Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw in Bertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bertem:

Achterbouw aanbouwen

Wij willen een achterbouw aanbouwen aan ons kantoor te Bertem ( 4,5m diep en 11m breed ). Een deel van de bestaande achtergevel moet afgebroken worden om zo ruimtes te laten doorlopen in de nieuwe achterbouw. De inrichting is beperkt tot 2-4 ruimtes en in de gevel zouden veel raampartijen verwerkt worden. Plan beschikbaar op aanvraag.

Uitbreiding aan bestaande woning

Ik wil graag een aanbouw van 8 meter breed op 3 meter diep. Met een vide naar de eerste verdieping. Een trap naar de eerste verdieping. Buitenkant houtafwerking en binnenkant stukwerk. Houten aanbouw met veel glas. Plannen van architect in opmaak.

Aanbouw

Aanbouw - wasplaats uitbreiden tot 3 to 3 m.

Bijbouw aan nieuwe woning

We wensen graag een bijbouw te plaatsen van 7 op 3,60m voor de plaatsing van een keuken en eethoek. Momenteel is er nu een terras voorzien. Zoveel mogelijk in glas, plafond zou deels een lichtstraat moeten omvatten. Graag wensen we een offerte voor de fundering en ruwbouw te ontvangen na bespreking.

Handelswoning op een halfopen bebouwing ...

Handelswoning op een halfopen bebouwing gevelbreedte 8m diepte 15 m voor gelijkvloers 8m op12 m voor de eerste verdieping Lasten boek : gelijkvloers :handelsruimte fietsenzaak ,werkatelier,bergruimte,wasruimte open bureau en verkooptoog Eerste verdieping: master bedroom en badkamer, living en open keuken Ruimte onder hetdak :2 slaapkamers en zolder Stijl :modern,strak,ecologisch,(liefst op basis van een gewone rechthoek), zadeldak niet nodig mag alternatieve constructie Licht is belangrijk, voorzijde is Zuidoost gericht en gelegen aan een steenweg , geluidsisolatie is dus belangrijk

Het uitbreiden van de bestaande woning, ...

Het uitbreiden van de bestaande woning, op de eerste verdieping het uitbreiden van de living en de keuken. Op de 2de verdieping het bijmaken van een slaapkamer en het opnieuw inrichten van de badkamer. vanaf de 2de verdieping naar de zolder een volwaardige trap steken.

Plaatsen poutrellen voor extra verdiep, ...

Plaatsen poutrellen voor extra verdiep, doortrekken leidingen, aanmaak kamer en badkamer, plaatsen trap naar zolder.

Het gaat om een totale renovatie van een ...

Het gaat om een totale renovatie van een woning. Er is geen comfort aanwezig, enkel gasleiding is binnen. Vloeren moeten uitgebroken worden, nieuwe rioleringbuis steken, muur uitbreken, schouw afbreken, deurgat dichtmetsen(buiten), nieuwe deuropening maken,trap verplaatsen, herindeling 1 ruimte. electriciteit vervangen, centrale verwarming plaatsen, santitaire voorzieningen. bij het uitbreken van 1 stuk muur misschien poutrel nodig.

Geachte, mail in verband met bijbouw ...

Geachte, mail in verband met bijbouw en binnen renovaties;Het is een klein huisje waar ik vanachter een kleine open keuken en badkamer wil bij zetten;het huis is op 228m2 en is ook er aan toe van isolatie onder en dak w,Electriek,verwarming en water moet nagezien worden plus dubbel glas. en een groot schuifraam in het huis maken. Kan ik een gratis offerte met plannetje van

Renovatie kleine badkamer, totale ...

Renovatie kleine badkamer, totale vernieuwing, badkuip, radiator,WC, sanitaire leidingen, gyproc plafond, betegeling vloer en muren + uitbreken oude tegels