Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor functionele kelder aanleggen:

Functionele kelder aanleggen

Wil een kelder onder het gras in de tuin aanleggen, het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 m x 8 m. Bedoeling is om van de kelder een volwaardige sportruimte te maken.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Bierbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor functionele kelder aanleggen uit heel België:

Functionele kelder aanleggen

Wil een kelder onder het gras in de tuin aanleggen, het betreft een oppervlakte van ongeveer 11 m x 9 m. Bedoeling is om van de kelder een volwaardige sportruimte te maken.

Plan voor nieuwbouw

We hebben bouwgrond waarop we 9m breed en 17m diep mogen bouwen. Het gaat om een half open bebouwing, de linkse van de twee.. We willen graag , functionele woning zonder kelder, op de benedenverdieping: keuken met kookeiland, eetkamer, woonkamer, wc,berging met douche, wasmachine, droogkast en strijkruimte die van buitenaf toegang heeft, eventueel een koele berging en een vrij grote ruimte om een zelfstandige activiteit te doen. . Op het verdiep wensen we 3 slaapkamers en een badkamer met wc. We wensen geen verloren ruimtes, bv door de trap in de woonkamer te plaatsen ipv een grote hal of bv de wc onder de trap te plaatsen.

Plan voor nieuwbouw

We hebben bouwgrond waarop we 9m breed en 17m diep mogen bouwen. We willen graag een compacte, functionele woning met kelder, op de benedenverdieping: keuken met kookeiland, eetkamer, woonkamer, wc,berging met douche, wasmachine, droogkast en strijkruimte die van buitenaf toegang heeft, eventueel een koele berging en 1 slaapkamer. Op het verdiep wensen we 3 slaapkamers en een badkamer met wc. We wensen geen verloren ruimtes, bv door de trap in de woonkamer te plaatsen ipv een grote hal of bv de wc onder de trap te plaatsen.

VERBOUWING/RENOVATIE Woning te ...

VERBOUWING/RENOVATIE Woning te verbouwen en uit te breiden. Maximaal behoud bestaande structuur. Uitbreiding voor verwezenlijken van grote leefruimte tuingericht, extra kamers. Geen kelder. Verregaande isolatie van muur, vloer en dak, grondige renovatie intern, nieuw energiesysteem, binnenhalen van licht. Moderne, sobere architectuur gewenst. Gebruik van duurzame materialen. Functionele inrichting en optimaal gebruik van de ruimte.

kelder: moet aangepast worden als ...

kelder: moet aangepast worden als waskamer en functionele ruimte keuken: moet volledig vernieuwd worden terras: aanleg verwarming...: volledig te vernieuwen vloeren: volledig te vernieuwen beglazing: bestaand vernieuwen+ nieuwe ramen open haard: te installeren zolder: isoleren en inrichten multi-functionele ruimte (bureaus) badkamer: volledig nieuw - 1 grote voor pouders + 1 kleinere voor kinderen metselwerk: nieuwbouwgedeelte aan bestaand gebouw isolatie: kelder, zolder, speelkamer ramen/deuren: alles te vernieuwen trappen: volledig te herstellen