Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Zwijnaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Zwijnaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwijnaarde:

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil de steunmuur tussen de keuken en woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Afstand nog niet gekend, maar ik voeg een foto toe waarop de muur te zien is.

Pannendak herstellen, oprit aanleggen en ramen vervangen

Het pannendak lekt. Daarnaast wil ik een terras van 8 m² uitgraven en een afdak boven plaatsen. Terras mag aangelegd worden in stenen. Er moeten ook nieuwe ramen achteraan het huis. Graag een portefenêtre van 2.5m lengte ongeveer.

Gat in muur trappenhal maken voor plaatsing van raam

In een nieuwbouw wil ik in de trappenhal op kelderniveau een raam in de muur die de trap van de kelder scheidt een gat en daarin een raam plaatsen om zo daglicht in de kelder te trekken.Gat in muur trappenhal (2*2) (gewelven rusten er niet op) + raam (2*2)

Solatube van tuin naar kelder plaatsen

In een nieuwbouwwoning, willen we alsnog daglicht in kelder krijgen en dus een solatube (twee van 35cm diameter) van de tuin/terras naar de kelder brengen. Nauwelijks 2 m te overbruggen. Gaten moeten wel geboord in betonnen wand.

Tuinhuis/Repetitieruimte in tuin bouwen

We zouden graag een repetitieruimte bouwen in de tuin van 40m². (5 x 8 m) Betonplaat, sleuven van 30cm (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). Hierbij denken we aan metsen met volle betonsteen of waarom niet gieten in beton (of met betonnen keerwanden)? 1 groot akoestisch raam. Afhankelijk van de prijs een scheidingsmuur tussen 2 binnenruimtes met studioraam. Afwerking met groendak. Vooraan 2,85m , achteraan 3,5m hoog.

Bijbouw met keuken plaatsen

Wij hebben plannen om onze keuken uit te breiden naar de tuin toe. Afbraak huidige koterijen en deel van binnenmuur, bijbouw (ruwbouw), sanitair (leidingen keuken + plaatsen van een toilet), plaatsen van dakramen, glazen schuifdeuren plaatsen en nieuwe keuken. Bijbouw zou ongeveer 40 m² moeten zijn.

Plaatsen van twee poutrellen en trap

De bestaande keuken(kamer) wil ik openleggen zodat er een open keuken is. Uitbreken van 2 muren zullen weg moeten dmv. Poutrellen (2 x 4 meter). Trap plaatsen van eerste verdieping naar tweede verdieping.

Afbreken schouw

Schouw in living afbreken .Boven mag de schouw blijven (ondersteuning)

Ruimte indelen in badkamer en bureel/slaapkamer

In een ruimte op bovenverdieping opsplitsen voor een badkamer en bureel/slaapkamer. Totaal nieuwe badkamer te installeren en in de 2 de ruimte afwerking plafond en muren en houten vloeren aanbrengen.

Totaalrenovatie van rijhuis naar studios

Ik ga een rijhuis dat nu 4 kamers heeft en 1 studio ombouwen tot 3 studios. Dit moet volgens de vlaamse wooncode gebeuren. Gelijkvloers heeft nu reeds een studio en daar moet structureel niets aan veranderen. De zolder is niet in gebruik nu maar moet omgebouwd worden tot een slaap- en badkamer. Het dak en de ramen zijn reeds vervangen. Er komt een triplex in en een duplex. De 4 kamers die nu in het huis aanwezig zijn, zijn allen elektrisch reeds gesplitst. Dat moet ook zo zijn voor de studio's. Warm water via elektrische boilers of gebruik van de gasbrander van de cv indien mogelijk. Verder info vraagt u best bij mij op. Plan zit in de bijlage.