Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

woensdag 3 januari 2018

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Gevelspecialist: Ik wil een buitenmuur bekleden met platen of afwerken in crepi. Het is een scheidingsmuur. Afmetingen 3 op 4 meter.
zaterdag 30 december 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag een draagmuur uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Deze muur die we willen uitbreken is 4. 5 meter lang, momenteel bevindt zich ook de dampkap van de keuken in deze muur.
donderdag 28 december 2017

Garage bouwen

Ik wil een afzonderlijke garage laten bouwen van 3,5 x 9 meter met secionale poort, raam en deur, plat dak.
dinsdag 26 december 2017

Verwijderen van asbestcementplaten

100m² vernagelde menuiserite platen op 2 kamers en nachthal. Goed bereikbaar (dus geen zoldertrap) Enkel voor vaklui met attest (voor te leggen) - maw professionele verwijdering volgens de regels van de kunst
zondag 24 december 2017

Nieuwe woning bouwen

Aannemer voor ruwbouw met een oppervlakte rond 200 m². Dit zou zijn voor een alleenstaande woning. Ruwbouw woning winddicht bouwen.
vrijdag 22 december 2017

Zolder renoveren en isoleren

Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: - gat maken in betonnen vloer voor een trap te kunnen plaatsen (trap zelf wordt door schrijnwerker gemaakt) - 2 veluxen plaatsen - dak isoleren - regenafvoerbuis die door zolder loopt, langs de voorgevel plaatsen
donderdag 21 december 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput, en binnen muur herstellen door vocht

Ik ben een nieuwe eigenaar van een huis in lot (1651) en er is een regenwaterput maar die is niet bruikbaar. Er is wel een vocht vlek op een muur dat zou door die waterput komen. Ik zou op lange termijn deze waterput ook gebruiken als het mogelijk is. Er is geen toegang tot de waterput dus er zal moeten gegraven worden, en ik weet ook niet waar.
maandag 18 december 2017

Erker bouwen ter uitbreiding keuken

We willen onze keuken graag uitbreiden met een erker. Deze erker moet aan de zijkant van de woning komen. De gewenste afmetingen van de erker zijn 2 m breed en 1 m diep. We zouden graag zo veel mogelijk glas en hout (composiet) gebruiken, zo natuurlijk mogelijk.
woensdag 13 december 2017

Uitbreiding terras appartement

Wij zijn eigenaar van een appartementsgebouw in Landen (met 2 apps). Er hoort ook een terras bij (ca 5,5 x 3,2 m) met toegang via het gelijkvloers. Wij wensen een extern terras aan te brengen aan het appartement op het 2e verdiep achteraan, zodat elk appartement zijn eigen terras heeft (app op 1ste verdiep krijgt dan het terras op het gelijkvloers). Hiervoor dient één van de vensters achteraan tot deur/toegang naar het terras opengetrokken te worden. Momenteel staan er 2 lange radiatoren onder de vensters. Eén van de radiatoren zal dus weg moeten gehaald worden om plaats te maken voor deuropening, vermoed ik. Er kunnen steunpalen worden aangebracht op het terras onderaan.
zaterdag 9 december 2017

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

Nieuwbouwwoning. Halfopen bebouwing van 8m op 10m, kroonlijsthoogte 6m. Plannen beschikbaar, bouwaanvraag ingediend. Start april/mei 2018 Aannemer gezocht voor ruwbouw en dakwerken.
zaterdag 9 december 2017

Slaapkamer renoveren

Huidige slaapkamer afbreken en wegvoeren. Nieuwe slaapkamer in elkaar steken. Vast tapijt uitbreken, nieuwe vloer leggen (parket of laminaat)alsook de plinten. Geen schilderwerken.
woensdag 6 december 2017

Kelder renoveren

De kelder staat af en toe onder water. Er is een dompelpomp, alleen.. de vloer van de kelder is niet recht, water blijft dus in de hoeken staan... Ook zijn de muren oud en brokkelig. Kelder : 2 m².
dinsdag 5 december 2017

Uitbreken steunmuur en poutrel plaatsen

Stuk steunmuur uitbreken en petrel plaatsen. (2 m) beneden schouw afbreken.
vrijdag 1 december 2017

Aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas

We willen een aanbouw plaatsen met verdieping van ongeveer 7 m lang op 4 m diep. Zelfde oppervlakte op verdieping met aansluiting met huidige hellende dak. Aanbouw zelf zou een plat dak krijgen. Houten aanbouw met veel glas.
woensdag 29 november 2017

Opsporen en oplossen geurhinder

Loodgieter leidingen nakijken : Opsporen geurhinder. Rioolgeur.
maandag 27 november 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage tegen een bestaande garage bouwen met afmetingen 7m90 * 4m25 hoogte met dak bewerking bij max 3m50. Totaal 28 m² garage met een plat dak.
zondag 26 november 2017

Herstelling veranda

Veranda van 28 jaar die moet hersteld worden. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 21 november 2017

Uitbouw maken op dak

Ik wil in een hellend dak (breedte +/- 6,5 m) een uitbouw (kubus) van +/- 4 m breed en 2,25 m hoog. De kubus zou +/- 1. ,5 uitspringen voor de huidige gevel en rusten op een aanbouw die nog moet geplaatst worden. Het raamwerk zou in aluminium zijn zoals de overige ramen.
maandag 13 november 2017

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.
maandag 13 november 2017

Herstellen van scheuren in voor en achtergevel

Scheuren in de voor en achtergevel herstellen: Onder de bestaande funderingen injecteren zodat de scheur in de voorgevel en achtergevel zich terug sluit.
dinsdag 7 november 2017

Diverse werken uit te voeren

Het betreft een aankoop van een nieuwbouw waarbij ik volgende aanpassingen wens : - toegang van woonkamer naar berging volledig sluiten - nieuwe toegang naar berging vanuit de keuken creëeren - wateraansluiting in keuken verplaatsen - deur vanuit keuken naar tuin afsluiten door bestaande muur uit te breiden langs de buitenzijde
maandag 6 november 2017

Uitbreken draagmuur en poutrel plaatsen

Afbreken draagmuur en plaatsen van poutrel. Groot raam ombouwen naar opening voor schuifdeur te plaatsen.
zondag 5 november 2017

Verzakte funderingen herstellen

De funderingen zijn verzakt met serieuze scheuren tot gevolg in de muren. Er zijn verschillende zinkgaten in de straat, er is hiervoor een dossier lopende bij de verzekering.
zondag 5 november 2017

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur weghalen. Heb de poutrel van 4 meter.
maandag 30 oktober 2017

Volledig strippen van woning

Ik wil een woning (gelijkvloerwoning) van 79 m² laten strippen. Afbraak van dak (houtconstructie), binnenmuren, plafonds en vloeren. Enkel de buitenmuren die blijven overeind om achteraf renovatiewerken uit te voeren waarvoor we al met een aannemer gaan werken.

Partners

Partners van Casius