Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

maandag 16 maart 2020

Grote renovatie uitvoeren

Algemene renovatiewerken van een 100 jarige woning: openingen in draagmuren, chape, bijbouw, schrijnwerkerij, .... Veel werken waarvoor we één aannemer zoeken die mogelijks met onderaannemers werkt. Plannen liggen bij de architect.
vrijdag 13 maart 2020

Achterbouw afbreken en nieuwbouw zetten

De bestaande achterbouw afbreken om daarna nieuwbouw op te bouwen. Gaat over een opp. van ong. 3m x 7m
dinsdag 10 maart 2020

Onderkappen fundering bestaande veranda

Onze veranda werd verkeerd geplaatst (op de buitengevel in plaats van op de binnenmuur). Hieronder is de fundering niet dik genoeg gelegd omdat dit maar 4 gevelstenen hoog is en het niet de bedoeling was dat het gewicht van de veranda hier ging op rusten. Er moet dus gekeken worden of de fundering onder die muur onderkapt kan worden. Gaat om een muur van 6 meter breed en 4 meter hoog.
vrijdag 6 maart 2020

Schouw afbreken en dichten

Op de 5de verdieping wil ik graag een schouw afbreken (het uitstekende stuk dat bestaat uit een metalen kap, het onderste gesteente dat 50cm uitsteekt en wat een verhoging voor de schouw veroorzaakt). Ik weet ook dat deze schouw steunend is en dat er van allerhande dingen komen kijken. Graag had ik het gat er na gedicht, maar jullie zullen dit beter weten hoe dit moet. 60x50cm ong
woensdag 4 maart 2020

Vidé dichtmaken met beloopbaar glas

Wij hebben in onze woning een open vide in de living. Het gat is ongeveer 10m². Wij zouden deze opening graag laten toemaken met beloopbaar glas, zodat de lichtinval toch aanwezig blijft en we een extra ruimte kunnen benutten. Zo kan de warmte en het geluid ook niet naar meer naar boven stijgen. Misschien wel een probleem is de verankering aangezien wij in de vide met een open raam zitten van beneden tot in de nok.
woensdag 4 maart 2020

Storten van beton en uitvlakken

Ik zou graag onze woning laten herbetoneren, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 155m² met een dikte van 12 cm beton te storten en uit vlakken. Zou dus gaan om betonstort en nivellering waarop isolatie en chape zouden komen.
vrijdag 21 februari 2020

Schouw verwijderen

Midden in mijn woning staat een schouw met kachel in, die ik graag zou willen verwijderen om zo meer ruimte te creëren in de leefruimte.
dinsdag 18 februari 2020

Draagmuur uitbreken en schouw verwijderen

Ik zou graag een (draag)muur willen wegdoen en een poutrel laten plaatsen . Daarbij heb ik ook een schouw die niet meer gebruikt wordt en die ik op de gelijkvloers (eventueel op 1ste verdiep) ook zou willen laten wegdoen indien dit mogelijk is
maandag 17 februari 2020

Werken aan bijgebouw

Verder afwerken bijgebouw. Electriciteit leggen. Ramen afkasten. Plaatsen tussenmuur in gyproc of hout. Plaatsen haardvuur of verwarming. Plafond afwerken. Plaatsen buitentrap.
zaterdag 15 februari 2020

Deurgat verbreden en dubbele deur plaatsen

Tussen onze gang en living staat nu een enkele deur. We willen hier graag een dubbele deur van maken. Het deurgat moet dus verbreed, maar graag ook verhoogd worden. Daartoe moet ook de elektriciteit deels verlegd worden.