Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de stijl die wij voor ogen hebben is een mix van Piramide met klassieke stijl. de lengte van het huis is 12m en 10m diep, met de garage in het hoofdgebouw. we hadden het huis ook volledig willen onderkelderen
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.

Inrichten woning gemengd gebruik

We zouden graag een huis willen kopen voor het uitoefenen van een handelszaak in combinatie met woonst. We hebben momenteel een huis gezien wat in aanmerking zou kunnen komen volgens ons. Het huis is van 1953, gerenoveerd in 2010, maar heel slordig gedaan met een zeer slechte afwerking. Ik heb een idee over wat ik wil doen met de woning en welke ruimtes aanwezig moeten zijn, maar ik ken er zelf te weinig van om te kijken of het mogelijk is in dit huis. We zijn dus op zoek naar iemand die kan meedenken met ons, bespreken van stijl en ideeën op voorhand, bezichtigen van het pand en ons helpen met het bekijken van de staat van de woonst en ons informeren of de dingen die we willen, haalbaar zijn in deze woonst (vooraleer we bod doen). Nadien graag ook hulp met inrichten handelsruimte.

Verbouwen van schuur tot woning

Mijn partner en ik hebben ons oog laten vallen op een oude schuur van 1930. We zouden deze willen ombouwen tot onze toekomstige woning. Onze stijl is industrieel/natuurgericht/ecologisch/vintage details. Ik zou graag met beton, glas, staal werken waardoor we een open gevoel creëren maar toch gezellig en trouw aan de schuur door bepaalde elementen te behouden. We zoeken een architect die aan onze stijl kan tegemoet komen en iemand die mee aan ons avontuur wil beginnen.

Zoldertrap aanpassen vernieuwen

Momenteel hebben we in ons huis voor naar de zolder ( die ingericht is als 2 kinderkamers ) een zoldertrap staan maar deze is veel te stijl. Dit is een vrij stijl trap. We zouden graag wat info hebben over een andere trap die de doorgang minder gevaarlijk en stijl maakt , met armleuning.

Renoveren van de gevels

Onze woning dateert van de jaren 50 en is al gerenoveerd, maar de gevels aan de zuid en westzijde kunnen een opknapbeurt gebruiken. Wij zijn vooral op zoek naar een oplossing die goed isoleert en die past bij de stijl van deze woning. Aannemers die zonder een plaatsbezoek een prijs op papier zetten komen niet in aanmerking.

Metalen of betonnen buitentrap plaatsen

Het is voor ofwel een betonnen of metalen buitentrap. Aan de zijkant van het huis hebben we 2 deuren. De ene is de "voordeur" waar het bezoek binnenkomt en de andere is de "achterdeur" waar de berging is en we binnenkomen als we van de tuin komen. De deuren zitten op ongeveer 65 cm hoogte (ons huis ligt dus hoger) en de trap dient dus ook zo hoog te komen. Het platform van deur tot deur is 4m lang en willen we 80 cm breed Aan de tuinkant willen we via een trap naar beneden komen die niet langer dan 120cm mag zijn. (er is een buitenkraan) Aan de kant van de voordeur willen we graag de trap iets minder stijl en hebben we zeker 300cm lengte. (tot zelfs 400cm)

Nieuwe keuken met keuken eiland in landelijke stijl

Wij zouden graag een gedeelte tegen de muur hebben met een keukeneiland apart. Aan het eiland moet er een zitgedeelte zijn voor 2 personen en de gootsteen. En plaats voor een kleine inbouwkoelkast. Het gedeelte tegen de muur moet het gasfornuis opkomen samen met de dampkap en de oven in. Wij wensen onder en boven kasten tegen de muur. Voor de afwerking geven wij de voorkeur aan eik in een landelijke stijl afgewerkt met zwarte ramen of zwarte toetsen. Uiteraard met voldoende kastruimte. In bijlage vind u een foto waar de keuken moet komen, rekening houdend met de raam en de voordeur. De schuifdeur + muur word er van tussen gehaald, dus hier hoeft geen rekening mee gehouden worden alsook niet met de chauffage. Nog in bijlage zit een foto van de stijl die we ongeveer wensen.

Tuinhuis met overdekt terras

Wij zijn op zoek naar een timmerman die een tuinhuis kan zetten in paddock (of een gelijkwaardige harde houtsoort). Grondoppervlak (betonplaat) van 5x5, de bedoeling is op die betonplaat 1 half-open gebouw op te zetten, waarvan de helft als tuinhuis zal dienen en de andere helft als overdekt terras. Stijl van het geheel: modern (zonder veel hoekjes en kantjes), dus vrij strak, met een plat dak. Hoogte 2.2m met horizontale planken.