslijten en zijn een aantal stenen verzakt. Ook is een houten balk die ingewerkt is deels vermolmd en moet deze vervangen worden. Ook de verticale houten balken moeten vervangen worden. Ik zou deze kelder willen laten hermetselen en verstevigen.

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.

Houten terras op open en vlak dak te maken

Op een stukje van een open en vlak dak een houten terras aan te leggen. Er mag geen schade aan de bevloering zijn . Mag eventueel met een dakje , ik dacht aan 2 houten zijpanelen bevestigd in steunbalken en aan de muur met een steunbalk die de 2 zijpanelen extra verstevigen voor hevige wind . Ik verkies duurzaam hout . Ik heb de toestemmingg van de huisbaas en syndicus van het gebouw omdat er reeds een oude dak terrras (die slecht aangelegd is ) aanwezig is . Terras van 7 m langr en 2 m BR

Omheining herstellen / vervangen na storm

Oude tuinafsluiting (houten schermen) over 30 - 35 meter zijn door extreme stormweer losgerukt. Deze moeten hersteld / vervangen worden. Hermonteren en basis verstevigen.

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .

Houten deur vervangen

Vervangen van 1 deur en verstevigen van de omlijsting. Keukendeur in appartement. Jaren 35.