Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Tuinhuis met overdekt terras

Wij zijn op zoek naar een timmerman die een tuinhuis kan zetten in paddock (of een gelijkwaardige harde houtsoort). Grondoppervlak (betonplaat) van 5x5, de bedoeling is op die betonplaat 1 half-open gebouw op te zetten, waarvan de helft als tuinhuis zal dienen en de andere helft als overdekt terras. Stijl van het geheel: modern (zonder veel hoekjes en kantjes), dus vrij strak, met een plat dak. Hoogte 2.2m met horizontale planken.

Renovatie bestaande keuken

Installatie van een kookeiland. Hierin zou enkel een vaatwasser en spoelbak moeten voorzien worden met een paar kasten en aan de rechterzijde van het kookeiland zitplaatsen voor 3à4 personen. Het kookeiland zou 2m in de lengte en 1m breed moeten zijn. De kookplaat zal in een kastenwand geplaatst worden rechts van het raam, samen met de oven, microgolfoven, frigo, aanrecht en ingebouwde kasten. De stijl die we zouden hanteren is landelijk, lichte kleur. Pas de werken laten uitvoeren in het voorjaar 2017.

Vervangen bestaande houten trap

We zijn in proces van de lening vandaar graag een offerte: We staan op het punt een woning te kopen waarvan de bestaande trap te stijl is, maar de ruimte leent zich tot plaatsen van andere trap die minder stijl zou zijn. Welke kostprijs mogen we rekenen voor een nieuwe trap in hout? De oude trap heeft ook kasten onder zich doch dit is niet echt verreist bij de nieuwe.

Keuken op maat

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bouwen van 2 keukens in een bestaande woning, die volledig gerenoveerd zal worden. Beide keukens dienen dus volledig nieuw geinstalleerd te worden. Het betreft een landelijke woning die we graag zouden moderniseren en jullie voorbeeld zoals op jullie site (http://www. Interieurdesigner. Be/binnenkijken/detail/landelijke-woning-met-strak-interieur) leek ons een erg goed startpunt. Zou u een offerte voor twee keukens in deze stijl kunnen opstellen?

Hedendaagse nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw project zijn we op zoek naar een architect die zich kan inleven in onze stijl en dit kan omzetten in een leuk ontwerp.

Vervaardigen A-stijl poten

Voor een eettafel met een houten blad van 2m op 1m ben ik op zoek naar metalen tafelpoten (A-stijl, zie foto. Zijn er vakmensen die deze kunnen vervaardigen?

Achterdeur herstellen na inbraak

Er is een poging tot inbraak geweest, de stijl van de achterdeur zijn stukken uitgebroken en het slot is flink verwrongen. Krijg mijn deur niet meer open en omdat ik gehandicapt ben heb ik die deur veel nodig.

Ontwerp (en eventueel uitvoering) van nieuwbouw

Grond gekocht met maximale bouwoppervlakte van 20m breed en 12m diep in Boorsem (Maasmechelen) (zie bijlage: lot 16). Op zoek naar architect die samen met ons hier een gezinswoning op wil plaatsen in open bebouwing. Vooral op zoek naar praktische woning in hedendaagse/moderne stijl zonder al te veel 'speciale' elementen en voor een niet al te groot budget. -Eerste verdieping: inpandige garage, hal, woonkamer, keuken, badkamer/natte cel, berging. -Tweede verdieping: 3 slaapkamers, badkamer en bureau. -Zolderverdieping onder schuin dak. Maximum 200m² voor eerste en tweede verdieping.