Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Verbouwing stal

Wij plannen een verbouwing van een stal tot eengezinswoning. Wij streven daarbij naar een nagenoeg energieneutrale woning die klaar is voor de toekomst. Verder rekenen wij op leefruimte, badkamer, bureauruimte en 4 slaapkamers. Het huidige gebouw biedt zeker ruimte genoeg om dit alles onder te brengen. Wij dachten zelf al na over de mogelijkheden, maar willen graag een architect inschakelen om het bouwproject van start te laten gaan. Wij zoeken iemand met ervaring energieneutrale verbouwingen en een vrij moderne stijl.

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil graag een hulp bij het ontwerp van een nieuwbouw alleenstaande woning, erkers, een vide en landelijke stijl zijn echt een must. Ik ben op zoek naar een architect die hiervoor tekeningen kan maken. Het gaat om een woning van maximaal 210 m².

Prefab trap plaatsen voor kelder

Ik zou graag een kelderingang aan de buitenkant van de woning maken. De bedoeling moet zijn dat ik met een motorfiets naar onder kan. Ik had gedacht aan een helling naast het huis (niet te stijl) dus een helling die een uitloop van 8 meter mag hebben. Breedte ongeveer 1m20.

Nieuwe keuken met toestellen plaatsen

Volledige renovatie vanop de blote steen. Afbraak bestaande keuken doen we zelf. Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Verwarming plaatsen. Oppervlakte keuken : 12 m². Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden. Graag iets naar de landelijke stijl en gemakkelijk in gebruik, die zal intensief gebruikt worden.

Ontwerp nodig voor verbouwing woning

Ik wil een ontwerp laten maken van de woning die ik zopas heb aangekocht. De woning dateert van 1972. Alle kamers bevinden zicht momenteel op het gelijkvloers. Doch hadden wij voor onze renovatie graag de kamers open getrokken en een landelijk-moderne stijl geïmplementeerd. Indien u bijkomende vragen heeft betreffende het bouwplan, gelieve mij te contacteren.

Houten rechte trap naar eerste verdieping plaatsen

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping: Ik zoek een rechte open trap in hout liefst eik beuk mag ook de maten van de huidige trap zijn 3360 mm van vloer tot bovenkant trap breedte is 1000 mm terugloop is 2300 mm ik vindt de huidige trap veel te stijl en dit zou ook moeten worden aangepast. De oude trap die er nu staat , is veel te stijl. Nieuwe trap minder stijl maken.

Herstelling of vervangen van deur en deurlijst

Ik heb een buitendeur die naar buiten draait in afzelia hout waarvan de stijl gescheurd is. En ook het deurbeslag is versleten. De deur op zich ziet er nog goed uit, denk ik. Ofwel kan dit hersteld worden, door nieuwe deurlijst of reparatie of ?? Ofwel moet er een volledig nieuwe deur in en dan mag die eventueel naar binnen draaien.

Badkamermeubel en omkasting op maat

Voor onze badkamer zoeken we iemand die een badkamermeubel en omkasting van het ligbad kan maken in dezelfde materialen. Mag in hout zijn...hangt af van de stijl. Eigen ontwerp/idee is welkom.