Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: uitbreiding in houtskeletbouw, nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen, extra slaapkamer en badkamer bijbouwen, grote verbouwingswerken uitvoeren, woning uitbreiden en kamers vernieuwen, verbouwen oude boerderij, garage met bovenverdiep bouwen, bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning, garage aanbouwen met zadeldak en zolder, betonrot herstellen in appartementsgebouw, optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg, nokverhoging van de woning, renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder, aanbouw renoveren, aanbouw aan villa en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 september 2017

Optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg

Momenteel hebben wij een dakhelling van 45% op woning van 9 op 7, achter achterzijde, gevelbreedte 7 m. Willen we graag de gevel optrekken met houtskelet en bijgevolg wordt dan ook de dakhelling aangepast zodat het wel een schuin dak blijft, de helling wordt dan wel minder. We verkiezen deze optie omdat we voor het aanpassen van de helling de materialen va de huidige constructie ook willen recuperen wat het dak betreft. Kan het houtskelet mee uitgewerkt worden door dakwerker of dient dit apart te gebeuren, dat weten we niet.
woensdag 20 september 2017

Nazicht van de balkons

Ik zou 2 balkons moeten renoveren aan een appartement op de 6e verdieping in Tienen. Vooral belangrijk is de waterdichtheid. Balkon 1: halve meter op 1 meter. Balkon 2: 1 meter op 6 meter (ruwe schatting). Waterinsijping naar de onderburen
woensdag 20 september 2017

Nokverhoging van de woning

Wij willen een nok verhoging laten plaatsen op onze woning. De verhoging moet geplaatst worden op een muur van 11 meter lang. We zijn inmiddels de vergunning gaan aanvragen.
maandag 18 september 2017

Renovatie van balkons

Mijn 2 huidige balkons (gelijkvloers en 1 ste verdieping ) zouden dringend gerenoveerd moeten worden. Ballustrades zijn volledig rot en zouden ook vernieuwd moeten worden .
maandag 18 september 2017

Draagbalk steken

Ik wil een draagbalk laten steken die het woon en keuken gedeelte met elkaar verbindt. De architect zal een plan laten tekenen met de juiste berekeningen.
zondag 17 september 2017

Betonnen muren gieten

Ik wil in mijn living nieuwe muren plaatsen. Afmetingen muren : 7 meter H: 3 meter. Wat is de prijs van vierkante meter voor een bonnen muur gieten.
zondag 17 september 2017

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel met plat dak te plaatsen. Ongeveer 3,5 meter. In kunststof.
zaterdag 16 september 2017

Beton gieten

Achter het huis loopt de kruipkelder door met daarop gewelfsels, en voor een stuk al beton voor een terras. De beton is niet afwaterend waardoor er in de kruipkelder ook vochtproblemen zijn. (Helaas al 20 jaar) Er zou een nieuwe beton op moeten komen die afwatert richting tuin. De oppervlakte is zo'n 32 m².
vrijdag 15 september 2017

Herstelling na wateroverlast (muur en laminaatvloer)

Heb waterschade gehad afkomstig door mijn bovenbuur. Er moet opnieuw geschilderd worden (muur van 16 vierkante meter) wit schilderen + nieuw laminaat van 6 vierkante meter ( donkere laminaat). Ik had graag een officiele offerte gehad met vervoer, materiaal en gewerkte uren.
vrijdag 15 september 2017

Bouwen van kleedkamer

Ik wil in een bestaande fitnesszaal (onder tribunes) een kleedkamer bouwen van 6m lang en 5m breed met plafond. Plafond + 3 vrijstaande muren aangebouwd op 1 buitenmuur. Vloeren liggen er reeds.
woensdag 13 september 2017

Uitbreiding in houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een bijbouw op de +1 boven onze keuken/badkamer (plat dak). Uitbreiding voor extra slaapkamer en badkamer (+/- 27,5 m²). Alsook isolatie bestaande gevels + vervanging 3 ramen en voordeur en plaatsing nieuw raam in zijgevel. Bestaand raam achteraan wordt nieuwe opening naar uitbreiding toe. Bouwaanvraag werd reeds volledig en ontvankelijk verklaard. Bouwvergunning verwacht voorPlannen architect en foto's beschikbaar op aanvraag (te veel om hier als bijlage toe te voegen). Veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever werden reeds aangesteld. Nog geen stabiliteitsingenieur.
dinsdag 12 september 2017

