Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Diest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Diest heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Diest u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Diest of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Diest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, restauratie verbouwing in Diest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Diest:

Zolderrenovatie verder afwerken

Op zolder maakten we zelf een slaapkamer. Oppervlakte van de zolder is 3 meter op 6 meter. We wilden daarnaast een badkamer (douche wc lavabo) een kitchenette en een strijk- en klus ruimte én bergruimte ( boven trap en in schuin dak) we zagen echter geen tijd om dit nog zelf te doen. We zijn begonnen met de sjap,de afvoer voor wc is reeds boven,de isolatie is gestart we hebben geen tijd meer om zelf te doen en raken het niet eens over de nuttigste indeling. Best ter plaatse komen kijken, advies en mogelijkheden. Graag een vakman die ook wat van interieur kent die op dat vlak praktisch is ingesteld.

Klusjes lekkage terras en herstellen van plafond

Op de gelijkvloers bevinden zich verschillende ruimtes die doorlopen tot aan de achtergevel van de woning . In deze ruimtes hebben we op verschillende plaatsen, muren als ook plafonds bezet met gyproc-platen. In het laatste gedeelte (berging) dat zich bevindt aan de achtergevel (vals plafond gestoken met gyproc-platen) hebben de vorige eigenaars boven de berging een terras aangelegd met tegels. Dat terras bevindt zich op de eerste verdieping ,en vertoont op enkele plaatsen lekkages. Wij deden onlangs bij het eerste herfstweer met slagregen deze minder fijne ontdekking, en moesten spijtig genoeg vaststellen dat het via het terras water binnen komt en druppelsgewijs doorheen de gyproc-platen druipt. Graag advies en ter plaatse komen kijken door een vakman.

Ruwbouw plat dak

Ruwbouwwoning plat dak (ramen zelf plaatsen) 130-140m2 +/- 5. 80 hoog in bijlage ongeveer gelijkaardig

Waterlek rond koepel

Waterlek rond de koepel daardoor vocht in de muren. Nakijken van oorzaak en herstellen. Vocht in de muren

Maken van trapgat en plaatsen trap

Trapgat maken in betonnen vloer. Bestaand gat dichtmaken. Muur waar de trap moet komen afbreken en afwerken. Trap zetten ( eenvoudige houten trap ). Adresgegevens bij afspraak.

Zolder ombouwen tot een kamer

We zouden een kamer willen op de zolder wetende dat er alleen isolatie onder het dak ligt en dat op de vloer kabels lopen van de elektriciteit over de ganse verdieping eronder en ook al ene velux geplaatst is. We hadden dan ook graag een offerte gehad van deze werkzaamheden.

Renovatie van woning

Afbraak van bestaande bijgebouwen Afwerken van de puinhoop Plaatsen van tuinhuis met garage Oude scheidingsmuur vervangen door nieuwe muur of houten schutting. Omschakeling van mazoutverwarming naar aardgas. Schilderen van het huis.

2 x duplex

Nieuw dak verbouwen en woning omvormen tot 2 duplex

Renovatie zolderverdieping

De huidige zolderverdieping is momenteel een stapelruimte. Het is de bedoeling om 2/3 van deze zolder in te richten als kamer. Dakvlakraam installeren, dak isoleren, trapgat en trap maken, elektriciteit en verwarmingselement te installeren,vloer afwerken.

Renovatie garages

ik bezit 12 garages in Diest en wil die, indien de prijs niet te hoog is, renoveren. Ik heb geen idee van wat er best moet gedaan worden, noch van de prijs en ook niet wanneer de werken zouden starten (geen rekening houden met ingevuld budget en startperoide!)

Bijbouw zetten op bestaande fundering ...

Bijbouw zetten op bestaande fundering waar nu een pergola is maar waar de bedoeling is om de achtergevel eruit tehalen en zo de bestaande pergola te integreren in de leefruimte om zo 1 geheel te vormen van woonkamer en keuken. afwerking hadden we aan thermowood gedacht

We hebben een kleine zolder boven onze ...

