Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 17 juli 2018

Metselen gelijkvloers alleenstaande woning

Wij zijn op zoek naar een ervaren en correcte metser (geen onderaannemer) voor het metsen van fase 2, namelijk de gelijkvloers. Dit omvat 13,7 m³ snel bouwsteen van 14 cm en 6 m³ van 9 cm. Dit volgens de regels op basis van een dragend tussengevoegd isolerend element en dipa doek. Betonvloer is gegoten.
maandag 16 juli 2018

Muren uitbreken en poutrels plaatsen

Achterkant van huis bestaat uit een keuken en veranda dit is een oppervlakte van 4 op 4.50 ongeveer 18 a 20 m². Dit zou ik graag in een salon omzetten die zicht geeft op de tuin. Er zouden 2 muren moeten worden uitgebroken en poutrels plaatsen. Plannen al ter beschikking.
maandag 16 juli 2018

Raamopening maken en poutrel plaatsen

We zouden graag in onze buitenmuur een raamopening maken van ongeveer 2 m breed , 2,20 m hoog. Vermits er nog twee verdiepingen rusten op deze muur (en het een zeer oud huis is) hadden we graag iemand gevonden die de keuze van de poutrel kan berekenen en ook plaatsen.
maandag 16 juli 2018

Schouw afbreken

Ik wil graag een lelijke schouwmantel afbreken. Op de zolder zie je een eenvoudige schouw van ik schat 25 à 30 cm in het vierkant. Beneden echter staat een lelijk "monument" dat veel plaats inneemt. Eind augustus wordt er nieuwe vloer gelegd dus daarvoor moet deze schouw weg.
maandag 9 juli 2018

Poutrel steken en andere renovatiewerken uitvoeren

Momenteel bezig met renovaties. Ik zoek iemand om een poutrel te steken van 3m, een extra raam uit te breken, een breed raam naar onderen uit te breken en om een dorpel te leggen. Ook moet een WC afvoer verplaatst moeten worden. Graag iemand die op korte termijn tijd heeft.
vrijdag 6 juli 2018

Herstellen van betonrot aan twee terassen

We hebben 2 terrassen voor en achter op 1° verdiep waar er waterinfiltratie is door betonrot. We wensen deze grondig te laten herstellen. Lengte vooraan is +/- 6 op 60 cm en achteraan 3 op 150 cm. Woning met vrij gemakkelijke toegang. 1 ste verdiep voor en 1ste verdiep achter.
donderdag 5 juli 2018

Steunmuur verwijderen en poutrel steken plus plafond uitbreken en nieuwe steken

Voor een buitenste steunmuur op gelijkvloers uit te breken, op die plaats een poutrel te steken, en aanpalend zou er een plafond moeten uitgebroken worden en een nieuwe plafond steken. Steunmuur 4 meter op 3 meter hoog. Oppervlakte van het plafond is 4 meter op 4 meter, dit is de plafond van benedenverdieping. Draagbalken in de poutrels schuiven.
dinsdag 3 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

In mijn tuin wil ik een tuinhuis zetten van 295 X 295 cm + extensie van 200 cm. Hiervoor moet een beton gegoten worden van 15 m² en 10 cm dik. Een betonmixer kan tot aan de voorziene plaats rijden.
zaterdag 30 juni 2018

Zoldergat dichten en nieuw zoldergat maken

Ik zou graag ons huidig zoldergat laten toemaken en op een andere plaats een nieuw zoldergat laten maken voor een vaste trap.
vrijdag 29 juni 2018

Muur verwijderen en poutrels plaatsen

Wij willen onze woning laten verbouwen en willen graag de structuur van ons huis verbouwen dit houd in dat wij wij een stuk van de buitenmuur willen wegnemen en hier een bij gebouw willen tegen aan plaatsen. Deze petrel zal iets van een +-8 meter zijn en deze zal 2 verdiepingen moeten kunnen dragen die er bovenop komen. De andere petrel is een 4 tal meter lang en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen en de andere zal een 3. 5 meter zijn en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen. Dan zouden we alle kamers van beneden willen laten bepleisteren inclusief de plafonds . Dit gaat over een oppervlakte van 238 m²
donderdag 28 juni 2018

Garage, schuur en beerput afbreken

Afbraak van garage, schuur, beton plaat, beerput. Opvullen en egaliseren met nieuwe grond.
maandag 25 juni 2018

Steunmuren uitbreken en raamopeningen maken

Wij zijn op zoek naar iemand die 3 steunmuren, 3 deuropeningen en 4 raamopeningen kan maken. Sommige zijn vrij groot. Stabiliteitsstudie is gedaan. We zoeken iemand die dit op korte termijn kan uitvoeren aangezien dit moet gebeuren alvorens ze de ramen kunnen afmeten.
vrijdag 22 juni 2018

