Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

zaterdag 18 november 2017

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel plaatsen. Plat dak. 3,5 meter.
maandag 13 november 2017

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.
maandag 13 november 2017

Herstellen van scheuren in voor en achtergevel

Scheuren in de voor en achtergevel herstellen: Onder de bestaande funderingen injecteren zodat de scheur in de voorgevel en achtergevel zich terug sluit.
dinsdag 7 november 2017

Diverse werken uit te voeren

Het betreft een aankoop van een nieuwbouw waarbij ik volgende aanpassingen wens : - toegang van woonkamer naar berging volledig sluiten - nieuwe toegang naar berging vanuit de keuken creëeren - wateraansluiting in keuken verplaatsen - deur vanuit keuken naar tuin afsluiten door bestaande muur uit te breiden langs de buitenzijde
maandag 6 november 2017

Uitbreken draagmuur en poutrel plaatsen

Afbreken draagmuur en plaatsen van poutrel. Groot raam ombouwen naar opening voor schuifdeur te plaatsen.
zondag 5 november 2017

Verzakte funderingen herstellen

De funderingen zijn verzakt met serieuze scheuren tot gevolg in de muren. Er zijn verschillende zinkgaten in de straat, er is hiervoor een dossier lopende bij de verzekering.
zondag 5 november 2017

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur weghalen. Heb de poutrel van 4 meter.
maandag 30 oktober 2017

Volledig strippen van woning

Ik wil een woning (gelijkvloerwoning) van 79 m² laten strippen. Afbraak van dak (houtconstructie), binnenmuren, plafonds en vloeren. Enkel de buitenmuren die blijven overeind om achteraf renovatiewerken uit te voeren waarvoor we al met een aannemer gaan werken.
zondag 29 oktober 2017

Uitbreiding aan woning

Stuk aan te bouwen achteraan aan een half-open bebouwing. Stuk van 2,5 m op 8m.
donderdag 26 oktober 2017

Opening maken voor raam

Belisol komt 1 raam leveren en plaatsen. MAAR de opening moet reeds gemaakt zijn en de blauwe steen moet geplaatst zijn. Ik zoek een aannemer om deze werken uit te voeren.
woensdag 25 oktober 2017

Aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren

Het uitvoeren van een bouwvergunning. -ruwbouw met ytong 36,5 cm. + eco gevelsteen van 6,5 . Geen isolatie nodig. - dakwerken. - - sanitair + CV met warmtepomp. + volledige binnenafwerking Bouw plaats. 1652 Alsemberg
dinsdag 24 oktober 2017

Ruwbouwwerken uitvoeren

Aannemer gezocht voor ruwbouwwerken. - Afbraak van buitengevel, dakconstructie, binnenmuren en nieuwe openingen. Plaatsen van stalen balken en opbouw nieuwe muren in snelbouw. Uitvoeringstermijn obv 30 dagen. Lastenboek verkrijgbaar, mits positieve beoordeling van Startdatum en aangeleverde referenties. Startdatum 01/2018. uitvoeringstermijn = 1 maand
vrijdag 20 oktober 2017

Trapgat maken in beton en vaste trap plaatsen

Wij zouden graag een nieuw gat van ongeveer 1 m op 2 m laten maken in de zoldervloer voor een vaste trap. Het oude gat met de vouwtrap moet dicht. Deze is ongeveer 90 cm op 1. 50 m. Het zou fijn zijn moest de nieuwe trap ook direct gezet worden, maar dit is niet noodzakelijk daar we nog geen definitieve stijlkeuze hebben.
vrijdag 20 oktober 2017

Aannemer voor ruwbouw en dakwerken

Totaal renovatie van rijwoning te Holsbeek. Juist de buitenmuren blijven staan, rest moet volledig gerenoveerd worden. Enkel ruw bouwwerken en dakwerken moeten worden uitgevoerd. Adres zal aan de aannemer gegeven worden, alsook plan indien nodig.
donderdag 19 oktober 2017

Dakkapellen in prefab plaatsen

We hebben een zolder, 10 op 8,5 meter. De hoogte van de nok is echter beperkt, en we willen 3 kamers hier maken. Ons idee was dakkapellen te steken, prefab. Ter plaatse komen kijken voor advies.
donderdag 19 oktober 2017

Balkon renoveren

Ik zoek een bedrijf dat mijn balkon kan herstellen (beton onderaan komt los) evenals houtwerk kan opschuren en opnieuw verven en houtrot kan behandelen indien nodig. Evenals de voordeur (dubbele grote voordeur in hout), evenals 2 rolluiken in hout.
zaterdag 14 oktober 2017

Beton storten

Betonvloer storten voor paardenstal 6 m op 7 m en 10-12 cm dik met beton netten in. Voor plaatsing is een pomp nodig. Graag nog voor de winter.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen platen van veranda

Vervangen van platen veranda die zijn beschadigd. Ongeveer een stuk of 4 die beschadigd zijn, het zijn al oude platen. Misschien best allemaal vervangen. Een groot aantal zijn door hagel beschadigd.
donderdag 12 oktober 2017

Ruwbouw werken HOB

Wij zijn op zoek naar een ruwbouw aannemer. Alle ruwbouw werken , winddicht maken van huis. Graag vakmannen van regio Limburg indien mogelijk.
woensdag 11 oktober 2017

Bouwen van appartementen

Heb momenteel een huis en dit is projectgrond, wij zoeken een aannemer om hier appartementen te bouwen, min. 8 stuks, graag hadden wij eens een goed gesprek gehad.
woensdag 4 oktober 2017

Aanbouw afbreken, fundering versteveigen en opnieuw bouwen

Er is nu een aanbouw aan de woning. Deze zakt weg. bedoeling is om de aanbow af te breken , de fundering te verstevigen of te hermaken en opnieuw te bouwen. Opnieuw te bouwen in dezelfde volume.
woensdag 4 oktober 2017

Scheur herstellen in binnenmuren

Scheurherstel ongeveer 16 tot 30 m². graag een aannemer die ons advies kan geven, hoe herstellen? Scheuren bevinden zich in de binnenmuren. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 3 oktober 2017

Herstellen balken betonrot

Ik heb 2 balken boven ramen waar betonrot is vastgesteld. En zoek iemand die dit op een juiste en duurzame manier kan herstellen.
dinsdag 3 oktober 2017

Poutrel plaatsen

Ik wil schouw laten afbreken maar dan moet er een poutrel van 1,5 meter gestoken worden. Zou heel snel moeten gebeuren.
dinsdag 3 oktober 2017

Gat boren door fundering

We moeten voor een nieuwe wateraansluiting een gat van ongeveer 100 mm diameter door de fundering van het huis boren (ongeveer 40 cm diep). Dit gebeurt in de kelder, recht naar beneden boren.

Partners

Partners van Casius