Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Baal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Baal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Baal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Baal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Baal:

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrel

Wij willen in onze woning (1973) een steunmuur uitbreken en een poutrel plaatsen tussen de living en keuken. De lengte hiervan is +/- 2,6 meter. Graag had ik een afspraak gemaakt om te bekijken of dit mogelijk is en hiervoor een offerte te ontvangen. Werken kunnen vanaf november worden uitgevoerd.

Bouwen van een schildersatelier met afdak in hout in de tuin

Vakman voor het realiseren van een tuinhuis met veel glas/licht, met eventueel (afhankelijk van de prijs) een afdak. Een tuinhuis /atelier 5mX4m. Een houten tuinhuis , met een betonnenplaat

Gevel kaleien 100 m²

Gevel kaleien de oppervlakte is ongeveer 100 m² het is niet hoog dus geen stelling nodig. Dit een voor en zijgevel er zit een raam in. Het wegkappen van witte cement doen we zelf.

Zolderrenovatie afwerken

Vaste trap plaatsen naar zodler toe. opening dient aangepast te worden. Inrichten van zolder tot 1 of 2 slaapkamers. Gyprocwerken, isolatie, elektriciteit , trap steken.

Slaapkamers bijbouwen

Ik wil 2 slaapkamers laten bijbouwen naast mijn éne slaap kamer boven. Een slaapkamer links en één rechts van de bestaande slaapkamer maw muur gelijk op trekken met onderverdieping met voor elke kamer chauffage en één venster en elektriciteit en er liggen welsels op het plafond van de ganse beneden verdieping.

Verniewing dak + uitbouw

Ik wil mijn dak laten vernieuwen met 2 dakvensters, isoleren en een houtstructuur als vloer laten maken tussen 1e verdieping en boven bestaande garage gelijkvloers. Bestaande gebouw is 3m87 breed op 13m60 diep. Hoge dakconstructie boven eerste 8m80 en daarna licht aflopend dak. Bijgevoegd zitten originele plannen + aangepast plan en tekening met voorbeeld.

Renovatie 120m² aanbouw

Ik had graag een beeld gehad van het budget dat we moeten voorzien voor een aanbouw van +-120m². Deze aanbouw wordt een ruime leefruimte met open keuken en living + een technische ruimte. Het zou vooral gaan om de betonplaat, muren, dak en ramen.

Herstelling dak veranda

Het dak van de veranda is niet meer waterdicht. Het is een oppervlakte van 3m op 6m en het is een dak dat verdeeld is in stukken dat over elkaar schuiven als je het met een knop opendoet. De golfplaat zelf is nog in orde maar de opvulling tussen deze onderdelen moeten vervangen worden.

Wij hebben bij de renovatie onze ...

Wij hebben bij de renovatie onze pleister gedeeltelijk en/of volledig van de binnenmuren gehaald. Hiervoor zijn we op zoek naar een goede stukadoor die opnieuw de binnenmuren kan bepleisteren. Volledig : badkamer en wc ruimte gedeeltelijk : 3 slaapkamers en inkomhal Geschatte totale opp = 25m² Opmerking : ervaring met bezetten van douchewand indien mogelijk

ruwbouw water en winddicht afmetingen ...

ruwbouw water en winddicht afmetingen zowel glv als boven = onder dak direct : 8m op 12m bureau 12m²/ hal 10m²/ wasplaats 6m²/ keuken - eetkamer en salon loopt door/ wc in hal eveneens trap naar boven - in de keuken kelderdeur open haard in living boven : 3 slaapkamers - 1 badkamer - berging en wc nog geen afmetingen voor boven. +/- de prijs van onze ruwbouw wensen we te weten onder de keuken een kelder +/- 16m² de rest kruipkelder