Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen met cellumat, woning volledig renoveren, ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw, staalbouwwoning, eerste verdieping uitbreiden, werkplaats bouwen, verbouwing woning en aanbouw, schuur te renoveren, hOB renoveren, renovatie van achterbouw, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, garage met puntdak bijbouwen, gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw, zolderrenovatie uit te voeren, houten aanbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, renovatie verbouwing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

maandag 21 augustus 2017

Plafond veranda renoveren na waterschade

Na recent waterlek in de veranda: huidig plafond (bestaande uit plafondplaten, laminaatplaten )afbreken en een nieuw gelijkaardig plafond aanbrengen. Oppervlakte is ongeveer 40m².
zaterdag 19 augustus 2017

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrellen

Afbreken van steunmuur en plaatsen van poutrellen. 1 poutrel HEA180 (recht), en 2xHEA180 in T-vorm.
vrijdag 18 augustus 2017

Scheurherstel uitvoeren

Sheurherstel uitvoeren. Het gaat over een zijmuur van een rijhuis Op het gelijksvloers Van onder tot boven. 10-15 cm breed. Het gaat over een bakstenen muur. Moet bezet worden.
donderdag 17 augustus 2017

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Afbraak steunmuur van 285cm breed op 270 cm hoog en plaatsing steunbalk die rust op 2 kolommen. De kopplaat moet gelast worden aan de metalen ligger, de voetplaat moet verankerd worden met 4 draadstangen M16. Chemische verankering HILTI, HIT, HY volgens richtlijnen leverancier. Berekening + plannen van sterktebureau beschikbaar op aanvraag.
donderdag 10 augustus 2017

Volledige en grondige renovatie van badkamer en toilet

Ik wil de badkamer + toilet laten renoveren. Inloopdouche, badkamermeubels, betegeling,belichting en het toilet vernieuwen met betegeling.
donderdag 10 augustus 2017

Verbouwing woning en aanbouw

Woning vernieuwen en 40m² bijbouwen. Er moeten geen plannen opgemaakt worden door architect. Aanbouw met nieuwe ramen. Ook binnenin dienen er aanpassingen te gebeuren.
woensdag 9 augustus 2017

Inrichting zolderverdieping

Inrichting zolderverdieping: Plaatsen 2 Velux ramen, 2 verfdeuren, 2 nieuwe PVC ramen, zweefvloer, dichting kruipzolder. Afwerking gyproc/pleisterwerk, behangen met glasvezel. Oppervlakte : 50 m².
woensdag 9 augustus 2017

Luiken in kunststof op maat maken

Twee luiken, elk 64cm x 202cm, donkergroen (ral 5983) kader en wit effen binnenvlak met buitenaanslag aan één zijde, dienen om één hoog raam af te sluiten. Oppervlak is verdeel in drie kleinere vlakken.
maandag 7 augustus 2017

Uitbreken muur en poutrel steken

Het uitbreken van de tussenmuur aan de achterkant van de woning om zo de keuken te vergroten en meer daglicht binnen te krijgen. Indien mogelijk: het verhogen van de balk tussen woonkamer en keuken, deze is zon 50 cm lager als de ander.
maandag 7 augustus 2017

Staalbouwwoning

Het bouwen van 2 half open bebouwingen aan elkaar. Grond hebben we reeds en de plannen zijn klaar (wel plannen volgens traditionele bouw). Echter kregen we nu interesse na het lezen van "Ik ga Bouwen" in staalbouw. Voorwaarde is dat ons project klaar is voor het bouwverlof van volgende jaar. Beide woningen zijn voorzien van een betonkelder. Oppervlakte van één woning is 7,5 br. X 12 m. Diep. Kelder, gelijkvloers en eerste verdieping.
zondag 6 augustus 2017

Deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen

Verbouwen woning : plaatsen dakraam en deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen.
zaterdag 5 augustus 2017

Vervangen van rubbers aan dak veranda

Vervangen van rubbers van polycarbonaat verandadak. 9 middenbalken x3. 5 m 2 zijkant x 3. 5m
zondag 30 juli 2017

Zolder ombouwen naar slaapkamer

Zolder verbouwen naar slaapkamer. Tien vierkante meter om te isoleren. Vloer uitbreken, nieuwe vloer plaatsen, muren afwerken, toilet en lavabo plaatsen, hoeken afwerken. Beneden de gang afwerken en een schuifdeur plaatsen.
dinsdag 25 juli 2017

Aanbouw plaatsen

Aanbouw met veel glas. Oppervlakte 3 m op 4 m. Verlenging van eetkamer en keuken.
dinsdag 25 juli 2017

Gemetseld tuinhuis bouwen in de achtertuin

Wij willen graag een gemetseld tuinhuis laten bouwen in onze achtertuin. Het gaat om een tuinhuis van 6 x 9 meter en een goothoogte van 250 cm. We willen graag in gesprek met een aannemer om de klus hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We willen de bouw laten uitvoeren in het voorjaar van 2018.
dinsdag 25 juli 2017

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Woonst verder renoveren, waarvoor een tussenmuur (ik vermoed niet dragend) verwijderd dient te worden, poutrel plaatsen, vloer afwerken en eventueel nog enkele klussen zoals afwerking binnenmuren. Ik zoek iemand die kwalitatief werk kan leveren.
zondag 23 juli 2017

Balkons renoveren

Ik zou graag 3 balkons (ca. 7 meter breed) willen laten controleren en renoveren. De balkons op de voorgevel vertonen tekenen van ouderdom (betonrot).
vrijdag 21 juli 2017

Riolering herstellen en regenwater scheiden

Een afvoerbuis (11 meter lang) naar de septische put is onder een terrasje gelegen en is lek. Gevolg: vochtige garagemuur. Dit herstellen en meteen afwegen of van deze gelegenheid gebruik kan gemaakt worden om het hemelwater en het andere water van elkaar te scheiden via een te plaatsen regenwaterput met mogelijkheid tot het beter benutten van het hemelwater.
woensdag 19 juli 2017

Muur en dak verkleinen en muur stuccen

Muur en dak aanpassen, die moeten verkleind worden. Stuccen van muur die is aangepast.
dinsdag 18 juli 2017

Maken van deuropening en binnendeur plaatsen

Plaatsen van een deur opening en binnendeur.
zondag 16 juli 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten voor een tuinhuis van 6m op 3m80 ongeveer - uitgravingen zijn gedaan je kan er met een pomp bij moet gewoon over een omheining - is 1m40 van de omheining
zaterdag 15 juli 2017

Afbraak bijbouw

Bijbouw (nu gebruikt als keuken) afbreken. Interieur doen we zelf, enkel afbraak en afvoer. Betreft 16m² ongeveer. Afbraak begin volgend jaar 2018.
maandag 10 juli 2017

Muur verwijderen en poutrel steken

Verwijderen van een stuk muur waardoor de opening tussen eetkamer en keuken groter wordt (+\- 1m) en indien nodig de plaatsing van een poutrel.
maandag 10 juli 2017

Betonrot behandelen

Beton brokkelt af boven het raam op het eerste verdiep. La barre de béton située au-dessus de la fenêtre du premier étage s'était fendillée il y a un petit temps et avant-hier, quelques morceaux sont tombés.
zaterdag 8 juli 2017

Poutrel plaatsen achtergevel

Achtergevel moet open en er moet poutrel in 5m poutrel.

Partners

Partners van Casius