Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heverlee:

Deurgat verbreden en dubbele deur plaatsen

Tussen onze gang en living staat nu een enkele deur. We willen hier graag een dubbele deur van maken. Het deurgat moet dus verbreed, maar graag ook verhoogd worden. Daartoe moet ook de elektriciteit deels verlegd worden.

Steken van poutrel in draagmuur

Voor de verbouwing van een rijwoning zijn wij op zoek naar iemand die een poutrel kan plaatsen in de muur tussen keuken en eetkamer om de opening (die er al is) te vergroten. De betonnen balk die er nu in zit, moet weggehaald worden en 40 cm hoger moet een nieuwe balk/poutrel komen.

Vervangen van balk boven raam

Ik wil een houten draagbalk boven een raam laten vervangen. Het raam is op de 1ste verdieping, boven het raam is nog ongeveer 1 meter baksteen en dan het dak. De breedte van het raam is 98cm, de draagbalk is 140cm lang en 7cm hoog. De nieuwe draagbalk bij voorkeur in beton of metaal.

Achterbouw realiseren

Realisatie van een achterbouw aan ons rijhuis. oppervlakte gelijkvloers: 32m² met achteraan schuifraam en koepel(s) in het dak. verdiep bovenop: 8m² met 1 raam uitkijkend op tuin. In bezit van plan. Vloerplaat reeds gegoten.

2 ramen samenvoegen

In onze keuken hebben we in de buitenmuur 2 kleine ramen naast elkaar, waarvan we graag 1 groot raamgat voor een groot raam zouden van laten maken. Het nieuwe raam zou dan ongeveer 180cm breed zijn. Ramen in Pvc en dubbel beglazing .

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatieproject: Pleisterwerk 260m², gyproc, 120m². 40m² chape en vloer 130m² Binnendeuren 9stuks 2xbadkamer compleet renoveren 7m² +10m² strakke stijl keuken plaatsen 8m² moderne stijl .

Poutrel steken en andere renovatiewerken uitvoeren

Momenteel bezig met renovaties. Ik zoek iemand om een poutrel te steken van 3m, een extra raam uit te breken, een breed raam naar onderen uit te breken en om een dorpel te leggen. Ook moet een WC afvoer verplaatst moeten worden. Graag iemand die op korte termijn tijd heeft.

Steunmuur verwijderen en poutrel steken plus plafond uitbreken en nieuwe steken

Voor een buitenste steunmuur op gelijkvloers uit te breken, op die plaats een poutrel te steken, en aanpalend zou er een plafond moeten uitgebroken worden en een nieuwe plafond steken. Steunmuur 4 meter op 3 meter hoog. Oppervlakte van het plafond is 4 meter op 4 meter, dit is de plafond van benedenverdieping. Draagbalken in de poutrels schuiven.

Betonrot aan balkon te verwijderen en herstelling

Mijn balkon brokkelt af in de toplaag, alsook onderaan begint op enkele plaatsen het wapeningsstaal te roesten dat zich in het beton bevindt. Privewoning.

Afbraak woning en opbouw meergezinswoning

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de afbraak van de bestaande woning en bouwen van ruwbouw dat wind- en waterdicht is. met een grondgebonden ééngezinswoning met 3 slaapkamers van 139 m², een één-slaapkamer-appartement van 62 m², en een ruim duplexappartement met 3 slaapkamers van 103 m².