Aanbouw met grote glazen schuifraam

Gemetselde aanbouw met veel glas werk. Dit is achteraan het huis . Staat een muur aan de linkerzijde, tegen achtergevel aan willen bouwen, nog een muur bijbouwen en er komt een groot schuifraam. En met een plat dak. Ongeveer 5 a 6 meter verder in de lengte uitbouwen en de breedte ongeveer 5 meter.
maandag 11 september 2017

Binnenmuur weghalen en balken plaatsen

We zijn op zoek naar werknemers om een binnenmuur (1ste verdieping, ongeveer 4,5 m lang) tussen twee kamers te laten verdwijnen en metalen balken (3*HEA 180) in plaats van het muur te zetten om de bovenste vloerbalk en twee zijmuren te ondersteunen. We hebben het plan en berekening van een stabiliteitsingenieur. We willen graag zo snel mogelijk beginnen. Het huis is gelegen te Zemst
zaterdag 2 september 2017

Woning renoveren

Wij willen een woning renoveren om deze verhuurklaar te maken. In eerste instantie zou een specialist ons inzicht moeten geven in de werken die minstens zouden moeten worden uitgevoerd. De renovatie zou alvast omvatten: het plaatsen van dubbele beglazing, het vervangen van twee deuren, het herplaatsen van een veranda, het plaatsen van een keuken, het betegelen van delen van de vloer, het betegelen van de stenen trap die van de straat naar de voordeur leidt.
donderdag 31 augustus 2017

Terras renoveren en aanleggen met tegels

Ik zal mijn terras (+ - 45 m²) herstellen en ook de waterleidingen voor regenwater wijzigen of toevoegen. Er liggen klinkers op , en wij willen tegels opleggen.
woensdag 30 augustus 2017

Kelder plafond herstellen door betonrot

Onder mijn terras is er een kelder. Een paar jaar geleden was er een waterinsijpeling door het terras. Dit is hersteld maar in de kelder is het plafond (in gewapend beton) beschadigd op verschillende plaatsen. Oppervlakte van de plafond is 9 op 3 meter.
woensdag 30 augustus 2017

Betonrot herstellen in kelder

Kelderplafond herstellen van betonrot. Oppervlakte plafond +/- 9 m x 3 m.
woensdag 30 augustus 2017

Betonrot aan balkons herstellen

Appartementsgebouw met twee balkons waar duidelijk schade is . Barsten in beton en roest zichtbaar .
woensdag 30 augustus 2017

Garage bouwen met plat dak

Wij zijn aan het bouwen en zouden nog garage willen bouwen. Vereisten: stenen garage, plat dak, automatische poort + deur langs zijkant. Momenteel zijn er nog geen grondwerken gebeurd aan de garage, is nog gewoon begroeide bodem.
maandag 21 augustus 2017

Plafond veranda renoveren na waterschade

Na recent waterlek in de veranda: huidig plafond (bestaande uit plafondplaten, laminaatplaten) afbreken en een nieuw gelijkaardig plafond aanbrengen. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrellen

Afbreken van steunmuur en plaatsen van poutrellen. 1 poutrel HEA180 (recht), en 2xHEA180 in T-vorm.
vrijdag 18 augustus 2017

Scheurherstel uitvoeren

Sheurherstel uitvoeren. Het gaat over een zijmuur van een rijhuis Op het gelijksvloers Van onder tot boven. 10-15 cm breed. Het gaat over een bakstenen muur. Moet bezet worden.
donderdag 17 augustus 2017

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Afbraak steunmuur van 285cm breed op 270 cm hoog en plaatsing steunbalk die rust op 2 kolommen. De kopplaat moet gelast worden aan de metalen ligger, de voetplaat moet verankerd worden met 4 draadstangen M16. Chemische verankering HILTI, HIT, HY volgens richtlijnen leverancier. Berekening + plannen van sterktebureau beschikbaar op aanvraag.
donderdag 10 augustus 2017

Volledige en grondige renovatie van badkamer en toilet

Ik wil de badkamer + toilet laten renoveren. Inloopdouche, badkamermeubels, betegeling,belichting en het toilet vernieuwen met betegeling.
donderdag 10 augustus 2017

Verbouwing woning en aanbouw

Woning vernieuwen en 40m² bijbouwen. Er moeten geen plannen opgemaakt worden door architect. Aanbouw met nieuwe ramen. Ook binnenin dienen er aanpassingen te gebeuren.

Partners

Partners van Casius