Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borchtlombeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Borchtlombeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Borchtlombeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw in Borchtlombeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borchtlombeek:

Keuken afbreken, vinylvloer verwijderen, schuifdeuren uitbreken en alles afvoeren

Onze oude keuken moet afgebroken worden. De keuken bestaat uit één muur van 3m40 en een spoeltafelelement apart van 1m40. Losliggende vinylvloer van +/- 10,5 m² en 2 schuifdeuren moeten tevens verwijderd worden. Alle afbraakmateriaal (inclusief keukenapparaten) moet meegenomen worden.

Betonrot verwijderen aan balkon en versterbanken

Betonrot aan de lateien en barsten aan de vensterbanken. Er is ook betonrot aan het balkon.

Scheurherstel aan de binnenzijde en buitenzijde oorzaak nakijken

Scheurherstel aan voorgevel. De scheuren zijn paar mm, en de lengte is een meter of 2 meter. Aan de binnenzijde zijn er ook scheuren. Graag ter plaatse komen kijken om te zien waar de oorzaak vandaan komt, en wat we eraan kunnen doen.

Afbreken van de achterste buitengevel. ...

Afbreken van de achterste buitengevel. Aanbouw met plat dak tegen de achtergevel. Grote glaspartijen achteraan. Maken van opening bestaande wand. Aanleggen van electriciteit, verlichting en domotica in aanbouw die vnl zal gebruikt worden als bureauruimte. Glaspartijen zijn 2,5 meter hoog en zijn ingewerkt in de vloer om geen drempel te hebben met terras.

Uitbreken van bestaande gevel en ...

Uitbreken van bestaande gevel en binnenmuren voor het uitbreiden van een woning met een plaats van 6m x 6m . Geen kelder. Aanpassen van dak aan nieuwe vleugel. Werken geschat op 6 à 8 weken. Aanvang van werken ten laaste voor maand Mei

Een oude woning wordt volledig ...

Een oude woning wordt volledig afgebroken tot ruwbouw (winddicht). Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers en 1 verdieping met plat dak. Hierin moet de volledige elektriciteit worden herlegd, inclusief het verplaatsen van de huidige elektriciteitskast. Ook de verwarming moet volledig worden geïnstalleerd. Vloerverwarming lijkt de beste oplossing voor de volledige woning. De loodgieterij moet volledig worden geïnstalleerd. Ook moet het plat dak vernieuwd en geïsoleerd worden.