Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Plaatsen van houten draaitrap

Houten draaitrap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping dit gaat om een renovatie. Die zal tegen een muur komen. Klassieke stijl van draaitrap.

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.

Nieuwbouw plaatsen

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren met een bewoonbare oppervlakte van +/- 225 m² met 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken. Stijl modern. Ons perceel is 460 m².

Trapleuning maken in landelijke stijl

De trap naar boven zou een nieuwe leuning moeten krijgen. De trapleuning zelf heeft geen sporten maar wordt bedekt met een geverfde houten plaat. Die zou ik willen vervangen en daar landelijke sporten aanbrengen. Het werk dient half juli uitgevoerd worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.

Inrichten woning gemengd gebruik

We zouden graag een huis willen kopen voor het uitoefenen van een handelszaak in combinatie met woonst. We hebben momenteel een huis gezien wat in aanmerking zou kunnen komen volgens ons. Het huis is van 1953, gerenoveerd in 2010, maar heel slordig gedaan met een zeer slechte afwerking. Ik heb een idee over wat ik wil doen met de woning en welke ruimtes aanwezig moeten zijn, maar ik ken er zelf te weinig van om te kijken of het mogelijk is in dit huis. We zijn dus op zoek naar iemand die kan meedenken met ons, bespreken van stijl en ideeën op voorhand, bezichtigen van het pand en ons helpen met het bekijken van de staat van de woonst en ons informeren of de dingen die we willen, haalbaar zijn in deze woonst (vooraleer we bod doen). Nadien graag ook hulp met inrichten handelsruimte.

Verbouwen van schuur tot woning

Mijn partner en ik hebben ons oog laten vallen op een oude schuur van 1930. We zouden deze willen ombouwen tot onze toekomstige woning. Onze stijl is industrieel/natuurgericht/ecologisch/vintage details. Ik zou graag met beton, glas, staal werken waardoor we een open gevoel creëren maar toch gezellig en trouw aan de schuur door bepaalde elementen te behouden. We zoeken een architect die aan onze stijl kan tegemoet komen en iemand die mee aan ons avontuur wil beginnen.