Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie woning:

Renovatie woning

Gebouw 1: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Installatie waterleiding en afvoer voor nieuwe keuken. - Vervanging van vloeren 115m2. - Uitbreken van een muur in badkamer en plaatsen nieuwe badkamer. - Uitbreken plafond en installatie 2 mansardekamers. Gebouw 2: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Leggen van nieuwe vloer 60m2. - Metsen nieuwe muur in snelbouw. - Kappen van deurgat (waar een venster zit) en installatie nieuwe deur.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Boutersem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie woning uit heel België:

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Wij zijn op zoek naar een architect voor renovatie van een woning van 93 m² in bosgebied. Het is geen eenvoudig project vermits het een zonevreemd gebied betreft. Hierbij hebben wij eveneens hulp/advies nodig om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen en dossier in te dienen bij de gemeente dienst ruimtelijke ordening.

Afwerken van casco woning

Afwerken van casco woning, volledige renovatie. Enkel de ruwbouw staat er. De bewoonbare oppervlakte is 205 m².

Achtergevel bekleden met crepi

Grondige renovatie project aan gezinswoning. Betreft achterzijde woning , achtergevel is 25 m² en er zou crepi met isolatie op moeten.

Plan maken voor renovatie

Wij willen onze woning verbouwen en zouden een plan laten tekenen. Eveneens omgevingsaanvraag voor constructieve ingrepen aan de binnenkant van de woning.

Airco plaatsen

Installeren met alle breek en kapwerken die daarvoor nodig zijn. Bestaande woning ouder dan 40jaar waar er momenteel renovatie werken worden uitgevoerd maar wel. Bewoond. Airco aan te kopen door de vakman.

Bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers

Betreft renovatie bel etage woning. Bestaande gasketel dient vervangen te worden, eventueel radiatoren ook. Ongeveer 9 radiatoren te vervangen. Graag een condensatieketel, wandtoestel ongeveer 25 KW met warm water. Graag een Viessman of Junckers.

Architect voor renovatie

Renovatie van woning : sanitair, elektriciteit, ramen en vloeren . Aanleg tuin . Grondoppervlakte : 1235m² . Woonoppervlakte : 456m² Gelijksvloer + verdieping + kelder . Het zou voor een huis zijn die volledig moet omgebouwd worden naar een restaurant

Partners

Partners van Casius