Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Badkamermeubel en omkasting op maat

Voor onze badkamer zoeken we iemand die een badkamermeubel en omkasting van het ligbad kan maken in dezelfde materialen. Mag in hout zijn...hangt af van de stijl. Eigen ontwerp/idee is welkom.

Bepleisteren van de boordsteen

Betreft het pleisteren van de boordsteen rondom het huis. Ongeveer 55 lopende meter. Hoogte boordsteen ongeveer 70 cm. Huis is in landelijke stijl. Heeft dus wat hoeken en kanten. Boven de boordsteen is een gemetste steen die onaangeroerd moet blijven.

Plaatsen van houten draaitrap

Houten draaitrap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping dit gaat om een renovatie. Die zal tegen een muur komen. Klassieke stijl van draaitrap.

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.

Nieuwbouw plaatsen

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren met een bewoonbare oppervlakte van +/- 225 m² met 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken. Stijl modern. Ons perceel is 460 m².

Trapleuning maken in landelijke stijl

De trap naar boven zou een nieuwe leuning moeten krijgen. De trapleuning zelf heeft geen sporten maar wordt bedekt met een geverfde houten plaat. Die zou ik willen vervangen en daar landelijke sporten aanbrengen. Het werk dient half juli uitgevoerd worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.