Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Humbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Humbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Humbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Humbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Humbeek:

Renovatie appartement

Graag hadden wij met u contact opgenomen voor een totaal-renovatie van ons appartement (circa 115 m²) te Grimbergen. De werken omvatten een totaal-renovatie van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer(s), vloeren, verlichting en op maat-gemaakte inbouwkasten/dressing. Bij voorkeur wensen wij in nauw overleg met de aannemer de nodige materialen aan te kopen om deze werken (op korte termijn) te laten uitvoeren. Binnen circa 10 dagen zullen de digitale ontwerpen/plannen beschikbaar zijn. Daarom hadden wij graag geïnformeerd naar uw mogelijkheden om eveneens op korte termijn een vergadering in te plannen om deze werken toe te lichten.

Bijbouw realiseren

Er moet bij mij thuis een aanbouw heropgebouwd worden (twee rechte muren van ongeveer 6 m lang 2,7 hoog en een muur van 5 m op 2,7 m met deur en raam opening, nieuw dak, dan moet er gevloerd worden ongeveer 10 op 5m.

Klussen in caravan

Betreft een stacaravan: Oude kachel uitbreken. Plafond terug waterdicht maken. Elektriciteit controleren. Vensters terug monteren.

Verandadak vernieuwen door lek regent binnen

We willen een nieuw dak op onze veranda leggen. Het moet opnieuw een doorzichtig dak zijn. De oppervlakte is 3,5 meter op 7 meter. Het zijn 6 platen die moeten vervangen worden, het regent binnen. De metalen structuur zijn nog goed.

Bijbouwen gelijkvloers

we wensen aan een bestaande woning op het gelijkvloers een stuk bij aan te zetten +/- 40m²

kleine renovatie villa

kleine renovatie villa

Isoleren van oude woning met volle muren

Wij hebben recent een woning gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Graag hadden wij een offerte van een vakman gehad voor het meest geschikte systeem van gevelisolatie voor onze woning. Wij opteren voor de bakstenen look van onze woning te behouden,dus geen crepi.

Uitbreiding aan een bestaande woning, ...

Uitbreiding aan een bestaande woning, traditioneel gemetseld met spouwmuur en gevelmetselwerk. Zadeldak met pannen aan te sluiten op bestaande dak. Houten buitenschrijnwerk. Binnenpleisterwerk, binnenzijde dak uitwerken in gyproc. Vloer gespoten PUR + chape + keramische tegel.

Herstellen van het mechanisme van een ...

Herstellen van het mechanisme van een hefschuifraam in de woonkamer.

Beste, Wij zijn momenteel bezig met het ...

Beste, Wij zijn momenteel bezig met het heropbouwen van onze aangekochte woning in Humbeek. Graag hadden wij hierbij officiele plannen gehad om de nodige papieren bij stedebouw in orde te brengen. Wij gaan de werken volledig zelf uitvoeren.