Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bouwen van een nieuwbouwwoning:

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Voor het bouwen van onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een aannemer ruwbouw. Bij interesse kan ik u een gedetailleerde meetstaat, lastenboek en plannen bezorgen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Asse (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwen van een nieuwbouwwoning uit heel België:

Architect nodig voor nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een architect die samen met ons een moderne woning wil bouwen met kelder +- 200-250 m². Akte grond op einde jaar.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Aanleg terras en tuin nieuwbouwwoning

Wij zijn aan het bouwen en hadden graag ons terras aangelegd. Wat zijn de mogelijkheden bij u (in 't kort)? Wij willen geen onkruid tussen onze tegels op het terras. 10,5 m op 4 m Voorkeur betegelen met blauwsteen. Tuin nivelleren, en volledig in orde maken , en dan zaaien. Oppervlakte van de tuin 10.5 breed en 10 meter diepte. Geen afsluitingen plaatsen , die staan er al.

Nieuwbouwwoning in houtskelet bouwen

Nieuwbouwwoning in houtskelet. Bouwaanvraag in orde. Oppervlakte is 200 m². In pastoriestijl.

Houten trappen plaatsen in NB woning

Een klassieke , landelijke trap plaatsen : graag prijs voor het bouwen van 2 trappen met 2 draaien in. Dit voor een nieuwbouwwoning in Laakdal.

Betontrap storten in NB

Betreft een nieuwbouwwoning:nog steeds aan het bouwen. Plafondhoogte 266 cm. De trap dient 2 draaien te hebben. In de hal , en betreft een dichte trap. Trapleuning aan 1 zijde. Andere zijde is aan de muur. Best ter plaatse komen kijken, wil dat de trap bijna niet zichtbaar is.

Woning isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwbouwwoning, opbouw uit beton en staalstructuur (principe van industriebouw) langs de binnenzijde isoleren met eerst een harde isolatie, dan een houten structuur met zachte isolatie om nadien type gyproc tegen de houten structuur te plaatsen. Gevel oppervlakte samen ± 400m². Graag inclusief goed geplaatst dampscherm. Bedoeling is om energie zuining + luchtdicht te bouwen. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 400m² woning metaal en beton

Kelder bouwen voor nieuwbouwwoning

Graag had ik een kelder van 10,25m op 12,75m bij 2,20m willen bouwen. In februari start de nieuwbouw.