Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen:

Herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen

We hebben lekkage vanuit onze badkamer (voegnaad badkuip) met als gevolg dat de houten vloer onder de badkamer beschadigd is en het plafond in de woonkamer, muren in de woonkamer en muren in onze hal voorzien zijn van lekkage plekken.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Binkom (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen uit heel België:

Bepleistering muur herstellen

Muur die beschadig is door gebroken riolering door werken van Eandis. Nu is er een vochtprobleem in de muren. Herstelling van 1 muur in 1 ruimte. Muur van 3 m op 3m.

Herstellen van het leien dak

Leien dak is op verschillende plaatsen lek. Enkele leien zijn losgekomen, aan de naden zou nieuw lood moeten worden geplaatst. Is relatief groot dak (120m²) betreft een koetshuis (dateert uit jaren 1880) We zouden de zaak willen openen per 14/1 en er moet worden geschilderd waar de muren nu nog nat zijn... Dus redelijk dringend uit te voeren werken...

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een waterlek bij de buren, zijn er twee muren aangetast door schimmel en vocht. 2 muren moeten opnieuw bepleisterd worden . Het gaat ongeveer over een oppervlakte van 10m² waar dat de schade op zichtbaar te zien is.

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Door vochtschade zijn er bubbels ontstaan op de muren rondom de douche, zowel in de badkamer als in de achterliggende kamers. Dit zou ik graag laten herstellen. Verschillende muren in verschillende ruimtes. Living : 4 m². Badkamer : 4 m². Slaapkamer : 2m².

Herbepleisteren van muren na waterschade

Waterschade muur vermoedelijk door slecht tapgat. Herstellen van de muur. Moet herbepleisterd worden.

Dakpannen vervangen

Aan een aantal zijden van het huis lekt het water langs de buitenmuur doordat er wat pannen kapot zijn en zo krijgen we lelijke plekken op de muren. Graag herstellen van de kapotte pannen. Moeilijk aan te geven hoeveel het er precies zijn.

Lek in douchebak herstellen en muren herstellen na waterschade

Lek in douchebak herstellen omdat we waterschade hebben. Hierdoor ook schimmelvorming op de muren van de gang en het toilet. Deze opnieuw te bezetten en te behangen.

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.