Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Binkom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Binkom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Binkom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in Binkom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Binkom:

Herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen

We hebben lekkage vanuit onze badkamer (voegnaad badkuip) met als gevolg dat de houten vloer onder de badkamer beschadigd is en het plafond in de woonkamer, muren in de woonkamer en muren in onze hal voorzien zijn van lekkage plekken.

Dakkapel + balkon maken

Ik wil graag een grote dakkapel plaatsen op het dak van een hoeve van een 5 tal meter + aanbouw van een (houten? ) half overdekt balkon van een +-15 vierkante meter + trap naar beneden. Graag indicatie van kosten (bouw en plaatsing inclusief) en mogelijkheden. Foto ter beschikking. Adresgegevens bij afspraak.

Uitbreken muur

Het uitbreken van de muur tussen keuken en living. Plus opmetsen van steunmuur voor poutrelle. Geen afwerking nodig.

Aanbouw aan een bestaande woning. Het ...

Aanbouw aan een bestaande woning. Het zal gaan om een gelijkvloersgedeelte dat zal bestaan uit bureau, badkamer en slaapkamer met dressing. Oppervlakte van 85m².

Wij willen een oud huis kopen, met de ...

Wij willen een oud huis kopen, met de grond gelijk maken en nieuw bouwen. Echter is het budget erg klein. De grond kost ons 150.000 euro, tot nu toe kunnen we voor het huis zelf maar 100.000 euro extra lenen, héél misschien 150.000 euro. Bijkomende kosten willen we zoveel mogelijk betalen van eigen budget. Liefst zouden we houtskeletbouw willen gebruiken en enkel ruwbouw+winddicht laten uitvoeren en de rest zoveel mogelijk zelf afwerken.

Het betreft een boerderij te Lubbeek die ...

Het betreft een boerderij te Lubbeek die volledig gerenoveerd moet worden naar de huidige normen. De badkamer wordt naar boven geplaatst, de stal wordt garage en de indeling van het huis moet herbekeken worden (inclusief trap). Voorts moet het huis volledig geïsoleerd worden en is een gevelrenovatie op termijn nodig. Er is ook nog een grote zolder waar voorlopig niets mee gebeurd, die een nuttige bestemming zou moeten krijgen. We hebben op dit moment reeds contact met een architect en zoeken nu iemand die onze boerderij kan inrichten zodat alle ruimtes optimaal gebruikt worden en zodat het een lichte, warme woning wordt die een rustieke doch moderne sfeer uitademd.

Het word een huis in halve losbouw. De ...

Het word een huis in halve losbouw. De straat hoogte ligt 2.5 meter hoger dan den tuin die er gaat komen. Wij zouden graag op straat hoogte de inkomhal ,en daar naast de garage. En in de inkomhal een trap naar beneden, en nog één verdiep naar boven. Dus eigenlijk de gelijkvloers een beetje onder de grond zit. Met daar aanwezig de keuken, de living, de eetkamer, het waskot ,en een wc. en dan het verdiep van de straat hoogte 2 slaapkamers een badkamer ,en een garage. en dan het verdiep onder het dak. Ook nog een slaapkamer, en een badkamer. En waarschijnlijk daar ook nog de technische ruimte voor verwarming enz.