Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Keerbergen:

Steunmuur tussen keuken en eetkamer slopen en poutrel plaatsen

De steunmuur tussen de living en keuken zou moeten opengemaakt worden om de keuken te vergroten. Hier zal ook een poutrel moeten gestoken worden en enkele leidingen verleggen. Dit gaat om de waterleidingen.

Renovatie keuken, badkamer en andere kleine zaken

De keuken en badkamer moeten volledig vernieuwd worden. Keuken: ongeveer 16 m², afbraak en opbouw inclusief de vloer klaar te maken voor keukenplaatser. Indien mogelijk is deze keuken ook door de vakman te plaatsen. Ook een deuropening in een steunmuur te verbreden naar de eetruimte. Badkamer: afbraak en opbouw, vergroten ruimte door deel van achterliggende kamer in te nemen. Hiervoor moet men een steunmuur verplaatsen. Muren gelijkvloers en hal: nu afgewerkt in ruwe crepi, willen we graag egaliseren. Ook herstellingen houten plafond en wegwerken restanten oude verwarming.

Oude eiken balk boven raam plaatsen

Eiken balk plaatsen waar nadien op verder gemetst kan worden. 2 maal een overspanning van 4. 5 meter. In de hoek moet de steunpaal ook bekleed worden met eik. Oude eiken balken leveren van minimum 24 cm hoog en 9 cm breed met een minimum lengte van 4. 7 meter.

Mantelzorgwoning eenvoudige stijl

Ik wil een mantelzorgwoning naast onze woning op de oprit. Afmetingen: max 8 m op 4 m. Eenvoudige stijl.

Muur verwijderen en poutrel steken

Verwijderen van een stuk muur waardoor de opening tussen eetkamer en keuken groter wordt (+\- 1m) en indien nodig de plaatsing van een poutrel.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel in kunststof max breedte 3 meter.

Muren laten uitbreken en bijplaatsen

Ik had graag een muur tussen keuken en living laten uitbreken. De muur is ongeveer 4 meter breed. Het aanbrengen van een steunbalk zal ook nodig zijn vermoedelijk. Ook willen we boven een klein stukje muur laten wegnemen, verder nog een muur van een 3 meter laten bijzetten. Hievoor verkiezen we wel het liefst bakstenen ipv gyproc. De toekomstige badkamer moet dan ook nog betegeld worden.

Renovatie na waterlek

Graag prijs en details voor renovatie na waterlek 1 bepaalde plaats : tegels verwijderen , openleggen van vloer om leiding te herstellen en dan weer dichtmaken van vloer. Op 3 andere plaatsen : verwijderen van pleisterwerk, herleggen pleisterwerken en dan schilderwerk.

Klussen in huis

Ik zou graag enkel klussen laten uitvoeren: - In de kelder elektriciteit leggen - Volledige isoleren en afwerken met hout. - Ingebouwde kast maken - Parket leggen.

Waterkering plaatsen

Enkele jaren geleden werd een veranda aangebouwd aan ons huis. Boven de veranda werd geen waterkering geplaatst, en nu komt er dus water binnen. Er werd ondertussen door de bouwheer een waterkering geplaatst, maar het lukt niet om dit waterdicht te krijgen. Graag een offerte voor het plaatsen van een goede waterkering (met garantie). Het betreft een aanbouw van 4 meter breedte, en de veranda heeft een plat dak, met roofing (dus geen stelling is nodig). Graag zo spoedig mogelijk een prijsofferte.