Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Haacht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Haacht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Haacht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haacht:

Plaatsen poutrel

Twee poutrellen plaatsen, een van 3m en een van 2m. Materiaal in overleg met vakman.

Vloer leggen, binnendeuren vervangen en garage renoveren

Ik wil een vloer laten leggen op de benedenverdieping, ook de binnendeuren zouden vervangen moeten worden, 3 stuks. De oppervlakte is ongeveer 60 m². Ook de garage te renoveren, een stuk opmetsen en een afdak voor fietsen aanbouwen

Plaatsing van steunbalken

Wij willen van de keuken en living een leefruimte maken. Er moeten 4 draagmuren uitgebroken worden en steunbalken en een kolom geplaatst worden.

Bouwen van 2 halfopen bebouwingen

Volledige bouw van 2 half open bebouwingen met 1 verdieping en zolder. Grondwerken, metselwerken, dakwerken, buitenschrijnwerk, ramen & deuren, bepleistering, het hele project dus van begin tot einde.

Optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg

Momenteel hebben wij een dakhelling van 45% op woning van 9 op 7, achter achterzijde, gevelbreedte 7 m. Willen we graag de gevel optrekken met houtskelet en bijgevolg wordt dan ook de dakhelling aangepast zodat het wel een schuin dak blijft, de helling wordt dan wel minder. We verkiezen deze optie omdat we voor het aanpassen van de helling de materialen va de huidige constructie ook willen recuperen wat het dak betreft. Kan het houtskelet mee uitgewerkt worden door dakwerker of dient dit apart te gebeuren, dat weten we niet.

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Afbraak steunmuur van 285cm breed op 270 cm hoog en plaatsing steunbalk die rust op 2 kolommen. De kopplaat moet gelast worden aan de metalen ligger, de voetplaat moet verankerd worden met 4 draadstangen M16. Chemische verankering HILTI, HIT, HY volgens richtlijnen leverancier. Berekening + plannen van sterktebureau beschikbaar op aanvraag.

Slaapkamer renoveren

Renoveren van slaapkamer (bekleden van muren en plafond). Nieuwe planchetten op muren plaatsen of iets anders te bespreken ter plaatse. Plaatsen van schakelaars en stop contacten.

Scheurherstel in buitenmuur

Minder dan 15 m². Scheurherstel van buitenmuur. Scheur van +/- 1 meter

Poutrel zetten

Wegens verbouwingen dient er een scheidingsmuur afgebroken die ook een steunmuur blijkt te zijn. De muur die dient afgebroken te worden is +- 4meter lang en er dient een poutrel gezet te worden.

Totaalrenovatie

Isolatie, verwarming,sanitair,ramen en deuren,pleister, afbraak, kamer verdeling van eerste verdieping met geproc. Tegeling,keuken vernieuwen.