Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Asse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Asse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw zolderverbouwing in Asse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Asse:

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Momenteel hebben wij tussen onze keuken en living een muur staan. Graag zouden wij echter beide ruimtes in elkaar laten overlopen. In totaal gaat dit over 2,50 meter van de muur die eruit moet. Het uitbreken, stutten van de muur en het plaatsen van balk en kolom zou moeten gebeuren. Het gaat om twee delen te verwijderen, een muur binnen en eentje buiten.

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Voor het bouwen van onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een aannemer ruwbouw. Bij interesse kan ik u een gedetailleerde meetstaat, lastenboek en plannen bezorgen.

Afbreken van schouw in living

De oude schouw moet worden afgebroken in de living en vervangen worden door schouwbuizen. We willen in plaats van de kachel aan te sluiten op de schouw, deze aansluiten via een schouwbuis (buizen)

Herstellen houtrot veranda

Houtrot vastgesteld aan balken veranda, en oversteek dakgoot. Dit moet hersteld worden.

Hout erker behandelen of vernieuwen

Het hout van de erker van mijn huis is sterk verweerd (ligging zuid-west) en zou moeten behandeld en/of vernieuwd worden. Ter plaatse komen kijken.

Garage bouwen met plat dak

Wij zijn aan het bouwen en zouden nog garage willen bouwen. Vereisten: stenen garage, plat dak, automatische poort + deur langs zijkant. Momenteel zijn er nog geen grondwerken gebeurd aan de garage, is nog gewoon begroeide bodem.

Vervangen van rubbers aan veranda

Aluminium profielen daar het rubber van vervangen is gekropen en zouden na een tijd vocht binnen krijgen

Venster laten steken in muur

Om de living meer lichtinval te laten krijgen, zou ik graag een venster laten inzetten in een bestaande muur (zuidkant huis). Liefst een smal (ong een 30-tal/40-tal cm? ), hoger dan op ooghoogte (zodat je niet binnen of buiten kan kijken, een 2-tal meter (of langer) in zijn lengte. Aan de buitenzijde van de muur staat een pereboom die liefst zo ongeschonden mogelijk blijft.

Volledige afwerking van de zolder

Afwerking zolder: isolatie dak,elektriciteit aanbrengen , vloeren etc.Zoldser van 20 à 25 m².

Plaatsing steunbalk en afbraak gedeelte binnenmuur

Draagmuur van 4. 5 meter verwijderen en plaatsen van poutrel