Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel:

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil de steunmuur tussen de keuken en woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Afstand nog niet gekend, maar ik voeg een foto toe waarop de muur te zien is.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel uit heel België:

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil een muur tussen mijn keuken en living uitbreken van ongeveer 3 meter breed en 3+ meter hoog.

Uitbreken binnenmuur

Wil een niet dragende tussenmuur van +- 2,5 meter op een normale hoogte van een living laten uitbreken en ook het bijkomende pleisterwerk laten uitvoeren en het opruimen van puin (3de verdiep)

Keuken renoveren en muur uitbreken

Voor de keuken tot een open keuken om te bouwen moet er ook een tussenmuur worden uitgebroken, deze is een steunmuur dus er zou een poutrel geplaatst moeten worden. Twee op vier meter ongeveer.

Uitbreken muur en poutrel steken

Het uitbreken van de tussenmuur aan de achterkant van de woning om zo de keuken te vergroten en meer daglicht binnen te krijgen. Indien mogelijk: het verhogen van de balk tussen woonkamer en keuken, deze is zon 50 cm lager als de ander.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Woonst verder renoveren, waarvoor een tussenmuur (ik vermoed niet dragend) verwijderd dient te worden, poutrel plaatsen, vloer afwerken en eventueel nog enkele klussen zoals afwerking binnenmuren. Ik zoek iemand die kwalitatief werk kan leveren.

Vervangen verwarmingsinstallatie

Renovatie burgerhuis. Van stookolie naar gas (ligt binnen). Plaatsing van bijkomende elementen in traphal etc... Nieuw verwarmingselement in de keuken wegens uitbreken tussenmuur. Systeem in combinatie met zonneboiler? Misschien in combinatie met open haard? Verwijdering van de stookolieketel. Eventueel infraroodverwarming op zolder (wordt multifunctionele werkkamer). Wij hopen op enige reactie.

Woonkamer verbouwen

1 ruimte maken van de woonkamer en een bureelruimte. Tussenmuur moet weg, huidige parket uitbreken en nieuwe in de volledige ruimte, een tussendeur dicht maken met gyproc, een gyproc plafond, een raam uitbreken en een nieuw raam tot op de grond plaatsen, een muurradiator vervangen door een vloerconvector. Adresgegevens bij afspraak.

Algemene renovatie van recent aangekochte woning

Recent aangekochte woning : wij wensen de keuken te verbouwen, nieuwe vloer, tussenmuur uitbreken (draagmuur? ) en muur met twee deuren vervangen door schuiframen naar de tuin. Elektriciteit dient volledig vernieuwd te worden. Badkamer en wc (aparte ruimte) uitbreken, bad installeren, 2 wc's, nieuwe vloer en wandtegels. Foto's in bijlage.