Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, aanbouw met veel glas, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

zaterdag 14 januari 2017

Scheur herstellen van binnen naar buiten toe

Scheurvorming herstellen aan de gevel van binnen naar buiten toe. Probleem met scheurvorming. Liefst zo spoedig mogelijk.
zaterdag 14 januari 2017

Woning terug verhuurklaar maken

Een woning met drie slaapkamers (en twee zolderruimten) , een garage , veranda en tuin (zie plan in bijlage). De uit te voeren werken van groot naar klein, zie ook offerte lijst in bijlage: keuken, badkamer, opkuisen tuin, schilderwerken/behangen, pleisterwerken, wc maken, kuisen alles en schouw met open haard, herstellingen vloertegels, plinten , scharnieren, stopcontacten, lichtarmaturen, sloten vervangen, ...
woensdag 11 januari 2017

Aanbouw te plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3. 6m x 6. 7m. Gelieve me te weten de prijs en hoe lang het duurt.
maandag 9 januari 2017

Hestellen gevolgschade en waterlek

Door waterlek is er zichtbare schade aan de vloer en plafond onderliggende verdieping. Voor de verzekering dien ik een bestek binnen te doen voor de kosten van de herstellingen en uiteraard dienen de herstelling ook uitgevoerd te worden.Voor verzekering.
zondag 8 januari 2017

Hersteling fundering

Scheur in binnenmuur living/garage en vloer in garage. Volgens expert moet fundering nagekeken worden.
vrijdag 6 januari 2017

Betonrot herstellen oorzaak weten

Ik wil iets laten doen tegen het afbrokkelen van mijn potwelfsels ingevolge roest in de ijzerbewapening in mijn welfsels. In het plafond van de kelder. Graag de oorzaak er van kunnen achterhalen. Best ter plaatse komen kijken , waar de oorzaak zich bevind.
vrijdag 6 januari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel in kunststof plaatsen.
woensdag 4 januari 2017

Renovatie huis uit 1960

Ik wil huis uit bouwjaar 1960 renoveren en heb een aannemer nodig die alle voorbereidende en afwerkingswerken kan uitvoeren ter ondersteuning om volledig electriciteit te vernieuwen, de voorbereiding van installatie van nieuwe badkamer (inclusief water en afvoeren installeren in daartoe nog niet voorziene ruimte) en apart toilet installeren, schouw connecteren aan nieuwe pellet verwarmer, mogelijks ook zonnepanelen en warmtepomp installeren, mazoutketel vervangen ed... afhankelijk van budget en mogelijkheden van aannemer
woensdag 4 januari 2017

Zolderrenovatie verder afwerken

Op zolder maakten we zelf een slaapkamer. Oppervlakte van de zolder is 3 meter op 6 meter. We wilden daarnaast een badkamer (douche wc lavabo) een kitchenette en een strijk- en klus ruimte én bergruimte ( boven trap en in schuin dak) we zagen echter geen tijd om dit nog zelf te doen. We zijn begonnen met de sjap,de afvoer voor wc is reeds boven,de isolatie is gestart we hebben geen tijd meer om zelf te doen en raken het niet eens over de nuttigste indeling. Best ter plaatse komen kijken, advies en mogelijkheden. Graag een vakman die ook wat van interieur kent die op dat vlak praktisch is ingesteld.
woensdag 4 januari 2017

Opnieuw monteren Ikea kastdeur + plinten remonteren

Een deur van een lade kast ( zie foto 4) is losgekomen. Het systeem is kapotgegaan mettertijd. Er zou een nieuwe ikea deur moeten gemonteerd worden + nieuwe onderste lade in de kast. Tevens zouden er overal nieuwe clips op de plinten moeten komen ( schuif - clip systeem, zwarte clips) die op de poten clippen. Materiaal door vakman te bestellen en mee te brengen. Indien oude deur kan geremonteerd worden ook goed, onderste lade is wel verbogen.
woensdag 4 januari 2017

Scheurherstel aan de binnenzijde en buitenzijde oorzaak nakijken

Scheurherstel aan voorgevel. De scheuren zijn paar mm, en de lengte is een meter of 2 meter. Aan de binnenzijde zijn er ook scheuren. Graag ter plaatse komen kijken om te zien waar de oorzaak vandaan komt, en wat we eraan kunnen doen.
maandag 26 december 2016

