Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen, aanbouw uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

maandag 29 mei 2017

Garage bouwen in achtertuin

Ik wil een garage laten bouwen achteraan in de tuin van 3m50 op 7 m. Poort en ramen niet inbegrepen, die zullen we zelf voorzien, dus enkel metselwerk.
maandag 29 mei 2017

Maken van raam en deur in volle muur

Ik zou graag iemand ter plaatse hebben voor de volgende werken: - Uibtreken van buitenmuur (draagmuur) om raam en deur erin te plaatsen - Uitbreken van bestaand raam, muur ophogen & nieuw raam plaatsen - Uitbreken bestaande deur en toemetsen deurgat
dinsdag 23 mei 2017

Beton gieten garagebox

Beton gieten voor garagebox Ongeveer 8 m³.
dinsdag 23 mei 2017

Aannemer voor aanbouw nodig

We gaan 40m² aanbouwen en we zijn op zoek naar een aannemer. Dit aan de achterzijde van het huis.
maandag 22 mei 2017

Betonrot herstellen

De onderkant van ons terrasje heeft betonrot en is 6 m lang op 60 cm breed.
maandag 22 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Oppervlakte 233 meter. Graag advies en mogelijkheden over de soorten dakkapellen.
zondag 21 mei 2017

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Mantelzorgwoning voor ouders zicht naar tuin verlenging van de veranda met eigen badkamer en keuken, living en 2 kleine slaapkamers zodat ze zelfstandig kunnen blijven als ze willen. Oppervlakte nog niet echt geweten, nog geen plannen.
zondag 21 mei 2017

Betonrot herstellen stapelplaats

Onder de terras in de overdekte stapelplaats komen kleine barsten in de beton en op verschillende plaatsen is het betonijzer zichtbaar en is geroest.
zaterdag 20 mei 2017

Tuinhuis aan de woning - tuinhuis op maat

Graag hadden we een afgesloten ruimte, op maat, in hout laten opbouwen. Deze ruimte (met dak) zou zowel een tuinhuis als fietsstalling omvatten. Totale opp. : ca. 25 m² (6. 5 op 4), en een hoogte tussen 2m en 2. 5 m. In deze ruimte zouden we ook 2 deuren willen laten steken.
vrijdag 19 mei 2017

Renovatiewerken uitvoeren

Vervangen +/- 30 m² roofing plat dak; herstellen afloop toiletten gelijkvloers en kelder; enkel glas plaatsen in een 12-tal ramen in kelder (geeft uit op parking); stabiliseren helling naar parking (+/- 10 m), herstellen +/- 15 m² plafonds met gyproc.
woensdag 17 mei 2017

Afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw

Bestaande woning, nieuwe betonplaat gieten en vloerverwarming plaatsen. Achterbouw afbreken (4 x 3 ) en heropbouwen (4 x 7) In heel de woning sanitair en aflopen vernieuwen.
zondag 14 mei 2017

Aanbouw gesloten achterkoer

Wij wensen onze achterkoer van +- 20m² te gebruiken als gesloten ruimte met deur, raam en dak. 3 Muren zijn reeds aanwezig: zijkant van huis + 2 betonnen muren. Elektriciteit is reeds aanwezig. Momenteel is er nog een open houten constructie aanwezig. Deze ruimte zou ook geïsoleerd moeten worden.
dinsdag 9 mei 2017

Scheurherstel

Scheurherstel aan de binnenzijde te zien , ongeveer een 15 m².
zondag 7 mei 2017

Herstellen van betonrot aan balkon

Heb een balkon met een erker, maar de sokkel vertoont schade en dient hersteld te worden. (gebouw 1860)
vrijdag 5 mei 2017

Vloerrenovatie

Houten vloer vervangen oppervlakte 22 m² tussen gelijkvloers en eerste verdieping. Graag in een ander materiaal.
vrijdag 5 mei 2017

Scheurherstel in buitenmuur

Minder dan 15 m². Scheurherstel van buitenmuur. Scheur van +/- 1 meter
donderdag 4 mei 2017

Draagbalk plaatsen in hangar

Een draagbalk te plaatsen eventueel poutrel van 5 m om ingang hangar te vergroten . Ik dacht die te plaatsen op 2 bils zijn aanwezig maar nog niet geplaatst er moet dan een kleine steun worden weggeslagen 2;80 hoog en 20 dik. De afval hiervan kan ik zelf wegdoen of het een houten draagbalk of poutrel moet worden is te overleggen.
woensdag 3 mei 2017

Steken van een grote poutrel

Ik heb een achtermuur van mijn woning die 7 meter breed is. In die muur steken reeds twee schuiframen. Tussen die ramen is er muur van zo'n meter breed. Ik zou graag die schuiframen er uit halen en een nieuwe grote poutrel laten steken over een lengte van 6 meter. Daarna worden er twee grote schuiframen naast elkaar eronder geplaatst.
dinsdag 2 mei 2017

Plafond gewelfkelder renoveren

Ik heb een oud huis (ongeveer 100 jaar oud) gekocht met een gewelfkelder. Een aantal poetrellen zijn aan 1 kant waar ze de muur ingaan sterk aangetast door roest. Voor het overige zijn de poetrellen over de volledige lengte en aan de andere kant waar ze de muur ingaan nog in relatief goede staat. Ik ben op zoek naar een mogelijkheid en richtprijs tot herstel/renovatie zonder het volledige gewelfplafond te moeten vernieuwen.
zaterdag 29 april 2017

Renovatie woning

Chape + vloeren benedenverdieping + bijgebouwtjes, volledig nieuwe electriciteit, geïsoleerd overzetdak, Bijbouw verhogen, badkamer en keuken installeren en betegelen, schoorsteen nakijken, radiatoren plaatsen. Bezichtiging mogelijk
zaterdag 29 april 2017

Herstel veranda type zonneranda

Dak is kapot door hagel en lekt door de afsluitrubbers.Herstel veranda type zonneranda met openschuivend dak. Dak bestaat uit polycarbonaatplaten.
zaterdag 29 april 2017

Oorzaak scheur muur vinden

Max 15m². Scheurherstel in buitenmuur.
zaterdag 29 april 2017

Aanbouwen slaapkamer en badkamer

Aanbouw van een slaapkamer + badkamer aangepast aan een rolwagen. Minder dan 40 m².
vrijdag 28 april 2017

Plaatsen van keerwanden

Plaatsing van een keerwand van lengte 20m en hoogte 1. 75m voor onze grond te Messelbroek.
woensdag 26 april 2017

Beton gieten gelijkvloers

Aannemer om beton te gieten ongeveer 65 vierkante meter, en 10 cm dik. Voor gelijkvloers.

Partners

Partners van Casius