Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor steken van poutrel in draagmuur:

Steken van poutrel in draagmuur

Voor de verbouwing van een rijwoning zijn wij op zoek naar iemand die een poutrel kan plaatsen in de muur tussen keuken en eetkamer om de opening (die er al is) te vergroten. De betonnen balk die er nu in zit, moet weggehaald worden en 40 cm hoger moet een nieuwe balk/poutrel komen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steken van poutrel in draagmuur uit heel België:

Steken van poutrel in draagmuur

- poutrel heeft een overspanning van 4m. - extra hulp zal aanwezig zijn - container is ook aanwezig - het is momenteel nog een bouwwerf dus vloeren moeten niet afgedekt worden

Uitbreken van muur en steken van poutrel + uitbreken open haard + verbreden deuropening

We zijn ons huis aan het verbouwen en zouden daarbij een stuk muur willen laten uitbreken. De rest van de muur bevat een open haard, dewelke ook mag uitgebroken werden om te vervangen door een gashaard. Daarnaast willen we nog een deuropening vergroten.

Poutrel steken en binnenmuren verwijderen

We willen in de garage een poutrel steken van ongeveer 3m30 om een bakstenen draagmuur van 19cm breed te kunnen uitbreken.

Living uitbreken

Steunmuur tussen living en keuken uitbreken om zo een open ruimte te creëren. Poutrel steken.

Poutrel plaatsen

Wij zouden graag een poutrel steken op het gekijkvloers voor de steunmuur weg te breken van de bestaande achtergevel beneden. Het is dus voor bovenste gedeelte op te vangen. De poutrel is ongeveer 6m lang.

Steunmuur afbreken en poutrel steken

Ik wil een steunmuur laten afbreken en eventueel een poutrel plaatsen om zo de ruimte thuis te vergroten .

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik zou graag een draagbalk te steken , het is voor de voorplaats wat groter te maken. Er moet eerst een steunmuur worden uitgebroken.

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen. 1) 2 binnen(steun)muren uitbreken en een poutrel steken. 1 muur van 3m en 1 muur van 4,5m. 2) Binnendeur dichtmetselen. 3) bestaande raam aan de voorgevel gedeeltelijk opmetselen zodat het raam kleiner wordt en een smal raam aan de zijgevel dichtmetselen. 4) een gedeelte bijbouwen achter de keuken, met een totale oppervlakte van 45m².