Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

donderdag 10 januari 2019

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Voor het bouwen van onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een aannemer ruwbouw. Bij interesse kan ik u een gedetailleerde meetstaat, lastenboek en plannen bezorgen.
dinsdag 8 januari 2019

Achterbouw aanbouwen

Wij willen een achterbouw aanbouwen aan ons kantoor te Bertem ( 4,5m diep en 11m breed ). Een deel van de bestaande achtergevel moet afgebroken worden om zo ruimtes te laten doorlopen in de nieuwe achterbouw. De inrichting is beperkt tot 2-4 ruimtes en in de gevel zouden veel raampartijen verwerkt worden. Plan beschikbaar op aanvraag.
dinsdag 8 januari 2019

Herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen

We hebben lekkage vanuit onze badkamer (voegnaad badkuip) met als gevolg dat de houten vloer onder de badkamer beschadigd is en het plafond in de woonkamer, muren in de woonkamer en muren in onze hal voorzien zijn van lekkage plekken.
dinsdag 8 januari 2019

Opening naar kruipzolder maken + luik

De kruipzolder in ons huis (bj 1996) is niet toegankelijk. Graag zou ik de mogelijkheden bekijken om in de gang onder de kruipzolder een opening te laten maken naar de kruipzolder toe , en vervolgens af te laten werken met een luik met uitschuifbare of uitklapbare trap als dit mogelijk is. Gyprocplafond met houten keeper.
maandag 7 januari 2019

Veranda plaatsen

Wij willen aan de zijkant van ons huis een veranda laten plaatsen van 190 x 470. Hiervoor moet een deuropening worden gemaakt waar nu een raam zit, de radiator onder het raam moet dan verplaats worden. We zouden ook graag verwarming willen in de veranda. Qua startperiode hebben we geen voorkeur. Na geïnformeerd te hebben bij de gemeente hoeven we dit alleen te melden (geen vergunning nodig).
zaterdag 5 januari 2019

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.
vrijdag 4 januari 2019

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.
vrijdag 4 januari 2019

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen van plafond kelder dat raakt aan de gelijkvloers van gang van de inkomhal v/h huis.
dinsdag 18 december 2018

Deuropening in draagmuur vergroten

Wij willen de ruimte tussen keuken en living open maken. Onze kruipkelder is toegedaan (volgens eigenaar met zand). In de muur die deels verwijderd moet worden zit een deur die we van 85 naar 260 willen uitbreiden. De deur staat op 20 van de muur. Aan de andere kant van de muur zou er nog ongeveer 1 meter blijven staan. Op de muur steunt geen andere muur op het andere verdiep. Vermoedelijk is deze de draagmuur van welfsels.
zondag 16 december 2018

Plaatsen poutrellen met mobiele kraan

Wij zijn op zoek naar iemand die enkele metalen poutrellen kan plaatsen met een mobiele kraan. De poutrellen vindt u terug in bijlage aangeduid in het paars. Voor verdere vragen mag u mij steeds contacteren. 5 poutrellen in totaal.