Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor steken van poutrel in draagmuur:

Steken van poutrel in draagmuur

Voor de verbouwing van een rijwoning zijn wij op zoek naar iemand die een poutrel kan plaatsen in de muur tussen keuken en eetkamer om de opening (die er al is) te vergroten. De betonnen balk die er nu in zit, moet weggehaald worden en 40 cm hoger moet een nieuwe balk/poutrel komen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steken van poutrel in draagmuur uit heel België:

Draagmuur verwijderen en steunbalk steken

In de keuken wensen we een draagmuur te verwijderen waardoor de keuken een open ruimte wordt met de veranda. Het gaat om een muur van 3 à 4 meter. In de plaats moet men een poutrel steken.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. De vloer en zijkanten moeten netjes worden afgewerkt.

Poutrels plaatsen

Plaatsen van 1 poutrel in draagmuur voor een binnenmuur. Hiernaast ook voor een buitenmuur een poutrel te steken.

Architect voor berekening plaatsing poutrel

Wij zijn aan het renoveren en willen graag 2 poutrels laten steken. Wij zijn op zoek naar een architect die ons hiermee kan helpen. Poutrel tussen living en gang en tussen living en keuken.

Meerdere muurdoorbraken uitvoeren en poutrel plaatsen

Er dienen 3 muren uitgebroken te worden en dus ook een draagbalk te steken, plus de afwerking. Ook dient er 1 muur gebouwd te worden om de keuken te verlengen. 1 deurkader dient uitgehaald te worden en deze dient afgewerkt te worden voor een glazen deur. Verder dienen er 2 schouwen afgebroken te worden en een deurgat moet dichtgemaakt worden.

Steken van een poutrel in draagmuur

Wij zouden graag een poutrel plaatsen in een draagmuur om een opening te maken van de keuken naar de living. De muur zelf is 3, 4 meter breed en we zouden een opening willen maken van 2 à 3 meter.

Poutrel steken in draagmuur

Bestaande draagmuur met enkel deur te vergroten voor een dubbele deur. Aanpassing draagmuur en poutrel plaatsen.

Muren ondersteunen door middel van poutrel

We zitten met een muur waar twee kleinere ramen inzitten, hiervan zouden we graag een groot schuifraam maken. Dan zouden we op de gelijkvloers een deurgat bij willen maken. Boven is er een deurgat al aanwezig, maar de muur ernaast zou weg moeten. Dus we hebbe ondersteuning nodig voor dit deurgat te behouden. Het zou gaan om steunbalken van 2,5 meter. Als laatste zouden we graag spouwmuurisolatie laten steken.