Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, renovatie woning tot 2 wooneenheden, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement, garage te metsen, grondig opfrissen van appartement, aanleg van kaderment voor dakterras, kelder onder bestaande woning maken, bouwen geïsoleerde garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 21 februari 2017

Terras in gepolierd beton

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m2 in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.
maandag 20 februari 2017

Verbouwing van woning en steken van poutrel

Wij willen graag een stuk steunmuur uitbreken (+/- 3m) en hier een poutrel steken. Wij zijn dus op zoek naar een vakman die ons hiermee zou kunnen helpen. Het zou voor de periode eind maart zijn.
maandag 20 februari 2017

Weghalen van een muur tussen keuken en living

Om een open keuken te creëren moet de muur tussen de keuken en de living eruit. Er is een stabiliteitsstudie gedaan en aan een kant komt de steunbalk IPE270 op een muur te liggen waarop eerst een betonnen slof van 60cm is gelegd. De overspanning is ongeveer 3 meter breed. Aan de andere kant komt de balk op een stalen kolom van 100 mm *100 mm * 5 mm (breedte *diepte*wanddikte). Deze komt op een vloerplaat te staan van die wordt vastgezet met 4*M16 op de gewelven. De gewelven eronder worden eerst opengemaakt en volgegoten.
maandag 20 februari 2017

Terras in gepolierde beton aanmaken

Ons terras heeft een oppervlakte van +/- 3m op 5 m. In beton, ingewerkt in de achtergevel en ligt er een jaar. Dus volledig stabiel. In plaats van te betegelen of te bekleden met hardhout of composietmateriaal, denken we dat gepolierde beton op de beton de meest duurzame oplossing is om tot een mooie afgewerkt terras te komen. Bovendien moeten de randen ook afgewerkt worden.
zondag 19 februari 2017

Kamer maken met gyproc

Ik wil graag een kamer oprichten met gyproc.Garage gelijkvloers opsplitsen tot kamer door plaatsen van gyproc wanden. Ongeveer van 25 - 30 m².
zaterdag 18 februari 2017

Gewelven van de kelder vervangen / renoveren

Stalen balken van de gewelven dienen vervangen te worden. Terug opvoegen van gewelven . Isoleren van deze vloer erboven, die nu verzakkingen vertoont.
maandag 13 februari 2017

Kelder onder bestaande woning maken

Ik had graag een idee gehad of het mogelijk is om onder onze woning een kelder uit te graven. Het is een alleenstaande woning, goed toegangkelijk. +-150m².
maandag 13 februari 2017

Herstellen riolering en voegen barst gevel

Door lek in de riolering is er een kleine verzakking geweest waardoor er een barst is in de gevel maar ook in de vloer van de living en in een wand. Ook de riolering moet hersteld worden. Bijgaand het verslag van de camera inspectie. De verzekering vraagt mij een offerte, deze herstellingswerken wil ik uiteraard ook laten uitvoeren door een bekwaam vakman.
maandag 13 februari 2017

Muur openbreken + deuropening maken

In de muur tussen keuken en living (dragende muur?) een opening maken om een opener gevoel te creëren. Alsook boven een deuropening te maken van slaapkamer naar vroegere hooizolder.
zondag 12 februari 2017

Bouwen geïsoleerde garage

We willen een garage laten bouwen van 8m lang x 5m breed op 3 m hoog, met plat dak. Met een sectionale poort vooraan . (breedte 5m x 3m hoog) We wensen ook een schuifdeur op de zijkant (langste kant 8 m) Platdak in epdm geisoleerd.
vrijdag 10 februari 2017

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017
vrijdag 10 februari 2017

Betonrot verwijderen aan balkon en versterbanken

Betonrot aan de lateien en barsten aan de vensterbanken. Er is ook betonrot aan het balkon.
woensdag 8 februari 2017

Toilet verplaatsen van badkamer naar berging

Toilet is momenteel in de badkamer, maar de badkamer is daardoor te klein. In de gang is er wel een bergkast en misschien dat daar een nieuwe toilet kan gemaakt worden.
dinsdag 7 februari 2017

