Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bievene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Bievene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Bievene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Bievene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bievene:

Steunbalken plaatsen

We willen in de woning graag 3 steunbalken plaatsen. 2 steunbalken vallen in elkaar en maken zo de ruimte groter. 1 steunbalk zou een bestaande opening moeten vergroten.

Vervangen garage muur

Muur van 2.5m x 4m van achterliggende garages vervangen. Aarde weghalen. Muur afbreken. Plafond stutten. Nieuwe muur opbouwen.

Verbouwen balkon

Betonnen balkon van 0.9m x 7m vervangen door een van 1.5-1.8m x 4.2m. Reglementaire balustrade plaatsen.

Uitdiepen kelder

Ik zou graag de kruipkelder van ongeveer 1m50 hoog, uitdiepen naar ongeveer 2m zodat het gebruikt kan worden als berging. De kelder is ongeveer 6m² (2x3m). Ik woon in een oud rijhuis en in de kelder ligt nog zwarte zand, wat mij doet vermoeden dat er geen fundering is. Bijkomend is er geen verluchtingsgat meer. Dit werd dicht gemaakt door een vorige eigenaar bij de uitbreiding van het huis.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Muur van 3m lang tussen keuken en berging verwijderen. Poutrel plaatsen. Muur rust enkel op plat dak in beton structuur.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Stuk muur van uitbreken op deurhoogte tussen keuken en living en een tablet plaatsen waar krukken aan geplaatst kunnen worden. Graag nog 30-40cm behouden.

Verbouwing huis

Ik wil mijn woning laten verbouwen; een draagmuur afbreken, installatie van een nieuwe keuken, plakwerk van de living muren +/- 60m², het leggen van nieuwe vloeren (de parket hebben we zelf al/tegels voor de keuken nog niet), renovatie van toilet en bovenverdieping slaapkamers (het plaatsen van nieuwe ramen). Woning verbouwen. Draagmuur afbreken. Nieuwe keuken installeren. plakwerk van living muren over een opp. van 60m². Nieuwe vloeren leggen. Toilet en slaapkamers renoveren: nieuw ramen plaatsen.

Hangterras plaatsen

Hangterras installeren op 1ste verdiep. 4m x 4m Indien mogelijk. Terras kan hangen aan gebouw en aan andere kant steunen op de garagebox.

Slopen van achterbouw, fundering, regenwaterput

Achterbouw van ong. 25m² afbreken. Bakstenen muren, betonvloer, dun betonnen dak. Regenwaterput die deels onder de achterbouw zit ook verwijderen indien mogelijk.

Steken van poutrel in draagmuur

Vijftigtal poutrellen plaatsen. Afbraak- en ruwbouwwerken. Achtermuur afbreken en opnieuw opbouwen. Aanbouw afbreken.