Tuinhuis bekleden met thermowood, vloer afwerken ramen en deur insteken

Bestaand tuinhuis 5 x 2. 5 x 2. 5 bekleden met thermowood en van binnen osb + isoleren en 2 ramen en 1 deur in pvc erin plaatsen. Betonnen boordsteen rondom geheel plaatsen. Er moeten nog twee ramen en een deur in. Vloer afwerken.
donderdag 21 juni 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Verwijderen van houten planchetten. Isoleren van dak (via plafond) en afwerken met gyproc. Electriciteit vernieuwen in 3 kamers en overloop. Aanleggen van riolering onder oprit van huis naar straat. 3 plafonds te isoleren.
dinsdag 19 juni 2018

Renoveren van klein winkelpand

Mijn winkelpand (40m²) moet worden gerenoveerd: Herstellen en schilderen van plafond, schilderen/behangen van muren, installeren van blinde wandplanken, hangen van verlichting, opschuren en oliën van parket.
donderdag 14 juni 2018

Opfrissen van een appartement voor verhuur

De WC moet vernieuwd, de leiding en ook de vloer aldaar in de wc ruimte. . In de keuken moet een nieuwe boiler komen. Het slot van de deur werkt niet meer. Boven het bad moet een nieuwe wand.
dinsdag 12 juni 2018

Vervallen schuur afbreken

Afbreken van asbest golfdak en afvoeren ervan. Alsook puin afvoeren,oa betonnen platen van de wanden en metalan golfplaten. Gootte van de schuur 80m²
maandag 11 juni 2018

Vervangen van rubbers veranda

Vervangen van rubbers tussen de polycarbonaat platen. Betreffende 14 stuks met een lengte van 3 meter gemakkelijk toegankelijk. hoogte pergola bevestigt aan woning achter Dit zijn de afmetingen: Breedte 3 meter. Hoogte 3. 20 meter. Lengte 16 meter.
zaterdag 9 juni 2018

Aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning

Nieuwbouw. Ruwbouwwerken van 4 gevelwoning voglens plan. Bouwvergunning is ok. Plannen kunnen digitaal doorgestuurd worden.
zaterdag 9 juni 2018

Trapgat verplaatsen om vaste trap te steken

Wij willen een vaste trap zetten naar de zolder, boven de trap van de eerste verdieping. Daarvoor zou ons trapgat verplaatst moeten worden. Zoldervloer is van (gewapend) beton
donderdag 7 juni 2018

Draagmuren uitbreken en steunbalk plaatsen

In het midden van de woonkamer van de woning (bouwjaar +- 1985) die we gaan kopen staan 2 korte draagmuurtjes die we zouden willen wegwerken. Daarvoor moet er over een lengte van 5. 5 meter een steunbalk geplaatst worden. Veel breekwerk is er dus niet aangezien de muurtjes nog geen meter breed zijn (foto plannen: groene streep = muurtjes, oranje streep is waar balk zou komen). De paal die oranje omcirkeld is op de foto in bijlage willen we ook weg maar hier hebben we minder inzicht in.
donderdag 7 juni 2018

verbouwingen uitvoeren

Graag het volgende uitvoeren: Leidingen van de spoelbak verplaatsen en aanpassen voor de nieuwe keuken . De radiorator in de keuken moet ook vervangen en verplaatst worden , alles is aanwezig qua leidingen In de badkamer moet de inloop douche verwijderd worden en een douchecabine plaatsen , de totale oppervlakte hiervan is 9m² Op de eerste verdieping een kamer ombouwen tot badkamer met wc en dubble lavabo met speigel De nieuwe badkamer moet ook betegeld worden ( de vloer en de wanden ) De totale oppervlakte hiervan is 12m²
donderdag 7 juni 2018

Herstellen gyproc plafond en schilderwerken

Door lekken van dak is er waterschade opgelopen. De plafond stuccen, en schilderwerken. Gyproc platen plaatsen.
woensdag 6 juni 2018

Bouwen van een woning volgens opgemaakt plan

Ik zoek een vakman voor mijn bouwplan in bijlage voor enkel de ruwbouw eventueel winddicht (maar is niet een must). Ik heb op dit moment nog geen meetstaat. Het gaat om een landelijke 3-gevelwoning met een algemene funderingsplaat. Ruwbouwwerken voor een drie gevel woning. Geen afwerking.
dinsdag 5 juni 2018

Afbraak façadesteen aan gevel

Afbraak façadesteen vrijstaande woning met een totale massa van 25m³. Open bebouwing, huis met één verdiep + zolder.

Partners

Partners van Casius