Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Ontwerp nodig voor verbouwing woning

Ik wil een ontwerp laten maken van de woning die ik zopas heb aangekocht. De woning dateert van 1972. Alle kamers bevinden zicht momenteel op het gelijkvloers. Doch hadden wij voor onze renovatie graag de kamers open getrokken en een landelijk-moderne stijl geïmplementeerd. Indien u bijkomende vragen heeft betreffende het bouwplan, gelieve mij te contacteren.

Houten rechte trap naar eerste verdieping plaatsen

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping: Ik zoek een rechte open trap in hout liefst eik beuk mag ook de maten van de huidige trap zijn 3360 mm van vloer tot bovenkant trap breedte is 1000 mm terugloop is 2300 mm ik vindt de huidige trap veel te stijl en dit zou ook moeten worden aangepast. De oude trap die er nu staat , is veel te stijl. Nieuwe trap minder stijl maken.

Herstelling of vervangen van deur en deurlijst

Ik heb een buitendeur die naar buiten draait in afzelia hout waarvan de stijl gescheurd is. En ook het deurbeslag is versleten. De deur op zich ziet er nog goed uit, denk ik. Ofwel kan dit hersteld worden, door nieuwe deurlijst of reparatie of ?? Ofwel moet er een volledig nieuwe deur in en dan mag die eventueel naar binnen draaien.

Badkamermeubel en omkasting op maat

Voor onze badkamer zoeken we iemand die een badkamermeubel en omkasting van het ligbad kan maken in dezelfde materialen. Mag in hout zijn...hangt af van de stijl. Eigen ontwerp/idee is welkom.

Bepleisteren van de boordsteen

Betreft het pleisteren van de boordsteen rondom het huis. Ongeveer 55 lopende meter. Hoogte boordsteen ongeveer 70 cm. Huis is in landelijke stijl. Heeft dus wat hoeken en kanten. Boven de boordsteen is een gemetste steen die onaangeroerd moet blijven.

Plaatsen van houten draaitrap

Houten draaitrap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping dit gaat om een renovatie. Die zal tegen een muur komen. Klassieke stijl van draaitrap.

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.