Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Boutersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Boutersem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Boutersem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Boutersem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Boutersem:

Kruipruimte te verdiepen

Wij beschikken over een kruipkelder onder ons pand met een diepte van ongeveer 50 tot 55 cm en willen graag isoleren. Omdat daardoor de beschikbare ruimte zal verkleinen vroegen we ons af of het mogelijk is van deze ruimte met 10 cm te verdiepen door middel van zuigtechniek. De oppervlakte van de kelder is een 140 vierkante meter.

Draagbalk plaatsen in hangar

Een draagbalk te plaatsen eventueel poutrel van 5 m om ingang hangar te vergroten . Ik dacht die te plaatsen op 2 bils zijn aanwezig maar nog niet geplaatst er moet dan een kleine steun worden weggeslagen 2;80 hoog en 20 dik. De afval hiervan kan ik zelf wegdoen of het een houten draagbalk of poutrel moet worden is te overleggen.

Kleine renovatie werken in huis

We plaatsten nieuwe ramen en de nieuwe bekisting van deze ramen zou moeten geschilderd worden; het gaat om negen ramen. Er zouden ook een paar plinten moeten geplaatst worden, de keukenkasten zouden op sommige plaatsen moeten opnieuw geschilderd worden. De deuren boven zouden geschilderd moeten worden. De trap en de plafond zouden geschilderd moeten worden. Er zou nog wat moeten behangen worden. Verder moet er een kamer in de zolder gebouwd worden met Gyproc. Deze kamer zou ook geïsoleerd moeten worden, een vloer krijgen en nadien beschilderd worden.

Renovatie woning

Gebouw 1: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Installatie waterleiding en afvoer voor nieuwe keuken. - Vervanging van vloeren 115m2. - Uitbreken van een muur in badkamer en plaatsen nieuwe badkamer. - Uitbreken plafond en installatie 2 mansardekamers. Gebouw 2: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Leggen van nieuwe vloer 60m2. - Metsen nieuwe muur in snelbouw. - Kappen van deurgat (waar een venster zit) en installatie nieuwe deur.

Voorbereidingswerken om keuken te plaatsen

Wij dienen volgende werken uit te voeren voor de installatie van onze nieuwe keuken en voor de plaatsing van onze ramen en wij vragen ons af of u ons daarmee kunt helpen. Voor de plaatsing van een schuifraam in onze keuken dienen wij een stuk muur uit te snijden en blauwe steen te plaatsen. Voor de keuken dient de waterleiding verplaatst te worden (van de ene kant van de ruimte naar de andere kant). Door dat de waterleiding verplaatst wordt dient de huidige elektrische verwarming afgekoppeld te worden en de elektriciteitsvoorziening dient verplaatst te worden. Kunt u ons daarmee helpen?

Verplaatsen keermuur

Wij zoeken en aannemer voor het afbreken van een keermuur (gevelsteen en betonblokken). Er zou een nieuwe muur geplaatst worden (L-profiel) +/- 3m achteruit. L-profielen trapsgewijs plaatsen van 1,5m tot 2,00m hoog. Hierdoor bekomen we een extra parkeerplaats, leggen van klinkers + klinkers bestaande oprit vernieuwen. Plaatsen van blauwsteen op trap en resterende keermuur.

Trap naar zolder verplaatsen

Trap naar zolder staat nu in een kamer. Van deze kamer willen wij een aparte kamer maken waardoor we de trap naar de zolder willen verplaatsen. We weten niet of dit mogelijk is. Een expert gezocht die ons daarmee kan helpen.

Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw

We zoeken iemand voor de ruwbouw voor onze nieuwbouw. We gaan een passiefwoning zetten met verbruik 14,92 kWh/m² in houtskelet. We hebben een aannemer nodig voor de fundering, de graafwerken en de metselwerken. De firma HSBB uit Bree plaatst dan de houtskeletbouw. Zij starten op 6 oktober 2015, dus de fundering moet tegen dan in orde zijn. De bouwaanvraag, sondering en stabiliteitsstudie zijn allemaal beschikbaar. Kunnen jullie aub me contacteren om een offerte opstellen voor de ruwbouw? Plannen zijn ter beschikking.

Verplaatsen van deur in een steunmuur

Een binnendeur die in een steunmuur gebouwd is, moet verplaatst worden. De steunmuur is ongeveer 3m 40 lang. De breedte van de deur bedraagt ongeveer 1m. De deur zou ongeveer 50 cm verplaatst moeten worden, alsook de elektrische leiding die ernaast loopt.

uitbreiden met aanbouw in houtskelet

Wij willen onze woning uitbreiden met een aanbouw van +/- 55m². Dit project bevat eveneens de binnenafwerking: verwarming, verlichting, electriciteit en vloer.

Valluik met trap installeren

Ik ben op zoek naar een firma die een valluik/ plafondluik met trap kan installeren voor toegang tot een zolder die nu niet toegankelijk is.

Nieuwbouw van eengezinswoning

We gaan een eengezinswoning zetten. Een halfopen bebouwing maar enkel de garages raken. Afmetingen: 7,5x13m. We willen BEN (bijna-energieneutraal) bouwen. We zoeken een aannemer die ons de ruwbouw kan helpen zetten.Plannen zijn volgende week (4/8) beschikbaar.

