Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Langdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Langdorp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Langdorp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, verbouwing renovatie in Langdorp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Langdorp:

Aanbouw in ytong plaatsen

Wij plannen een aanbouw aan onze woning in Ytong van 3,30x2,60 en 3,00hoog met een plat dak. Ook elektriciteit, groot raam, buitendeur en dergelijke te voorzien in de aanbouw.

Muur verwijderen en poutrels plaatsen

Wij willen onze woning laten verbouwen en willen graag de structuur van ons huis verbouwen dit houd in dat wij wij een stuk van de buitenmuur willen wegnemen en hier een bij gebouw willen tegen aan plaatsen. Deze petrel zal iets van een +-8 meter zijn en deze zal 2 verdiepingen moeten kunnen dragen die er bovenop komen. De andere petrel is een 4 tal meter lang en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen en de andere zal een 3. 5 meter zijn en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen. Dan zouden we alle kamers van beneden willen laten bepleisteren inclusief de plafonds . Dit gaat over een oppervlakte van 238 m²

Klussen in caravan

Verwijderen van een houtkachel en muren herstellen door een dunne plaat te bevestigen tegen de muren die beschadigd zijn. Laminaat leggen in 2 kleine ruimtes. Eventueel schilderen en lampen ophangen.

Muur in de living afbreken en vernieuwen

Muur in de living afbreken en opnieuw metselen en schilderen.

Renovatie van bungalow

- Uitgraven funderingen bij bestaande gelijkvloerse bungalow - opmetsen van nieuwe gevelsteen - bijwerken bestaande puntgevels en ringbalk 30 cm - reparatie versteviging dwars op voorgevel werken uit te voeren in mei / juni 2014 . Eigenaar werkt mee . Liefst contact via mail.

Balkonrenovatie

Balkon van 20m² met betonrot zou gerenoveerd moeten worden.

Plaatsen van trap + maken balkon

plaatsen standaardtrap in garage bovenaan een te maken balkon

Renovatie

Weghalen van een deel van een binnenmuur en ondersteunen van het bovenste stuk door middel van een stalen balk. Dikte muur = ergens tussen de 20 en 30 cm en lengte van de draagwijde zal rond de 4,5 meter komen. De muur is een steunmuur midden in het huis waarvan ene kant gelijkvloers en zolder is en andere kant gelijkvloers, verdieping en zolder is. Het deel op het gelijkvloers zou ik graag weg willen om de ruimte te vergroten.

We willen graag een deel bij bouwen aan ...

We willen graag een deel bij bouwen aan ons huis als praktijkruimte, dit zou een 20,29 m2 worden. Er zou een kleine toilet komen, wachtruimte en consultatie ruimte met een groot raam.Omdat een klein gebouw is, moeten we van de gemeente geen architect nemen. De bouwvergunning is in orde. Bedankt voor u tijd.

Graag hadden wij een prijs offerte ...

Graag hadden wij een prijs offerte gekregen van uitslijpen , reinigen en terug opvoegen van ons huisje. + misschien een gedeelte verven of iets anders