We hebben een kleine zolder boven onze garage en willen die vergroten tot een kamer. Eventueel met een dakkapel of volledig nieuw dak?

Wij hebben 2 grote uitsteekramen die ...

Wij hebben 2 grote uitsteekramen die niet geïsoleerd zijn. Door het grote temperatuurverschil in de winter tussen de buitentemperatuur en de binnentemperatuur ontstaat er aan de ene kant condens aan de binnenzijde van de ramen maar ontstaat er ook schimmel aan de muren. Vandaar dat wij de ramen graag zouden laten isoleren en tevens afkasten. In een later stadium hadden we ook graag het dak nog geïsoleerd en willen we ook graag de dakgoten laten nakijken.

Gb , gelijkvloers ; living en eetkamer ...

Gb , gelijkvloers ; living en eetkamer in één grote kamer veranderen (lounge-stijl),nieuwe vloer , aanpassing elektriciteit, trappen vernieuwen , dak vernieuwen misschien met zonnepanelen) , achterkant 1 ste verdiep hebben we een platdak indien mogelijk een kamer bij bouwen , badkamer staat een douche en we willen een bad .

Vergroten van bungalow + centrale ...

Vergroten van bungalow + centrale verwarming installeren. Huidige afmetingen: 9.14m voorgevel, 8.74m zijgevel. Graag uitbreiden naar achteren toe en dak verhogen (met een volledige verdieping).

-nieuw dak + volledige inrichting van ...

-nieuw dak + volledige inrichting van zolderverdieping -renovatie keuken: eetkamer en keuken worden 1 grote ruimte + inrichting nieuwe keuken

We wensen van twee ruimten, de klassieke ...

We wensen van twee ruimten, de klassieke eetplaats en voorplaats van een woning daterende uit 1950, één ruimte te maken. Er dient aandacht besteed worden aan de stabiliteit van de woning. Volgens voorlopige berekeningen zou de poutrel een HEB240 zijn. Andere suggesties zijn steeds welkom.

Indicatie van de uit te voeren werken: ...

Indicatie van de uit te voeren werken: Buitenafwerking: Gevel: +- 50 m² sierbepleistering + isolatie Binnenafwerking: - Vlakke plafonds in 4 ruimtes (hall, eetplaats, keuken en zitkamer): +- 110 m² gipspleister (gyplat, eventueel fermacell??) + isolatie + afwerking - Schuin plafond (dak): +- 25 m² gipspleister (gyplat) + isolatie + afwerking +schilderwerk (stelling noodzakelijk) De vlakke plafonds zouden eind augustus, begin september geplaatst dienen te worden; de andere werken vanaf eind augustus

Ik ben op zoek naar een vakman in het ...

Ik ben op zoek naar een vakman in het aanleggen van een terras, het liefst in blauwe steen, doch het aanreiken van alternatieven is mogelijk. bedoeling is dat zowel het huidige terras zou worden opgebroken (betontegels) en een stabiele ondergrond zeker zou worden gemaakt. Al naargelang de prijs is er ook og een volledige oprit te doen dit zou ik met klinkers willen laten doen.

vellen van 5 grote coniferen opstellen ...

vellen van 5 grote coniferen opstellen van omheining grondaanvulling

dichten van ramen en vernieuwen van ...

dichten van ramen en vernieuwen van dakgoten

verniewen van dakgoten en dicht metsen ...

verniewen van dakgoten en dicht metsen van ramen

Geachte, ik ben op zoek naar een ...

Geachte, ik ben op zoek naar een creatieve architect,iemand die 200% achter het idee staat,met oog voor isolatie,water,verwarming,enz...

Moderne kubus-woning. Plat dak, crépis ...

Moderne kubus-woning. Plat dak, crépis of baksteen, grote ramen. Indeling Gelijkvloers: open bureau, living, open keuken, berging, wasplaats incl. douche, garage, wc Verdiep: 3 slaapkamers, evt. hobbykamer, wc, badkamer. Terrein is hellend naar beneden. Bouwbreedte: 12 meter.

de stijl die wij voor ogen hebben is een ...

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen