Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

zaterdag 22 september 2018

Betonvloer tuinhuis leggen

Plateau betonvloer leggen van 280 cm x 240 cm, diepte minimum 20 cm, maximum 25 cm. Is uitgegraven, gevelstenen als ondervloer aangebracht, en ijzeren vlechtwerk is ter plaatse beschikbaar.
dinsdag 18 september 2018

Plaatsen van 2 poutrellen

Er wordt 1 draagmuur binnen in het huis verwijderd , en een groot deel van de achtergevel waar dan een poutrel geplaatst moet worden. Dus 2 poutrellen in totaal .
maandag 17 september 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden: - elektriciteit vernieuwen (reeds aan begonnen maar niet af) - dak extra isoleren zolderkamer afmaken; zolder van 5 op 10 m. - badkamer vernieuwen ( alles eruit en nieuw te plaatsen zoals lavabomeubel, tegels, bevloering, douche?) - beetje plakwerk (gleuven elektriciteit) - wc/waskot panelen tegen de muur wegdoen en gyproc (? ) plaatsen - sierbalken boven de ramen ( buiten ) te herstellen.
maandag 17 september 2018

Serre Merkur Makro plaatsen + fundering

Ik ben van plan onderstaande serre aan te kopen bij Makro (leveringstijd binnen 4 weken) met Veiligheidsglas 3 mm (ipv tuinbouwglas). Ik zoek een ervaren plaatser voor volledige montage van de serre inclusief fundering (aluminium gegalvaniseerd frame met pinnen op de hoeken + beton op de 4 hoeken). Serre Merkur 257 x 383 x 230 cm zwart + Gegalvaniseerde basis
maandag 17 september 2018

Schuifraam steken in bestaande muur, raam verkleinen en buitendeur steken

Een raam moet verkleind worden. Een schuifraam steken in bestaande muur. Een buitendeur steken in bestaande muur.Plannen zijn reeds opgemaakt en goedgekeurd.
vrijdag 14 september 2018

Hangar 100 m² renoveren

Wij zouden graag onze hangar verbouwen oppervlakte is ongeveer 10 meter op 10 meter. Het afbreken van muren, plus poutrels steken, ook veel metselwerken , vloeren van de hangar vernieuwen.
dinsdag 11 september 2018

Herinrichten 2 kelderruimten

Het betreft de totale herinrichting en afwerking van 2 kelderruimten. Er moet zeker 1 raamopening gemaakt moet worden aan de tuinzijde, met een kleine uitgraving. Chape ligt er al maar dat is ook het enige.
maandag 10 september 2018

Erker vervangen en uitbreiden (benedenverdieping)

Wij denken erover onze bestaande erker te vervangen en uit te breiden in het kader van het renoveren van onze benedenverdieping. uitbouw aan de bouw van achter Extra oppervlakte te creeren zou ongeveer 10m² moeten zijn . Graag advies hierover.
maandag 10 september 2018

Huis afbreken en atelier uitbereiden

Ik wil graag mijn huis afbreken en atelier uitbreiden. De bouwvergunning is in orde.
maandag 10 september 2018

Aanbouw renoveren

Bijbouw met een platdak van 6mx6m met een gang. Momenteel staat er een oude veranda die moet verwijderd worden en een badkamer ook .
donderdag 6 september 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatieproject: Pleisterwerk 260m², gyproc, 120m². 40m² chape en vloer 130m² Binnendeuren 9stuks 2xbadkamer compleet renoveren 7m² +10m² strakke stijl keuken plaatsen 8m² moderne stijl .
donderdag 30 augustus 2018

Bouwen van 2 halfopen bebouwingen

Volledige bouw van 2 half open bebouwingen met 1 verdieping en zolder. Grondwerken, metselwerken, dakwerken, buitenschrijnwerk, ramen & deuren, bepleistering, het hele project dus van begin tot einde.
donderdag 30 augustus 2018

Kelder renoveren

De kelder van ons huis (bouwjaar ergens in de jaren '30) is vrij vochtig (voornamelijk condensatievocht denk ik, de zomer bvb is veel vochtiger dan de winter) en dat heeft de betonnen welfsels en vooral de stalen balken erin met de jaren aangetast. We zijn op zoek naar een offerte: 1) (prioritair) om de betonrot in het kelderplafond professioneel te herstellen (herstellen van schade en bewapening te vrijwaren van verder roesten) 2) mogelijke oplossingen om de kelder minder vochtig te maken. De kelder hoeft geen leefruimte te worden maar als de toestellen en welfsels minder aangetast worden door het vocht zijn we al blij. Kelder : 4 x 4,5= 18m².
dinsdag 28 augustus 2018

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrel

Ik zou graag de steunmuur (375 cm breed x 250 cm hoog) tussen onze living en keuken laten uitbreken en vervangen door een poutrel onder ons plafond van +- 10 cm dik.
dinsdag 28 augustus 2018

Renovatie woning

Enkele muren slopen en vloertegels uitbreken ,isoleren en chappen. In totaal 3 muren uitbreken en poutrellen steken. Vloer uitbreken in living en keuken , opnieuw chappen, isoleren.
zaterdag 25 augustus 2018

Zandstralen of luchtgommen van trap en leuning

Geverniste (vermoedelijk 1 laag) eiken trap 15 treden zandstralen Nadien moeten wij die kunnen wit oliën.
dinsdag 21 augustus 2018

Elektrische vloerverwarming leggen

Ik ben renovatiewerken aan het uitvoeren en zoek een vakman die ervaring heeft in het plaatsen van elektrische vloerverwarmingsmatten op de grond en tegels kan plaatsen in onze keuken. (matten en tegels reeds aangekocht) Voor eind augustus/begin september 2018
dinsdag 21 augustus 2018

Herstellen waterschade

Ik wil mijn huis laten herstellen wegens waterschade van mijn buurman . Blijkt te zien dat het water via zijn dakgoot binnen treed en mijn gevel erg aan het beschadigen is, waardoor al het water via mijn badkamer (1ste verdiep) uitloopt langs de lamp. Na goedkeuring van de verzekering moet deze herstelling spoedig uitgevoerd worden. Herstelling plafond van de badkamer. Ongeveer 24 m² bestaande uit gyproc met isolatie. Buitenmuur van gevel op 2 de verdieping is beschimmeld.
dinsdag 21 augustus 2018

Plaatsen van een steunbalk in buitenmuur

Steunmuur verwijderen van ongeveer 3 meter. Steunbalk plaatsen en afwerken.
zaterdag 18 augustus 2018

Herstellen of vervangen houten steunbalken terras

Stabiliteit steunbalken nakijken en herstelling uitvoeren indien mogelijk, anders vervanging. Het gaat om 2 eiken steunbalken van het terras van elk 20x20 cm.
vrijdag 17 augustus 2018

Herstellen houtrot veranda

Houtrot vastgesteld aan balken veranda, en oversteek dakgoot. Dit moet hersteld worden.
dinsdag 14 augustus 2018

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .
maandag 13 augustus 2018

Muur omheining herstellen

Een wagen is in de muur gereden en moet hersteld worden op een afstand van +- 4 meter en 1m hoog . De muur zelf is ongeveer 30m lang
maandag 13 augustus 2018

betonnen plafond in de garage herstellen

Er is een stuk beton uit het plafond gevallen in de parkeergarage . 1mX1m We hadden wateroverlast gehad misschien is dit daardoor gekomen . We vermoeden betonrot
donderdag 9 augustus 2018

Steunmuur uitbreken en draagbalk plaatsen

We zouden graag een steunmuur vervangen door een draagbalk in ons net aangekochte woning.

Partners

Partners van Casius