Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 13 november 2018

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Uitbreken van vroegere buitenmuur en het plaatsen van een steunbalk.Tussen living en keuken. Lengte = meer als 4 meter.
woensdag 7 november 2018

Plaatsen van binnendeuren, herstellen pleister- en schilderwerken

Diverse werken ui te voeren: Binnendeuren vervangen (7 tal in totaal). Bovenverdieping met Theysdeuren en voor de keuken een andere soort deur. Op sommige plaatsen zijn er uitzettingsbarsten in het pleisterwerk en deze dienen hersteld te worden( eerdder retocuhes). Aantal ruimtes die herschilderd moeten worden zoals inkomhall en nachthall.
vrijdag 2 november 2018

Opening maken in muur

Wij zouden een opening willen maken in een steunmuur. (grote van een dubbele deur) en steunbalk plaatsen. Naast de keuken naar berging openen.
woensdag 31 oktober 2018

Aanbouw plaatsen 36 m² op GLV en 1e verdieping

Aanbouw plaatsen van 9 m op 4 m op gelijkvloers en aanbouw op eerste verdiep met plat dak. Plaatsen van ruwbouw inclusief funderingen, plat dak, plaatsen regenwaterput, afwerking gevel. Plaatsen van ruwbouw inclusief plat dak, afwerking gevel. Plaatsen van trap tussen 1e en 2e verdiep.
maandag 29 oktober 2018

Zolder renoveren

WIj willen onze zolder renoveren. Een eerste stap is het plaatsen van een aantal scheidingsmuren, deur, en electriciteit. Zolder van 120 m². Zolderluik van 2 m.
maandag 29 oktober 2018

Totaal renovatie villa

Een totaal renovatie uit te voeren van een alleenstaande villa dateert van het jaar 1955. Enkel het dak, en de trappen zijn nog goed, de rest moet allemaal gerenoveerd worden. Oppervlakte is 11.85 m op 11.85 meter met een verdieping. Bijbouw verbinding tussen kleine living en grote living van 5.30 meter op 3.50 meter.
zondag 28 oktober 2018

Totaalrenovatie rijwoning 350 m²

Totaal renovatie van een woning van A tot Z. Dit is een rijwoning, met ongeveer 350 m² totaal dat moet worden gerenoveerd. Een rijwoning die volledig moet gerenoveerd worden, vloeren , uitbreken, wanden, keuken...
donderdag 25 oktober 2018

Vergroten van raam en poutrel plaatsen

We zoeken een aannemer voor het vergroten van vijf raamopeningen tot de grond, waarbij twee ramen tot één grote opening moeten worden aangepast (en dus inclusief plaatsen van linten). De blauwe stenen moeten uiteraard ook worden voorzien.
donderdag 25 oktober 2018

Aannemers voor ruwbouwwerken uit te voeren

Nieuwbouw laag energie rijwoning te bouwen op reeds uitgevoerde betonkelder. Plannen, Bestek en meetstaat beschikbaar.
woensdag 24 oktober 2018

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.
maandag 22 oktober 2018

Herstelling hoek betonnen dakrand van villa

Herstelling schade aan hoek betonnen uitstekend dakrand 1,5 m op voorgevel en 1 m op zijgevel. De schade is vooraan en zijdelings. Is ongeveer 20 à 25 cm dik. Uitstekend onder een schuin dak met pannen.
maandag 22 oktober 2018

Afbreken van schouw in living

De oude schouw moet worden afgebroken in de living en vervangen worden door schouwbuizen. We willen in plaats van de kachel aan te sluiten op de schouw, deze aansluiten via een schouwbuis (buizen)
vrijdag 19 oktober 2018

Draagmuur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag een twee meter lange draagmuur verwijderen in de keuken-living om de ruimte te vergroten en een poutrel plaatsen.
vrijdag 12 oktober 2018

Betonnen onderlaag gieten voor garagebox

We zouden graag een betonlaag laten gieten voor onze metalen garagebox. De afmeting is van garagebox is 2790 cm en 5450 cm.
dinsdag 9 oktober 2018

