Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hever te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hever.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hever of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Hever die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hever:

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Vakman nodig om een 2 garageboxen om te bouwen tot een praktijkruimte. Vloer, gyprocwanden, isolatie, aparte wc en wachtruimte, elektriciteit en verwarming.

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.

Herinrichten zolder

Ik zou graag mijn zolder herinrichten. Hij is geisoleerd, maar ik zou dit graag laten nakijken en afwerken. Daarnaast moet er ook nog gyproc geplaatst worden en een vloer. Van de oppervlakte heb ik geen idee.

Steken van poutrel in een draagmuur

Plaatsen van steunbalk op zolder. Breedte doorgang 80 cm Hoogte doorgang 80 cm Doorgang maken naar aan-grenzende zolder.

Uitbreiding in houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een bijbouw op de +1 boven onze keuken/badkamer (plat dak). Uitbreiding voor extra slaapkamer en badkamer (+/- 27,5 m²). Alsook isolatie bestaande gevels + vervanging 3 ramen en voordeur en plaatsing nieuw raam in zijgevel. Bestaand raam achteraan wordt nieuwe opening naar uitbreiding toe. Bouwaanvraag werd reeds volledig en ontvankelijk verklaard. Bouwvergunning verwacht voorPlannen architect en foto's beschikbaar op aanvraag (te veel om hier als bijlage toe te voegen). Veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever werden reeds aangesteld. Nog geen stabiliteitsingenieur.

Zorgwoning in de tuin plaatsen

Een zorgwoning neerzetten in mijn tuin voor mij en mijn echtgenoot. Graag advies en ter plaatste komen kijken. Graag de mogelijkheden bespreken.

Plaatsen van poutrel

Wij wouden graag twee ruimtes (living + bureau) met elkaar verbinden, en de huidige muur en haard die er staat, afbreken door middel van het plaatsen van een poutrel. We hadden deze graag zo snel mogelijk laten plaatsen om verder te kunnen met de rest van onze verbouwingen.

Totaalrenovatie van een woning

Totaal renovatie van een woning. volledig strippen en heropbouwen van woning 100 jaar oud.

Nieuwbouw kelder

We zijn bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwbouw woning. Hiervoor willen we graag een kelder laten bouwen en vroegen ons af wat de kostprijs zou bedragen. Kan u ons dit laten weten en dus een offerte bezorgen?

Verbouwing renovatie

Voorgevel van 7m breed in fermette voor onze gevel metsen bezetten van andere gevels . 4 dakkapellen verder afwerken langs de buitenkant. 2 veluxe ramen plaatsen in een bestaand dak