Achterbouw renoveren

Acherbouw renoveren: - achtergevel hermetsen + isoleren - achtergevel afwerken: sidings/cederhout/gevelsteen - huidig schuin dak met golfplaten vervangen: roofing + isolatie - vloer 10m2 10cm verhogen: isolatieplaten + chape
zondag 25 december 2016

Renovatie woning

Gebouw 1: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Installatie waterleiding en afvoer voor nieuwe keuken. - Vervanging van vloeren 115m2. - Uitbreken van een muur in badkamer en plaatsen nieuwe badkamer. - Uitbreken plafond en installatie 2 mansardekamers. Gebouw 2: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Leggen van nieuwe vloer 60m2. - Metsen nieuwe muur in snelbouw. - Kappen van deurgat (waar een venster zit) en installatie nieuwe deur.
woensdag 21 december 2016

Draagmuur vervangen met stalen balk.

Er moet een stalen balk geplaatst worden i.p. v een draagmuur. Dus de huidige draagmuur moet verdwijnen. Is het mogelijk om langs te komen en een offerte te maken.
maandag 19 december 2016

Elektriciteitswerken en verwarming plaatsen

Renovatie: verwarming plaatsen. Een drie tal radiatoren plaatsen. Vakman uit de omgeving.
zondag 18 december 2016

Elektriciteitswerken in twee appartementen en 35 garages

Renovatie: elektriciteit vernieuwen. in 35 garages. en 2 appartementen. er moet ook een nieuwe meter geplaatst worden. Het gaat over een splitsing van gebouwen. Voorbereiding moeten ook allemaal gebeurd worden. Het gaat om een groot werk.
zondag 18 december 2016

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Mijn ouders zijn allebij 90jaar. Zou ze graag bij mij thuis willen hebben. Bouwen van mantelzorgwoning in tuin. Hoe gaat dit te werk en wat kost dit ?
zaterdag 17 december 2016

Rénovation du grenier

Grenier 64 m² avec 4 m hauteur sous plafond Toiture, isolation, aménagement (cloisons), poste de velux, pose d'escalier
vrijdag 16 december 2016

Totaalrenovatie van een woning

Totaal renovatie van een woning. volledig strippen en heropbouwen van woning 100 jaar oud.
woensdag 14 december 2016

Klusjes lekkage terras en herstellen van plafond

Op de gelijkvloers bevinden zich verschillende ruimtes die doorlopen tot aan de achtergevel van de woning . In deze ruimtes hebben we op verschillende plaatsen, muren als ook plafonds bezet met gyproc-platen. In het laatste gedeelte (berging) dat zich bevindt aan de achtergevel (vals plafond gestoken met gyproc-platen) hebben de vorige eigenaars boven de berging een terras aangelegd met tegels. Dat terras bevindt zich op de eerste verdieping ,en vertoont op enkele plaatsen lekkages. Wij deden onlangs bij het eerste herfstweer met slagregen deze minder fijne ontdekking, en moesten spijtig genoeg vaststellen dat het via het terras water binnen komt en druppelsgewijs doorheen de gyproc-platen druipt. Graag advies en ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 6 december 2016

Fundering herstellen

Gedeelte fundering herstellen. Ongeveer een 10 lopende meter. Ter plaatse komen kijken aub.
zaterdag 3 december 2016

Verbouwing driegevel

Het gaat om een verbouwing van een driegevel waarbij alles moet vernieuwd worden. Elektriciteit, verwarming. Er is een stuk nieuwbouw en een dakkapel dat we graag zouden willen laten uitvoeren
donderdag 1 december 2016

Renovatie winkelpand

Wij hebben een winkelruimte die moet klaargemaakt worden tegen 15 december. Zelf ben ik bezig de ruimte leeg te maken en muren te effenen; Dubbele deur en vitrine moet binnen en buiten gespoten worden. Geheel de ruime moet geschilderd / gespoten worden. Een vloeropp van 70m² en wanden die 3m hoog zijn. Vloeren met tegels van 45/45
maandag 28 november 2016

Elektriciteitswerken, verwarming en sanitair

In een appartementsgebouw vervangen van elektriciteit in de gemeenschappelijke delen en garages. Voor elk appartement dat vrijkomt vernieuwing verwarming en sanitair.
zondag 27 november 2016

Totaalrenovatie

Isolatie, verwarming,sanitair,ramen en deuren,pleister, afbraak, kamer verdeling van eerste verdieping met geproc. Tegeling,keuken vernieuwen.

Partners

Partners van Casius