Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Averbode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Averbode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Averbode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Averbode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Averbode:

Binnenmuur weghalen en poutrel plaatsen

Een binnenmuur weghalen en een steunbalk plaatsten en eventueel pleisteren indien mogelijk. Poutrel plaatsen.

Uitbreiden van de keukenruimte

Wij willen de keukenruimte uitbreiden . Dit betekent de draagmuur uitbreken en hier een poutrel steken ( overspanning van 4 meter ) Op deze manier wordt de veranda en de keuken 1 geheel. Graag prijs voor de uitbraak van de bestaande muur en plaatsen van de poutrel en afwerking.

Aanbouw

We zoeken een aanbouw te doen aan ons huis van +/-65m²in 2 verdiepen wij zoeken iemand die de fundering en ruwbouw zou kunnen zetten zonder de ramen zonder afwerking. Mss wel het dak mee dat bespreken we nog. De werken zouden gepland zijn rond maart/mei 2013 Wij breken zelf alles af wat er nu staat en de rest is voor u .

Zou graag ons huis willen uitbreiden ...

Zou graag ons huis willen uitbreiden , Daar wij in de familie genoeg ervaren mensen voor alle binnenwerken(electricien,schrijnwerker,stucadoor) zoek ik eigenlijk iemand voor de ruwbouw, Graag iemand met een offerte voor winddichte ruwbouw

Geisoleerde zolder verder afwerkken tot ...

Geisoleerde zolder verder afwerkken tot slaapkamer ! ( vloer(hout),dak,muur, electriciteit)

nieuwbouw half-open bebouwing in zichem

nieuwbouw half-open bebouwing in zichem

Uitbreiding van woning - verlenging van ...

Uitbreiding van woning - verlenging van de living - combinatie van muren en ramen. Opp. 5m x 5m met plat dak. Funderingen zijn reeds aangebracht

Huis van 1950 te renoveren. Plannen al ...

Huis van 1950 te renoveren. Plannen al getekend. Een plaats volledig voor af te breken en drie moeten bijgebouwd worden. Er moeten nieuwe ramen en deuren. Dakpannen blijven ongewijzigd maar er moet wel isolatie