Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitgraven kelder:

Uitgraven kelder

Bestaande betonnen kelder van ong. 30m² 1m dieper uitgraven.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitgraven kelder uit heel België:

Uitdiepen kelder

Uitdiepen kelder. Huidige kelder net hoog genoeg om in te staan. 1m dieper uitgraven. Zwemmachine installeren die ook weer dieper moet uitgegraven worden. Geen idee hoe diep huidige funderingen zijn. Oppervlakte is ongeveer 80m². Huis dateert uit 1800 waar al veel in gerenoveerd is geweest.

Uitgraven kelder

Onder ons rijhuis moet een kruipkelder van 21m² worden uitgegraven vanuit de voortuin. Het gaat om het ondermetsen van de bestaande fundering. Bouwaanvraag is in orde. Stabiliteitsingenieur houdt toezicht. Plannen kunnen bezorgd worden als dat nodig is.

250 m³ grond afvoeren

Er is 250 m³ grond dat moet worden afgevoerd na uitgraven van een kelder.

Uitgraven opgevulde kelder

De bestaande kelder is ongeveer 1m opgevuld met aarde en steenpuin. Ik zoek iemand die deze kan uitgraven en aarde + steenpuin kan afvoeren. De kelder is ongeveer 4mx5m en dus ongeveer 1m gevuld (was meer, maar rest heb ik zelf al afgegraven), dus ik schat ongeveer 20m3. De plafondplaat (beton) is al verwijderd, dus het is eigenlijk een open put. Afstand tot voorkant huis (buiten) = ongeveer 6m, maar je kan ook langs achter rond, wat iets makkelijker is met kruiwagens.

Betonplaat gieten + keramisch parket leggen

Vloerrenovatie woning: zavel+beton vloer uit de living vervangen. 30cm uitgraven, gewapend beton, ook isolatie. Het gaat om 34m² met 1 trap naar boven en 1 trap naar beneden (kelder!). Afwerking met keramisch parket . In de volgende fase wordt de rest van de gelijkvloers aangepakt, dus nog eens 70m² binnen 5 jaar.

Uitgraven en gieten kelder

Ik ben opzoek naar iemand voor een gegoten kelder te plaatsen in Koersel Stal +/- 16m op 7 m en 2. 60 diep. (bijbouw achter bestaande woning)

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek

Dieper uitgraven kelder

Bestaande kruipkelder uitgraven tot volwaardige kelder. Oppervlakte ongeveer 80 m². Er moet een studie bureau komen.