Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, uitbreiding inpandige garage met aanbouw, overkapping terras plaatsen met zonnepanelen, houtskeletbouw zetten, garage bouwen in achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

woensdag 19 juli 2017

Muur en dak verkleinen en muur stuccen

Muur en dak aanpassen, die moeten verkleind worden. Stuccen van muur die is aangepast.
dinsdag 18 juli 2017

Maken van deuropening en binnendeur plaatsen

Plaatsen van een deur opening en binnendeur.
zondag 16 juli 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten voor een tuinhuis van 6m op 3m80 ongeveer - uitgravingen zijn gedaan je kan er met een pomp bij moet gewoon over een omheining - is 1m40 van de omheining
zaterdag 15 juli 2017

Afbraak bijbouw

Bijbouw (nu gebruikt als keuken) afbreken. Interieur doen we zelf, enkel afbraak en afvoer. Betreft 16m² ongeveer. Afbraak begin volgend jaar 2018.
maandag 10 juli 2017

Muur verwijderen en poutrel steken

Verwijderen van een stuk muur waardoor de opening tussen eetkamer en keuken groter wordt (+\- 1m) en indien nodig de plaatsing van een poutrel.
maandag 10 juli 2017

Betonrot behandelen

Beton brokkelt af boven het raam op het eerste verdiep. La barre de béton située au-dessus de la fenêtre du premier étage s'était fendillée il y a un petit temps et avant-hier, quelques morceaux sont tombés.
zaterdag 8 juli 2017

Poutrel plaatsen achtergevel

Achtergevel moet open en er moet poutrel in 5m poutrel.
donderdag 6 juli 2017

Garage bouwen in achtertuin

Wij zouden graag een garage willen bouwen in onze tuin . Het zal bakstenen garage zijn 4 op 6 meter 3 meter hoog . Met 3 op 2. 5 poort .
woensdag 5 juli 2017

Funderingsherstel

Het huis is sinds enkele maanden aan het verzakken. Dit is een open bebouwing. Er zijn ondertussen meerdere scheuren zichtbaar. Wij zoeken dringen een expert die ons hierover advies kan geven.
dinsdag 4 juli 2017

Schilderen en afwerkingen binnenshuis nodig

Onze woning dient gerenoveerd te worden. - verven - behangen - deels bijpleisteren
dinsdag 4 juli 2017

Verbouwing nodig voor badkamer

Nieuwe badkamer :verbouwen. Boven de garage hebben wij onze badkamer onder het puntdak. Het puntdak dient afgebroken worden, de muren optrekken in hout, zijgevel isoleren en bekleden met crepi. In de keuken een muur afbreken en plafond dan ondersteunen. Ik heb het liefst alles door één aannemer. Ik ben al in bezit van plannen van een architect.
dinsdag 4 juli 2017

Slaapkamer renoveren

Renoveren van slaapkamer (bekleden van muren en plafond). Nieuwe planchetten op muren plaatsen of iets anders te bespreken ter plaatse. Plaatsen van schakelaars en stop contacten.
donderdag 29 juni 2017

Renovatiewerken uitvoeren

Er moeten een nieuw keukenmeubilair (kastjes, deuren, lades) + een oven geïnstalleerd worden. In de keuken dienen ook enkele tegels vervangen te worden + van de trap naar het terras ook. In de living van ongeveer 25 m² ligt nu tapis plain, die zou vervangen moeten worden door kliklaminaat of vinyl. Het terras van ongeveer 20 m² daar moeten houten planken opkomen als afwerking.
woensdag 28 juni 2017

Problemen met gemetste keldergewelven oplossen

Ik heb gemetselde keldergewelven in mijn woning, ongeveer 16 vierkante meter. Deze gewelven beginnen gaan te barsten en de steunijzers zijn aan het roesten. Graag een vakman om dit probleem op de beste manier op te lossen.
dinsdag 27 juni 2017

Traphal renoveren

Ik wil in mijn traphal (gelijkvloers en 1 verdiep) renoveren. Vooral drie muren die bezet zijn met 'cement' en nadien geverfd en nog weg te werken sporen van een vernieuwing van plafond / dak vernieuwing dragen (één hiervan staat vlak naast de trap welke niet in de muur verankerd is). Ook het plafond van het gelijkvloerse van de traphal moet aangepakt. Een nieuwe trap is in overweging.
zondag 25 juni 2017

Betonnen balkon uitbreiden

Aan de achtergevel loopt er van op het 1ste verdiep een betonnen (betegelde) trap naar beneden. Die trap is ongeveer 1m breed en loopt bijna over de ganse breedte van de achtergevel. We zouden die trap wensen uit te breiden tot een terras, d.m.v. een platform van 2x6m toe te voegen (aan de bestaande breedte van 1m). Dit zal op zeer stevige palen dienen geplaatst te worden, omdat het terras boven een verhard gedeelte aan de achterzijde van de woning komt, waar ook de garage is.
donderdag 22 juni 2017

Nakijken pomp waterput

Onze waterput is gevuld maar als we kraan opendraaien schiet pomp direct in alarm en pompt niets op.
donderdag 22 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer.
woensdag 21 juni 2017

Werken aan ruwbouw uitvoeren

Ik wil de ruwbouw van mijn verbouwing laten doen. Dit zijn de buiten muren, binnen muren, beton gieten, fundering, poutrellen en daken.
woensdag 21 juni 2017

Mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin

Mobiele unit in de tuin plaatsen. Moet een zorgwoning worden.
dinsdag 20 juni 2017

Asbestgolfplaten vervangen door sandwich panelen

Asbest golfplaten vervangen door sandwich panelen. Schuur met zaagdak,stalen gebinte ongeveer 3 x 65 m², 3 dakgoten
dinsdag 20 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamers

Plaatsen van vaste airco in de slaapkamer(s). (3,5 X 3,5 m) Dit zou voor 2 slaapkamers zijn. Graag advies rond de soorten airco's.
maandag 19 juni 2017

Plaatsen welfsels en druklaag

Voor onze nieuwbouw (die we grotendeels zelf aan het zetten zijn) zijn we op zoek naar een aannemer die op onze 2e verdieping de poutrellen en welfsels wilt komen leggen. En op een latere datum de druklaag hierop wilt storten.
donderdag 15 juni 2017

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)
woensdag 14 juni 2017

Zolder renoveren

De zolder van onze woning +-40 m², is reeds een kamer, er is isolatie, 2 veluxen en er ligt een quickstep vloer. We willen deze nu ombouwen tot 2 volwaardige slaapkamers voor de kinderen. Te gebeuren, extra plaatsen velux, gyproc op isolatie en afwerking ervan. Chauffage plaatsen (leiding ligt al tot boven). Ruimte scheiden met muur met inbouwkasten. Inbouwkasten langs de schuine wanden, eventueel bekijken voor het plaatsen van een kleine badkamer (douche en lavabo)

Partners

Partners van Casius