Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

woensdag 21 maart 2018

Poutrels plaatsen

Graag een aannemer : 2 x dubbele poutrel plaatsen van een lengte +/- 3 m 50. Sterkteberekening is in orde, de poutrels ophalen kan ook.
woensdag 21 maart 2018

Woning afbreken

Wil kleine woning afbreken voor nieuw huis te bouwen. Betreffende een alleenstaande woning. Graag spoedig, want in de maand juli-augustus begint de nieuwbouw.
woensdag 14 maart 2018

Nieuwbouw betonkelder te gieten

-Vloerplaat dikte 30 cm – dubbel gewapend met net 10x10x150xm² - 18. 49 m³. Polieren vloerplaatPE folie onder vloerplaatBetonbuitenmuren dikte 35 cm – dubbel gewapend met net 8x8x150x,80 m³ - totale lengte 31,42 m – hoogte 235 cmOnderaan voorzien van stalen kimplaatOptie bovenaan stalen kimplaatOptie energiedoorvoeren 5 stuks. Optie Verluchtingen dia. Optie Stabox voor aansluitingen vloerplaat volle grond. Optie pompputje Plannen kunnen opgevraagd worden.Start bouw deze zomer.
woensdag 14 maart 2018

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.
woensdag 14 maart 2018

Dakverhoging uitvoeren

We willen onze dak verhogen zodat de zolder bewoonbaar wordt. Hoogste punt is nu 1. 90 m. Het gaat om totaal 100 m2 vloeroppervlakte.
maandag 12 maart 2018

Beton storten en polieren

Ik wil beton leggen en polieren in een landbouwloods van volgende afmetingen van 10m x en van 20m en buiten voor de loods nog 10m x 5m. Ik had gedacht aan 20mm dik met betonnet. Eveneens het zagen van uitzetvoegen.
maandag 12 maart 2018

Afbraakwerken renovatie appartement

Op zoek naar een vakman om de complete afbraakwerken van de huidige bezetting te doen in een renovatieproject van een appartement. Appartement van 126 m².
zaterdag 10 maart 2018

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur laten weghalen en een poutrel laten steken. De muur is ongeveer 2 meter x 2.50 meter hoog.
vrijdag 9 maart 2018

Verbouwing bijgebouw tot keuken

Bijgebouw dient verbouwd te worden tot open keuken. Raam vergroten,deur uitbreken tot brede opening,vloer uitbreken, isoleren, vloerverwarming, en gepolierde beton leggen. Electriciteit en water klaarleggen voor keuken.Fundering uitbreken, schuin dak isoleren en afwerken.Muren vochtvrij maken, afwerken.
woensdag 7 maart 2018

Betonnen vloerplaat gieten + isoleren + chape in renovatieproject

Voor een oppervlakte van ca 70/75m² zoeken wij een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op ons gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen. Ons huis uit 1920 is momenteel gestript. Later zouden we ook het dak vernieuwen en de zijgevel na-isoleren en afwerken met crepi.
maandag 5 maart 2018

Renovatie van woning

Badkamer onder dak en slaapkamer. Nieuwe loodgieterij aanleggen voor nieuwe keuken en badkamer. Boven en beneden chappen. Nieuwe trap.
maandag 5 maart 2018

Verschillende appartementen afwerken/renoveren

Ik wil graag een aantal appartementen helemaal laten afwerken en helemaal in orde zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar een vakman die alle verschillende werken onder handen kan nemen.
dinsdag 27 februari 2018

Mantelzorgwoning in tuin

Ik wil een mantelzorgwoning in de tuin met aansluiting op nutsvoorzieningen: afvoerbuizen, elektriciteitsleiding, wandelpad (15 m). Graag met een badkamer met een douche, en keukentje. De tuin is ongeveer een 30 ha. Ook eens komen kijken naar de oppervlakte van de tuin en eens kijken naar de oppervlakte van de mantel zorgwoning.
zondag 25 februari 2018