Opening naar zolder en plaatsen trap

Nu is er een luik met trap om naar de zolder te gaan. Opening vergroten en een vaste nieuwe trap plaatsen

Werkplaatsvoorbereiding

Verwijderen 4 binnenmuren + tussenvloer (chape + vliering) Mestelen van kolommen verankerd in muur als steunstructuur dak (electrische bedrading voorzien in kolommen) Plaatsen steunstruktuur dak (gebinte in industriele eik) Verwijderen 3 deuren, 2 raampjes, 1 luik volgens plan + dichtmetselen (in verband) Opening maken voor dubbele poort binnenkoer (breedte 2m80) Opening maken voor deur vanuit grote schuur (breedte 1m00) Saneren/hervoegen muren Plaatsen UPN 300 (met roestwering) langs 2 zijden op +/-2m20 hoogte + verplaatsen trekankers Plaatsen gepolijste beton (afzonderlijk aanbieden) Uitvoeren schrijnwerk 1 deur + dubbele poort (afzonderlijk aanbieden)

Renovatie woning Boutersem

Bestreft een volledige renovatie van een woning in Boutersem waarvoor ik de werken geheel of gedeeltelijk wenst uit te besteden. Werken omvatten onder andere: - vervangen van 5 veluw dakvensters - aanbrengen dakisolatie - aanbrengen muurisolatie - installatie elektriciteit - installatie verwarming & sanitair - vernieuwen vloer - vernieuwen ramen en deuren -... Woning heeft momenteel twee voleldig open ruimte van +-80m² en een extra ruimte van +-16m²

Renovatie aangebouwde bergplaats

Bestaande bergplaats voorzien van nieuwe vloer (betonplaat gieten + tegelen), gyproc tegen de muren + isolatie van het dak. Tegen de bergplaats afdak + afsluitbare ruimte plaatsen.

Renovatie hoeve

Renovatie hoeve in waardevol agrarisch gebouw.

Renovatie keuken

Is nu een bijbouw in erg oude staat. Moet volledig verwijderd worden en een volledig nieuwe bijbouw moet geplaatst worden.

Renovatie woning Decoster-Demia

Renovatie van een hoeve (fase 1 - woonhuis) Afbraak, riolerings- en ruwbouwwerken, dakwerken, binnenafwerking om eerste deel van woning gebruiksklaar te kunnen maken (latere 2de fase zal de renovatie van aanpalende schuur zijn). Graag volledige aanneming, excl buitenschrijnwerk en technieken.

Kleine verbouwing + tegelwerken

- Uitbreken van 1 dragende binnenmuur - Uitbreken van 100m2 tegels en plaatsen van vloerisolatie + chappe + tegels

uitbreiding woning + renovatie

uitbreiding woning + renovatie

Een halfopen moderne woning met plat ...

Een halfopen moderne woning met plat dak. Twee verdiepingen maar er wordt gewerkt met split levels. Berging ligt 90 cm lager dan woongedeelte. Het woongedeelte omvat inkomhal met wc, open keuken eethoek en zithoek. Dan tussenverdiep (boven berging) van 20 m². Daarna enkele treden hoger 1 slaapkamer, badkamer, dressing (boven keuken). Dan enkele treden hoger (boven tussenverdiep berging) liggen 2 kinderkamers + natte cel. Afmetingen: gevelbreedtje 8m; bouwdiepte 12m. In vooraanzicht maken we een uitsprong naar voor (1 m) en een kleine uitsprong opzij (40 cm). Aangezien we met een tussenverdiep werken ligt het "rechterdak" hoger dan "linkerdak".

Afbraak van een bijbouw van 30m2 die ...

Afbraak van een bijbouw van 30m2 die vasthangt aan garage buren, huis en veranda. Aanbouw van 30m2 met plat dak waarin een badkamer, berging, wc en gang voorzien worden. Herziening van bestaande sceptische putten en installatie van regenwaterput. Vergunning reeds in orde.

half open bebouwing bestaande uit ...

half open bebouwing bestaande uit gelijkvloers ongeveer 68 m² verdieping ongeveer 56 m² en daarboven zolder.

BOUTERSEM Beschrijving: Wij zijn op ...

BOUTERSEM Beschrijving: Wij zijn op zoek naar een architect in de omgeving van Boutersem (Leuven-Tienen) die ons zou kunnen bijstaan bij de realisatie van ons project. Wij zouden graag een woning in Pastorie-stijl aanbouwen en zijn op zoek naar een architect die reeds in deze stijl heeft gewerkt en ons kan bijstaan in het gedetailleerd uitwerken van ons bouwproject, eventueel met volledige afwerking. De woning zou moeten bestaan uit gvl en 1 volwaardige verdieping, plus zolderverdieping, van 6-8 m breed op een diepte van ongeveer 12m met eventueel een garage in de woning, zo niet los van de woning. De rechtergevel in aanbouw aan bestaande woning. De zuidwestkant van het perceel bevindt zich aan de tuinkant en kijkt uit op velden. We zouden graag snel met ons project starten.