Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie woning:

Renovatie woning

Gebouw 1: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Installatie waterleiding en afvoer voor nieuwe keuken. - Vervanging van vloeren 115m2. - Uitbreken van een muur in badkamer en plaatsen nieuwe badkamer. - Uitbreken plafond en installatie 2 mansardekamers. Gebouw 2: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Leggen van nieuwe vloer 60m2. - Metsen nieuwe muur in snelbouw. - Kappen van deurgat (waar een venster zit) en installatie nieuwe deur.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Boutersem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie woning uit heel België:

Complete CV installatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De woning dateert van 1969 en wordt sinds een 10-tal jaar verwarmd met in warmtepomp van Hitachi. Deze krijgt de woning echter niet warm. Voordien werd de woning elektrisch verwarmt, er is nog geen gasaansluiting in de woning. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

In de woning is geen CV, momenteel een elektrische verwarming in kamers. In veranda heb ik palletkachel, ik zou graag voledige CV met raditoren hebben. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Betontrap storten en buitentrap plaatsen

Totaal renovatie: Betonnen trap 2 x van glv tot eerste verdiep en van eerste naar tweede is een totaal renovatieproject uitgevoerd door ons bedrijf graag een aannemersprijs voor deze 2 trappen woning dient om te verkopen. Metalen trap voor buiten ook , twee verdiepingen hoog tegen buitengevel appartement. Graag ter plaatse komen kijken.

Architect renovatie

Het betreft een dokterspraktijk in het bezit van mijn ouders. We stellen ons de vraag of het mogelijk is enkele muren af te breken en het in te delen als woning. Het betref 65 m² en het gebouw is van 1960. Ik zou er zelf graag in wonen, maar daarvoor wil ik eerst weten of het wel mogelijk is te renoveren.

Architect voor renovatie woning

Ik wens plannen aan te vragen voor de renovatie van een bestaande woning zodat ik aan de gemeente kan aanvragen. Doel: - Voorgevel deels afbreken en voorgevel herplaatsen met grotere ramen en toevoeging van ramen en tussenisolatie. - Toevoeging van een tussenverdiep. - Toevoeging van garagebox achteraan de grond. Graag zou ik hiervan plannen willen zodat ik deze wijziging van voorgevel en ramen, en toevoeging van garage achteraan kan aanvragen.

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.

Architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen

Voor een volgende fase in de renovatie van onze woning plannen we een mogelijk dakterras. We weten echter niet of de bestaande structuur hiervoor voldoet. Waarschijnlijk dient een oude muur zelfs te worden heropgebouwd. We zouden graag een stabiliteitsstudie wensen, en eventueel daaraan gekoppeld de renovatie van de betreffende muur en/of de installatie van het dakterras. Bijkomend dient er ook nog een deur naar het dakterras te worden geplaatst (eerste verdieping).

Complete CV installatie

Graag complete cv installatie plaatsen. Woning heeft geen cv verwarming. Wenst graag een vrij blijvend offertes. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Op aardgas.

Partners

Partners van Casius