Trapgat maken voor zolder

Vakman nodig voor het maken van een trapgat naar de zolder. Het plafond bestaat uit potten en balken met een druklaag. Een ingenieursstudie werd reeds uitgevoerd.
vrijdag 5 oktober 2018

Kelder renoveren tot leefruimte

Kelderverdieping van 30 m² helemaal te renoveren en af te werken tot volwaardige leefruimte. Het gaat om een totaalproject dus muren, isolatie, vloeren, afwerking. Afbraak kunnen we deels zelf doen.
vrijdag 5 oktober 2018

Oude eiken balk boven raam plaatsen

Eiken balk plaatsen waar nadien op verder gemetst kan worden. 2 maal een overspanning van 4. 5 meter. In de hoek moet de steunpaal ook bekleed worden met eik. Oude eiken balken leveren van minimum 24 cm hoog en 9 cm breed met een minimum lengte van 4. 7 meter.
vrijdag 5 oktober 2018

Deuropening maken in betonnen plaat en gemetste muur

Ik heb een garage van ongeveer 32 vierkante meter met betonnen platen en daar is een muur voor gemetseld , aan de voorkant zou ik graag een deur laten in plaatsen omdat wij een veranda tegen de garage gaan laten plaatsen. Men moet dus een deuropening maken in de betonnen plaat en de gemetste muur. Gaat om een opening met standaardafmetingen voor een deur. Muur is ongeveer 14 cm dik.
maandag 24 september 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren voor verbouwing

Ik wil in de tuin verbouwen. Het gaat om 20 m² gelijkvloers en 20 m² op de eerste verdiping en 35 m² een nieuwe zolder. Bouwergunning is in orde. Plannen zijn ook al aanwezig.
zaterdag 22 september 2018

Betonvloer tuinhuis leggen

Plateau betonvloer leggen van 280 cm x 240 cm, diepte minimum 20 cm, maximum 25 cm. Is uitgegraven, gevelstenen als ondervloer aangebracht, en ijzeren vlechtwerk is ter plaatse beschikbaar.
dinsdag 18 september 2018

Plaatsen van 2 poutrellen

Er wordt 1 draagmuur binnen in het huis verwijderd , en een groot deel van de achtergevel waar dan een poutrel geplaatst moet worden. Dus 2 poutrellen in totaal .
maandag 17 september 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden: - elektriciteit vernieuwen (reeds aan begonnen maar niet af) - dak extra isoleren zolderkamer afmaken; zolder van 5 op 10 m. - badkamer vernieuwen ( alles eruit en nieuw te plaatsen zoals lavabomeubel, tegels, bevloering, douche?) - beetje plakwerk (gleuven elektriciteit) - wc/waskot panelen tegen de muur wegdoen en gyproc (? ) plaatsen - sierbalken boven de ramen ( buiten ) te herstellen.
maandag 17 september 2018

Serre Merkur Makro plaatsen + fundering

Ik ben van plan onderstaande serre aan te kopen bij Makro (leveringstijd binnen 4 weken) met Veiligheidsglas 3 mm (ipv tuinbouwglas). Ik zoek een ervaren plaatser voor volledige montage van de serre inclusief fundering (aluminium gegalvaniseerd frame met pinnen op de hoeken + beton op de 4 hoeken). Serre Merkur 257 x 383 x 230 cm zwart + Gegalvaniseerde basis
maandag 17 september 2018

Schuifraam steken in bestaande muur, raam verkleinen en buitendeur steken

Een raam moet verkleind worden. Een schuifraam steken in bestaande muur. Een buitendeur steken in bestaande muur.Plannen zijn reeds opgemaakt en goedgekeurd.
vrijdag 14 september 2018

Hangar 100 m² renoveren

Wij zouden graag onze hangar verbouwen oppervlakte is ongeveer 10 meter op 10 meter. Het afbreken van muren, plus poutrels steken, ook veel metselwerken , vloeren van de hangar vernieuwen.

Partners

Partners van Casius