Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, renovatie verbouwing in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kessel Lo:

Houten veranda herstellen

Op zoek naar een schrijnwerker om een veranda in tropisch hout te herstellen. Het regent binnen, men moet dit dichtmaken.

Huis renoveren

Er moeten in mijn huis enkele renovatiewerken worden gedaan: Enkele muren uitbreken, ook zeker één poutrel te plaatsen na verwijdering. Badkamer en keuken volledig te vernieuwen. Zolderruimte afwerken tot praktijkruimte met douche.

Bungalow renoveren

Het pand is van rond de jaren 1965 en alles op de begane grond is te renoveren. Het gaat om een bungalow van 15 op 15 meter.

Herstelwerken door schade werf buren

Nu hebben we schade aan ons huis nav een grote werf bij de buren. Het gaat om verschillende barsten in voorgevel, blauwe steen, vloeren, muren, plafonds,.. Daarnaast ligt onze keramieken tegelvloer in de gang en het buitenterras schots en scheef, zijn er deuren en ramen die niet goed opengaan/sluiten (en daardoor schade aan parket). Er is ook een vochtprobleem in de kelder.

Aannemers voor ruwbouwwerken uit te voeren

Nieuwbouw laag energie rijwoning te bouwen op reeds uitgevoerde betonkelder. Plannen, Bestek en meetstaat beschikbaar.

Kelder renoveren

De kelder van ons huis (bouwjaar ergens in de jaren '30) is vrij vochtig (voornamelijk condensatievocht denk ik, de zomer bvb is veel vochtiger dan de winter) en dat heeft de betonnen welfsels en vooral de stalen balken erin met de jaren aangetast. We zijn op zoek naar een offerte: 1) (prioritair) om de betonrot in het kelderplafond professioneel te herstellen (herstellen van schade en bewapening te vrijwaren van verder roesten) 2) mogelijke oplossingen om de kelder minder vochtig te maken. De kelder hoeft geen leefruimte te worden maar als de toestellen en welfsels minder aangetast worden door het vocht zijn we al blij. Kelder : 4 x 4,5= 18m².

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Woning verbouwen

Ik wil zoek een aannemer om mijn volledige woning te verbouwen en renoveren. Het gaat om een rijhuis met één verdieping en een zolder.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen, graag 3 steunmuren, 2 kleinere en een langere, laten uitbreken. In de plaats willen we dan graag telkens een poutrel steken om zo twee keer een open keuken te verkrijgen. Een poutrel zal moeten rusten op 1 steunkolom en 1 zijmuur.

Balkon renoveren

Klein betegeld balkon vertoont verbrokkeling, zowel van tegels, die naar beneden vielen als van de voorkant en zijkanten. Bovendien is de sierbekleding gelost en gedeeltelijk beschadigd. De balustrade is nog vrij goed, doch de aanhechting aan de vloer komt los en de grote bouten in de aanhechting zijn verroest. Waarschijnlijk is ook betonherstelling nodig. Het om een terras van ongeveer 2 op 1 m.