Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Muren metselen

Wij zijn op zoek naar iemand die muren kan metselen in een keuken en in de buiten keuken.het is een oude hoeve en de kueken dient in oude stijl opgetrokken te worden. Muren moeten gemetseld worden : men spreekt van 4 à 5 muurtjes.

Architect plan totaal renovatie landelijke stijl

Totale renovatie van half open bebouwing te Vlissegem. Graag een landelijke stijl. Wij zoeken een architect die alles kan plannen voor ons en de uitvoering zouden we zelf willen doen. Uitbouw is vereist en zal in houtskelet gebouwd worden.

Houten tuinhuis op maat maken

Ik wil graag een nieuw tuinhuis plaatsen. Landelijke stijl in hout. Graag deur die breed is , mag ook dubbele deur zijn, graag een raampje. Echter, het is op een kleine oppervlakte daar er niet meer ruimte is. Daarmee bedoel ik : max breedte : 435 cm, max diepte 162 cm. Achterwand en rechtste zijwand staan dan reeds tegen de muur. De verdeling van het tuinhuis zou er zo moeten uitzien : van links naar rechts : luifel 150 cm / tuinhuis 235 cm / luifel 50 cm. Dit alles op een max diepte van 162 cm. Qua hoogte : ik dacht de fietsen te hangen, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Tijdelijke omheining vijver plaatsen (voor kinderen)

Ik zoek een tijdelijke en verwijderbare omheining voor een vijver om hem peuter veilig te maken. De vijver is volledig omgeven door een terras van stevige volle composietplanken. Alle planken liggen kops op de vijver met min. 7,5 cm oversteek. Het liefst een stevige omheining die niet meegeeft. De omtrek is ongeveer 29 m. De montage wens ik zelf uit te voeren indien mogelijk. De omheining moet plaatselijk kunnen worden verwijderd om de vijver te onderhouden. Liefst een moderne stijl van omheining. Ter plaatse komen kijken.

Keuken renoveren

Keukenrenovatie uitvoeren. De kasten op zich zijn goed, het zijn de deurtjes die moeten worden vervangen. Moderne stijl. De keuken is in een U vorm.

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.

Verbouwing stal

Wij plannen een verbouwing van een stal tot eengezinswoning. Wij streven daarbij naar een nagenoeg energieneutrale woning die klaar is voor de toekomst. Verder rekenen wij op leefruimte, badkamer, bureauruimte en 4 slaapkamers. Het huidige gebouw biedt zeker ruimte genoeg om dit alles onder te brengen. Wij dachten zelf al na over de mogelijkheden, maar willen graag een architect inschakelen om het bouwproject van start te laten gaan. Wij zoeken iemand met ervaring energieneutrale verbouwingen en een vrij moderne stijl.

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil graag een hulp bij het ontwerp van een nieuwbouw alleenstaande woning, erkers, een vide en landelijke stijl zijn echt een must. Ik ben op zoek naar een architect die hiervoor tekeningen kan maken. Het gaat om een woning van maximaal 210 m².