Extra raamopeningen plaatsen in school

In onze school willen wij bijkomende raampartijen voorzien. Er dienen 2 raamopeningen voorzien worden: 1 raamopening van 1m/6m en 1 raamopening 1m/3m.
donderdag 2 februari 2017

Betonrot plafond kelder herstellen

Het plafond van mijn kelder is aangetast door betonrot. Ik had graag geweten of dit kan hersteld worden zodat de vloer (van de gelijvloers dus) de volle draagkracht heeft.
woensdag 1 februari 2017

Kantoor in magazijn maken

Wij willen een kantoor plaatsen in ons magazijn met volgende afmetingen: l2. 8*b2. 4*h2.8.Galspartij langs de voorkant , prefab, gyproc wanden.
dinsdag 31 januari 2017

Vochtige muur behandelen en laminaat leggen

Nav een vochtprobleem de natte muur (na droging) behandelen en de kamer opnieuw verven. Tevens de omhoog gekomen laminaatvloer verwijderen, bouwdroger installeren en nadien nieuwe laminaat leggen. (Verslag lekdetectie voorhanden)
dinsdag 31 januari 2017

Werkhuis laten bouwen

Ik wil een werkhuis laten bouwen met een oppervlakte van 40 m². Betonplaat hiervoor is reeds gegoten. Werken omvatten de ruwbouw + dakafwerking (gevelafwerking overeen te komen). Onze voorkeur gaat uit naar bouw met verlijmde Ytong maar kan besproken worden.
maandag 30 januari 2017

Slopen van binnenmuur

Binnenmuur slopen en een draagbalk plaatsen.Lengte overspanning : 5 m.
zondag 29 januari 2017

Garage verbouwen met automatische poort en plat dak

Richtprijs over een huis in wording: Ik wil de bestaande garage verbouwen, vergroten en verhogen. Ik wil graag ook een automatische poort laten installeren. Afmetingen 3 m op 6 m. De achterkant van de garage zou ook mogen voorzien worden van een achterdeur. De werken pas na de zomer willen starten. Idee hoeveel de kostenraming zou zijn.
zaterdag 28 januari 2017

Houten trap afbreken en gat dichten + ev. Tegelvloer leggen

Door verbouwingswerken is er een nieuwe trap elders in het huis geplaatst. De oude trap moet dus verwijderd worden en het gat moet dichtgemaakt worden. De moeilijkheid is nu dat er onder de trap nog een trapje is dat naar de kelder gaat. Deze trap zou wel moeten blijven bestaan. Bijkomende klus (eventueel): de gang en aansluitende lokalen vloeren. De tegels kunnen op de huidige vloer geplakt worden.
donderdag 26 januari 2017

Opknapwerk garage en kelder

Onze garage (vrijstaand) verdient wat opknapwerk aan het dak en de poort. Ook onze kelder zouden we graag wat willen opwaarderen. We zouden er graag onze wasmachine en droogkast plaatsen. Hiervoor is onder andere een ventilastiesyteem nodig en afvoer. Eventueel wat schilderwerken.
donderdag 26 januari 2017

Aanbouw garage aan woninggevel

Als zelfstandige van wagen detailing zou ik een ruime garage van ongeveer 5m breed op 6m diep willen aanbouwen aan de gevel van mijn woning. De hoogte zou ongeveer 3m moeten bedragen. Ook een goot in het midden en aansluiting van water en elektriciteit.
maandag 23 januari 2017

Kleine metselwerken en steken van 2 poutrels in een renovatiewoning

Renovatiewerken moeten als volgt uitgevoerd worden; Ophogen van enkele raamtabletten, steken van nieuwe tabletten onder groot schuifraam, dicht metsen van 2 binnendeuropeningen, dicht metsen van 1 buitendeur opening, maken van 1 nieuwe binnendeuropening, steken van putrel boven groot schuifraam, steken van putrel ter vervanging van uitbraak niet-dragende muur.
zondag 22 januari 2017

Mantelzorgwoning te bouwen

Wij denken erover om een mantelzorgwoning in de tuin te zetten voor mama. Graag met zicht op de tuin en voordeur naar de oprit gericht - 24m². Woning gelegen in Lennik

Partners

Partners van Casius