Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor winddichte ruwbouw zetten:

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor winddichte ruwbouw zetten uit heel België:

Uitbreiding van de bestaande eengezinswoning in ruwbouw

Achteraan de bestaande eengezinswoning wordt een beperkte uitbreiding op volle grond voorzien. Hierin wordt de studeerkamer ondergebracht. Hiervoor op zoek naar een aannemer voor winddichte ruwbouw te plaatsen, niet voor afwerking. De buitenafmetingen van de uitbreiding: - Breedte: 4,25 m - diepte: 4,68 m - hoogte van plat dak: 3 m

Loodgieterij nieuwbouw

Afwerking winddichte ruwbouw dit voor loodgieterij.

Vrijstaande nieuwbouwwoning

Vrijstaande woning (de rechtse grond op het verkavelingsplan): - 2 verdiepen met zolder - goede isolatie - pelletkachel in woonkamer en cv op gas - garage in huis voor 1 auto en 1 motorfiets - Minstens een kruipkelder maar eventueel gedeeltelijk of volledige onderkelderd, naar gelang budget - Minimum afwerkingsgraad: winddichte ruwbouw, elektriciteit en andere leidingen, bezette muren en plafond

Afwerken van onze woning

Wij zoeken iemand voor bij ons thuis een betonnen trap te gieten naar de kelder, een betonnen trap naar boven af te werken (te bekleden), gyprocwerken af te werken op de bovenverdieping om deze verfklaar te maken, een bijgebouw op benedenverdieping (volledige winddichte ruwbouw) af te werken: te voorzien van elektriciteit, verwarming, chape, vloeren en bezetten en eventueel enkele binnendeuren te plaatsen. Ook buiten dient er nog wat werk te gebeuren (aanleggen oprit, afvoer dakgoten voorzien)

Zou graag ons huis willen uitbreiden ...

Zou graag ons huis willen uitbreiden , Daar wij in de familie genoeg ervaren mensen voor alle binnenwerken(electricien,schrijnwerker,stucadoor) zoek ik eigenlijk iemand voor de ruwbouw, Graag iemand met een offerte voor winddichte ruwbouw

Er werd een winddichte ruwbouw gekocht, ...

Er werd een winddichte ruwbouw gekocht, die nog afgewerkt dient te worden. Ten eerste moet het huis nog voorzien worden van alle sanitair en sanitaire leidingen. sanitair voor keuken, toilet en badkamer (aparte inloopdouce, 2 lavabo's, bad en toilet). Ten tweede dient de gasleiding gelegd te worden voor gasboiler, kookvuur en gascassette. Ten derde moet er verwarming geïnstalleerd worden. Op het gelijkvloers vloerverwarming, op de verdieping via radiatoren (2 kleine slaapklamers, 1 grote slaapkamer, badkamer, polyvalente ruimte)

Er werd een winddichte ruwbouw ...

Er werd een winddichte ruwbouw aangekocht. Hierin dient nog elektriciteit gelegd te worden, samen met tv en utp op enkele plaatsen. Het gaat om de basisvoorzieningen (lichtpunten, schakelaars en stopcontacten) en geen excessieve luxe (zoals inbouwspots, centrale stofzuiger, alarm, inbouwluidsprekers...). De U-bocht komt al aan in het huis (wachtbuis). In een eerste fase (eind februari) zouden we zo snel mogelijk de zekeringkast met enkele stopcontacten willen laten plaatsen en keuren zodat er ook door andere aannemers gemakkelijk elektriciteit gebruikt worden. Daarna is het nog bespreekbaar wanneer de rest van de elektriciteitswerken worden uitgevoerd. Liefst voor voor half april, indien mogelijk vroeger.

kleine kelder, 2 verdiepen, ...

kleine kelder, 2 verdiepen, ongebruikte/ongeïsoleerde zolder. Totaal bewoonbaar opp. 200m². We willen op gelijkvloers achterzijde 2 grote open vesters (mog. sterkteberkening nodig) + enkele vensters toemetsen/verplaatsen in rest van huis. Voorgevel moet veranderd worden (was ooit winkel, etalageruit) dus bouwaanvraag nodig. We hebben een vrij goed idee wat de binnenindeling betreft. Offerte gevraagd t.e.m. winddichte ruwbouw, de rest doen we zelf.