Zolderrenovatie voor recente woning

Afwerking van zolder. Huidige situatie: nieuwbouwwoning van 2013. Zolder reeds volledig geïsoleerd, vaste trap + chape aanwezig. Gewenste situatie: Installatie van 2 Velux ramen, plaatsing wand + twee binnendeuren om de zolder op te splitsen in twee kamers. Afwerking schuine wand + plafond met Gyproc. Plaatsen stopcontacten en lichtpunten. Afwerken 'punt-zolder". Punt van dak moet nieuwe zolderruimte worden. Luik is al aanwezig dus gewoon afwerking.
zondag 25 februari 2018

60 M2 keerwanden / L profielen, 150 m2 terras, 2 trappen van 5 treden

60 lopende meter keerwand / L profiel van 1,5m (h) x 2m (L) 150 m2 Terras in blauwe hardsteen ( geleverd door klant8 ) 2 trappen van 5 m breed met 5 treden Terrein zeer makkelijk bereikbaar
woensdag 21 februari 2018

Draagmuur uitbreken in keuken en poutrel plaatsen

Draagmuur in keuken verwijderen. En poutrel plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Uitbreiding aan bestaande woning

Ik wil graag een aanbouw van 8 meter breed op 3 meter diep. Met een vide naar de eerste verdieping. Een trap naar de eerste verdieping. Buitenkant houtafwerking en binnenkant stukwerk. Houten aanbouw met veel glas. Plannen van architect in opmaak.
maandag 19 februari 2018

Mezzanine bovenverdieping plaatsen

Ik wil graag een mezzanine laten maken op de eerste verdieping van mijn eigen woning. De hoogte tot het schuine dak is ongeveer 3.8 meter maximaal en 2.8 meter minimaal, dus er is plaats genoeg om nog een mezzanine te plaatsen. Oppervlakte vloer zal ongeveer 2 op 4 m zijn.
maandag 19 februari 2018

Woning verbouwen

Ik wil zoek een aannemer om mijn volledige woning te verbouwen en renoveren. Het gaat om een rijhuis met één verdieping en een zolder.
maandag 19 februari 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen, graag 3 steunmuren, 2 kleinere en een langere, laten uitbreken. In de plaats willen we dan graag telkens een poutrel steken om zo twee keer een open keuken te verkrijgen. Een poutrel zal moeten rusten op 1 steunkolom en 1 zijmuur.
vrijdag 16 februari 2018

Beton gieten op twee plekken

Wij zouden buiten op twee plaatsen beton willen hebben. Een plaats van 60 m² om later een woonunit op te plaatsen en en nog eens 45 m² op volières op te plaatsen. Je kan er niet bij met de vrachtwagen en zal dus via een pomp of slangen achter de woning moeten gepompt worden. De dikte zou min 10 moeten zijn voor de volières en waar de woonunit komt zou het een 15 dik moeten zijn.
maandag 12 februari 2018

Muur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil graag een muur uitbreken tussen de living en de woonkamer om zo een grote open ruimte te maken. In de plaats wil ik dan graag een steunbalk laten plaatsen. Het gaat om een balk van ongeveer 3 à 3.50 meter.
zondag 11 februari 2018

Oude buitentrap in blauwsteen opvoegen

Ik heb een buitentrap aan een herenhuis waarvan de dichtingen niet goed meer zitten. Daarenboven zijn de zijkanten van de trap aan het loskomen.
zondag 11 februari 2018

Kelder renoveren

Ik wil mijn kelder laten renoveren. Men moet de kabels en buizen wegwerken, muren herbepleisteren of gyproc plaatsen, deur verplaatsen, schilderen en een nieuwe vloer leggen. Het gaat om een kelder van ongeveer 4 x 7 meter. Ook zijn er nog 2 andere kleine ruimtes, deze moet men enkel schilderen.
zaterdag 10 februari 2018

Badkamer bijbouwen met inloopdouche

Ik wil graag een extra badkamer vlak naast de bestaande badkamer: een inloopdouche, 1 wasbak en toilet. De nieuwe badkamer grenst aan de bestaande waar toilet en dubbele wasbak reeds aanwezig zijn. De deur van de kamer voor nieuwe badkamer wordt toegemaakt. Oppervlakte is ongeveer 6 m².

Partners

Partners van Casius