Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aarschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Aarschot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Aarschot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, verbouwing renovatie in Aarschot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aarschot:

Renovatie balkon uitvoeren

Ballustrade is in hout en volledig rot. Hier willen we een alternatief eventueel in composiet. De tegels tegen de muur komen los en sommige zijn kapotgevallen dus hier willen we nieuwe. Ook de verf komt los en hier en daar zie je al beton. Dit moet ook aangepakt worden.

Deuropening maken in betonnen plaat en gemetste muur

Ik heb een garage van ongeveer 32 vierkante meter met betonnen platen en daar is een muur voor gemetseld , aan de voorkant zou ik graag een deur laten in plaatsen omdat wij een veranda tegen de garage gaan laten plaatsen. Men moet dus een deuropening maken in de betonnen plaat en de gemetste muur. Gaat om een opening met standaardafmetingen voor een deur. Muur is ongeveer 14 cm dik.

Totaalrenovatie uitvoeren

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden: - elektriciteit vernieuwen (reeds aan begonnen maar niet af) - dak extra isoleren zolderkamer afmaken; zolder van 5 op 10 m. - badkamer vernieuwen ( alles eruit en nieuw te plaatsen zoals lavabomeubel, tegels, bevloering, douche?) - beetje plakwerk (gleuven elektriciteit) - wc/waskot panelen tegen de muur wegdoen en gyproc (? ) plaatsen - sierbalken boven de ramen ( buiten ) te herstellen.

Trapgat maken in beton en vaste trap plaatsen

Wij zouden graag een nieuw gat van ongeveer 1 m op 2 m laten maken in de zoldervloer voor een vaste trap. Het oude gat met de vouwtrap moet dicht. Deze is ongeveer 90 cm op 1. 50 m. Het zou fijn zijn moest de nieuwe trap ook direct gezet worden, maar dit is niet noodzakelijk daar we nog geen definitieve stijlkeuze hebben.

Scheurherstel uitvoeren

Sheurherstel uitvoeren. Het gaat over een zijmuur van een rijhuis Op het gelijksvloers Van onder tot boven. 10-15 cm breed. Het gaat over een bakstenen muur. Moet bezet worden.

Mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin

Mobiele unit in de tuin plaatsen. Moet een zorgwoning worden.

Terras in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras van ongeveer 60m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.

Totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning

Ik wil een totaalrenovatie en uitbreiding doen van een gelijkvloerse woning. Nieuwe steen + isolatie plaatsen rond de ganse woning. Nieuwe achterbouw. Volledige nieuwe elektriciteit. Nieuwe verwarming. Nieuw sanitair. Nieuwe badkamer. Aardgas...

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017

Drainage plaatsen

Graag hadden wij nog een offerte ontvangen voor het plaatsen van ringdrainage rondom de woning gecombineerd met een beperkte opp. Oppervlaktedrainage (in totaal 100 lopende meter drainagebuis). Aanleg drainage - buisdiameter 125mm, type pp450 (op doek, in kiezelbed) Ringdrainage rondom woning Grondoppervlakte drainage in visgraatpatroon Voorzien van minimaal 1 inspectieput op hoogste punt van ringdrainage.