Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Vlaams-Brabant.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: verbouwen garages tot 2 studio's, werken aan ruwbouw uitvoeren, volledige renovatie van woning, totale renovatie van éénwoonst tot 3 appartementen, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin, volledige renovatie woning, deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen, afwerking binnen casco woning, totaalrenovatie van appartement, houten aanbouw zetten, totaalrenovatie rijwoning, renoveren van appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 27 juni 2017

Traphal renoveren

Ik wil in mijn traphal (gelijkvloers en 1 verdiep) renoveren. Vooral drie muren die bezet zijn met 'cement' en nadien geverfd en nog weg te werken sporen van een vernieuwing van plafond / dak vernieuwing dragen (één hiervan staat vlak naast de trap welke niet in de muur verankerd is). Ook het plafond van het gelijkvloerse van de traphal moet aangepakt. Een nieuwe trap is in overweging.
zondag 25 juni 2017

Betonnen balkon uitbreiden

Aan de achtergevel loopt er van op het 1ste verdiep een betonnen (betegelde) trap naar beneden. Die trap is ongeveer 1m breed en loopt bijna over de ganse breedte van de achtergevel. We zouden die trap wensen uit te breiden tot een terras, d.m.v. een platform van 2x6m toe te voegen (aan de bestaande breedte van 1m). Dit zal op zeer stevige palen dienen geplaatst te worden, omdat het terras boven een verhard gedeelte aan de achterzijde van de woning komt, waar ook de garage is.
donderdag 22 juni 2017

Nakijken pomp waterput

Onze waterput is gevuld maar als we kraan opendraaien schiet pomp direct in alarm en pompt niets op.
donderdag 22 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer.
woensdag 21 juni 2017

Werken aan ruwbouw uitvoeren

Ik wil de ruwbouw van mijn verbouwing laten doen. Dit zijn de buiten muren, binnen muren, beton gieten, fundering, poutrellen en daken.
woensdag 21 juni 2017

Mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin

Mobiele unit in de tuin plaatsen. Moet een zorgwoning worden.
dinsdag 20 juni 2017

Asbestgolfplaten vervangen door sandwich panelen

Asbest golfplaten vervangen door sandwich panelen. Schuur met zaagdak,stalen gebinte ongeveer 3 x 65 m², 3 dakgoten
dinsdag 20 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamers

Plaatsen van vaste airco in de slaapkamer(s). (3,5 X 3,5 m) Dit zou voor 2 slaapkamers zijn. Graag advies rond de soorten airco's.
maandag 19 juni 2017

Plaatsen welfsels en druklaag

Voor onze nieuwbouw (die we grotendeels zelf aan het zetten zijn) zijn we op zoek naar een aannemer die op onze 2e verdieping de poutrellen en welfsels wilt komen leggen. En op een latere datum de druklaag hierop wilt storten.
donderdag 15 juni 2017

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)
woensdag 14 juni 2017

Zolder renoveren

De zolder van onze woning +-40 m², is reeds een kamer, er is isolatie, 2 veluxen en er ligt een quickstep vloer. We willen deze nu ombouwen tot 2 volwaardige slaapkamers voor de kinderen. Te gebeuren, extra plaatsen velux, gyproc op isolatie en afwerking ervan. Chauffage plaatsen (leiding ligt al tot boven). Ruimte scheiden met muur met inbouwkasten. Inbouwkasten langs de schuine wanden, eventueel bekijken voor het plaatsen van een kleine badkamer (douche en lavabo)
woensdag 14 juni 2017

Afwerking binnen casco woning

Casco woning afwerking - Binnenafwerking - electriciteit - verwarming - plakwerk - gyproc - isolatie dak - isolatie vloer - sanitair - badkamer - volledige afwerking - Open bebouwing gelijkvloers 96 m² 1e verdieping 70 m² zolder 23 m² plaatsen van 2 trappen in beton
vrijdag 9 juni 2017

Beton storten voor pad en terras

Storten van beton voor aanleg onderhoudspad en terras rondom woning met een dikte van 10 tot 12 cm met bewapening. Is een alleenstaande woning. Oppervlakte 100 m².
vrijdag 9 juni 2017

Reinigen en opvullen stookolietank

Reinigen, opvullen en buiten werking stellen van een ondergrondse stookolietank (ligt onder betonnen oprit). Inhoud ongeveer 5500 liter.
woensdag 7 juni 2017

Reinigen en opvullen stookolietank

Oude stookolietank van +/- 5000 l reinigen en opvullen in de voortuin.
dinsdag 6 juni 2017

Kruipruimte te verdiepen

Wij beschikken over een kruipkelder onder ons pand met een diepte van ongeveer 50 tot 55 cm en willen graag isoleren. Omdat daardoor de beschikbare ruimte zal verkleinen vroegen we ons af of het mogelijk is van deze ruimte met 10 cm te verdiepen door middel van zuigtechniek. De oppervlakte van de kelder is een 140 vierkante meter.
dinsdag 6 juni 2017

Zorgwoning in de tuin plaatsen

Een zorgwoning neerzetten in mijn tuin voor mij en mijn echtgenoot. Graag advies en ter plaatste komen kijken. Graag de mogelijkheden bespreken.
zaterdag 3 juni 2017

Verwijderen steunmuur

Er zou een steunmuur weggehaald moeten worden. De opening zou zo een 6 meter bedragen daar dit blijkbaar zowat het maximum is.
woensdag 31 mei 2017

Garagepoort aanpassen en vervangen door raam

Ik wil garagepoort vervangen door venster erin of volledig raam. Metselwerken en aanpassen opening.
maandag 29 mei 2017

Garage bouwen in achtertuin

Ik wil een garage laten bouwen achteraan in de tuin van 3m50 op 7 m. Poort en ramen niet inbegrepen, die zullen we zelf voorzien, dus enkel metselwerk.
maandag 29 mei 2017

Maken van raam en deur in volle muur

Ik zou graag iemand ter plaatse hebben voor de volgende werken: - Uibtreken van buitenmuur (draagmuur) om raam en deur erin te plaatsen - Uitbreken van bestaand raam, muur ophogen & nieuw raam plaatsen - Uitbreken bestaande deur en toemetsen deurgat
zondag 28 mei 2017

Ombouw van garage tot praktijkruimte

Ik wil mijn garage ombouwen tot een relaxatiepraktijk. Doek onder dak - WC installeren - elektriciteit - ...
dinsdag 23 mei 2017

Beton gieten garagebox

Beton gieten voor garagebox Ongeveer 8 m³.
dinsdag 23 mei 2017

Aannemer voor aanbouw nodig

We gaan 40m² aanbouwen en we zijn op zoek naar een aannemer. Dit aan de achterzijde van het huis.
maandag 22 mei 2017

Betonrot herstellen

De onderkant van ons terrasje heeft betonrot en is 6 m lang op 60 cm breed.

Partners

Partners van Casius