Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor totaalrenovatie van een woning:

Totaalrenovatie van een woning

Totaal renovatie van een woning. volledig strippen en heropbouwen van woning 100 jaar oud.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Hever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor totaalrenovatie van een woning uit heel België:

Elektriciteit vernieuwen

Totaalrenovatie van oude woning met uitbreiding. Alle bestaande elektriciteit dient vervangen te worden.

Plannen tekenen voor totaalrenovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² verdeeld in 3 verdiepen met nog een zolder en kelder. Originele plannen zijn er niet alsook niet bij het stedelijk archief te Kortrijk. Het huis is vermoedelijk rond 1860 gebouwd en laatste verbouwing was een bijbouw na de tweede wereldoorlog doordat deze beschadigd was door bombardementen. Ik zou graag van dit huis een zeer energiezuinige woning maken.

Draagmuur vervangen door steunbalk

Totaalrenovatie van woning tot handelspand met woonst op 1e etage. Op gelijkvloers dient er een draagmuur vervangen te worden door draagbalk, om zo 1 grote ruimte te creëren. De muur is zo een 7 meter lang. Ook moet er een stabiliteitsstudie worden uitgevoerd.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Ik ben bezig met een totaalrenovatie van een woning. Hier zit een zeér grote oude waterput, maar ik vermoed dat hier grondwater in komt. Graag wil ik dit lek laten herstellen en de put laten kuisen.

Gieten betonnen funderingsplaat

We hebben een totaalrenovatie van een oude woning voor de boeg en zullen op het gelijkvloers een betonnen funderingsplaat +- 15 cm (5,4 X15m) moeten gieten.

Totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw

Het gaat over een bijbouw , deze bijbouw van ong 4 M bij 10M met plat dak staat gebouwd tegen een woning van 200 jaar oud die valt onder beschermd dorpszicht . De achterbouw valt niet onder deze regel en is van ergens jaren eind 80 /begin 90 neergezet en door de jaren door verschillende hier en daar wat opgelapt . Wij willen deze achterbouw niet afbreken maar volledig strippen en voorzien van een degelijke isolatie nieuwe chape en vloeren nieuwe ramen (stalen ramen ,moeten niet in de prijs maak ik zelf en plaats ikzelf wel alle voorbereidingen en afwerking nadien voor aannemer) nieuwe gevelsteen , nieuw dak in epdm , nieuwe leidingen en afvoeren toilet badkamer en derg. ,nieuwe septische put naar buiten trekken zit nu onder aanbouw. Nieuwe verwarmingsketel voor mazout.

Architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie

Voor wij tot aankoop willen overgaan van een woning uit 1901(originele staat) zouden wij graag een kostenberekening hebben voor een totaalrenovatie. De woning telt 3 verdiepen(kelder, gelijkvloers, 1ste verdiep en 2de verdiep)

Woning renoveren

Huis renoveren. Sommige muren moeten gesloopt worden. Ik wil een nieuwe vloer leggen opn GLv en laminaat op 1 ste verdieping en volldig de woning schilderen. Dubbel glas voor alle ramen. Elektriciteit moet herzien worden. Verwarming op gas te plaatsten beneden en boven. Keuken en badkamer vernieuwen als trap . Het betreft een totaalrenovatie.

Partners

Partners van Casius