Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

maandag 27 januari 2020

Afbreken aanbouw en opnieuw heropbouwen

Grondige verbouwing bestaande woning Beperkte aanpassingen aan huidige woning (1956), afbraak achterbouw en stallingen, nieuwe aanbouw in kalkzandsteen met (prefab)kelder, en bruto vloeropp van ca. 160 m² (gelijkvloers + kleiner deel 1e verdieping).
woensdag 22 januari 2020

Inrichten privésauna en welness

Ik heb een grote garage met werkplaats. Hier kan volgens mij een wellness voor verhuur worden gemaakt. Het gebouw zal naar schatting ongeveer 50 a 60m² zijn.
dinsdag 21 januari 2020

Muur metsen met bekistingsblokken en fundering gieten

Er dient een kleine fundering gegoten te worden van 50 cm breed x ongeveer 8,4m lang. Met betonijzer (aanwezig op de werf). Dit dient nog gedeeltelijk af gegraven te worden. Dit is tegen een helling met vers aangevulde grond. Hierop dient vervolgens een muur gemetst te worden met bekistingsblokken, zonder cement, ongeveer 1,8m hoog. Verstevigd met betonijzer in de fundering. Deze muur zou ik vervolgens vol storten met beton.
dinsdag 21 januari 2020

Plafond herstellen en dichtmaken

Herstelling plafond na waterschade en verwijderde koepel dichtmaken. In totaal gaat het om 16 m². Daarnaast zit er in een andere ruimte een barst in de muur van anderhalve meter. Die barst is ook het gevolg van waterschade.
dinsdag 14 januari 2020

Steken van poutrel in draagmuur

Voor de verbouwing van een rijwoning zijn wij op zoek naar iemand die een poutrel kan plaatsen in de muur tussen keuken en eetkamer om de opening (die er al is) te vergroten. De betonnen balk die er nu in zit, moet weggehaald worden en 40 cm hoger moet een nieuwe balk/poutrel komen.
zondag 12 januari 2020

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.
vrijdag 10 januari 2020

Uitschuifbare zoldertrap installeren

Graag had ik een uitschuifbare zoldertrap willen laten plaatsen, zolderopening 65*88 cm en plafondhoogte 2m30.
donderdag 9 januari 2020

Houtkachel afbreken

Verwijderen van cassette houtkachel.
maandag 6 januari 2020

Vrijstaande woning renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer om een vrijstaande woning te renoveren. Alle ramen vervangen door drie dubbel hoog rendementsglas Alle buitendeuren vervangen: 1 tuindeur in 3 delen, 2 normale buitendeuren en 2 voordeuren. Alle kozijnen vervangen. Moet in hout of kunststof afgewerkt zijn. Alle spouwmuren isoleren, het dak isoleren en de elektriciteit conform maken. De vloer isoleren en vloerverwarming plaatsen in heel de woning.
zondag 5 januari 2020

Rioleringswerken uitvoeren

Alle wachtbuizen die we gestoken hebben voor de riolering verbinden met de septische put alsook alle buizen voor het regenwater verbinden met de regenwaterput. Alle wachtbuizen zijn verbonden met de afvoeren in het huis en komen uit in de voortuin, de riolering ligt op 1m afstand op de rooilijn, en de septische en regenwaterput bevinden zich in de tuin opzij, op 15m. Dit allemaal moet volgens ons rioleringsplan geplaatst worden. De grond in de tuin moet achteraf weer mooi gelijk gemaakt worden en de oprit zal ook weer dicht moeten.