Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Leuven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leuven:

Totaal renoveren van rijwoning

Ik wil een rijhuis totaal laten renoveren.

Poutrels plaatsen

Graag een aannemer : 2 x dubbele poutrel plaatsen van een lengte +/- 3 m 50. Sterkteberekening is in orde, de poutrels ophalen kan ook.

Zolderrenovatie voor recente woning

Afwerking van zolder. Huidige situatie: nieuwbouwwoning van 2013. Zolder reeds volledig geïsoleerd, vaste trap + chape aanwezig. Gewenste situatie: Installatie van 2 Velux ramen, plaatsing wand + twee binnendeuren om de zolder op te splitsen in twee kamers. Afwerking schuine wand + plafond met Gyproc. Plaatsen stopcontacten en lichtpunten. Afwerken 'punt-zolder". Punt van dak moet nieuwe zolderruimte worden. Luik is al aanwezig dus gewoon afwerking.

Dakkapel maken

Dakkapel plaatsen op een zadeldak van een studentenhuis. Eenvoudig dakkapel. Ter plaatse komen kijken. Graag advies hieromtrent welk soort materiaal best is. vergunning in orde.

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

In een rijwoning moet de hele achterbouw en een schouw afgebroken worden. De tuin, die op een hoogte van 1. 70 m t.o.v. het gelijkvloers ligt, moet uitgegraven worden. De achterbouw moet opnieuw gebouwd worden, met een lichtstraat aanwezig en er bovenop een badkamer in houtskelet. Plannen van de architect aanwezig.

Totaalverbouwing studentenkamers

Totale verbouwing van een gebouw met 15 kamers zouden gebruikt worden als studentenkamers in Leuven. Dit zijn 3 verdiepingen. Dit zijn studentenkamers. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Zolder ombouwen naar slaapkamer

Zolder verbouwen naar slaapkamer. Tien vierkante meter om te isoleren. Vloer uitbreken, nieuwe vloer plaatsen, muren afwerken, toilet en lavabo plaatsen, hoeken afwerken. Beneden de gang afwerken en een schuifdeur plaatsen.

Muur en dak verkleinen en muur stuccen

Muur en dak aanpassen, die moeten verkleind worden. Stuccen van muur die is aangepast.

Renovatiewerken uitvoeren

Er moeten een nieuw keukenmeubilair (kastjes, deuren, lades) + een oven geïnstalleerd worden. In de keuken dienen ook enkele tegels vervangen te worden + van de trap naar het terras ook. In de living van ongeveer 25 m² ligt nu tapis plain, die zou vervangen moeten worden door kliklaminaat of vinyl. Het terras van ongeveer 20 m² daar moeten houten planken opkomen als afwerking.

Asbestgolfplaten vervangen door sandwich panelen

Asbest golfplaten vervangen door sandwich panelen. Schuur met zaagdak,stalen gebinte ongeveer 3 x 65 m², 3 dakgoten

Herstellen van betonrot aan balkon

Heb een balkon met een erker, maar de sokkel vertoont schade en dient hersteld te worden. (gebouw 1860)

Uitbreken dragende binnenmuur

Het uitbreken van een dragende binnenmuur. Mijn huis is een rijhuis in Leuven. De afmetingen van de muur zijn: breedte 4m - hoogte 4m - dikte 34 cm.

Inrichting van kantoor

Het betreft de volledige inrichting als kantoorruimte van een handelspand (115m2) dat casco werd opgeleverd, dus: vloer, vloerverwarming, sanitair, bepleistering, ruwbouw/muren, elektriciteit, keuken, valsplafond, ...

Herstellen van betonrot aan de balkons

Problemen met 2 balkons (1 op de eerste verdieping en 1 op de 2 de) en aan de trap (van de 1 s te verdieping naar de tuin). Aan de trap ligt het ijzer reeds bloot, bij de balkons niet (voor zover ik kan zien).

Herstelling muur en deur vervangen na waterschade

Wij hebben vochtschade aan onze muur door een lek van de buren. Deze muur + de aanpalende deur zouden moeten worden hersteld (we denken dat de bezetting moet worden verwijderd en opnieuw gedaan).

Renovatie winkelpand

Wij hebben een winkelruimte die moet klaargemaakt worden tegen 15 december. Zelf ben ik bezig de ruimte leeg te maken en muren te effenen; Dubbele deur en vitrine moet binnen en buiten gespoten worden. Geheel de ruime moet geschilderd / gespoten worden. Een vloeropp van 70m² en wanden die 3m hoog zijn. Vloeren met tegels van 45/45

Aanbouw blok

Betreft gerenoveerde hoeve, met bijgebouw (wat nu nog een schuur is). Bestaande schuur eventueel afbreken en nieuwe moderne blok aanbouwen met plat dak. Deze indelen in 2 verdiepen. Zou de bedoeling zijn een doorgang langs de bovenverdieping (hoeve) te maken, dus met andere dat de schuur in verbinding staat met bovenverdiep hoeve. Leidingen zouden al doorgetrokken zijn tot de schuur bij renovatie hoeve.

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

Keldergat herstellen

Afdekplaat op maat voor keldergat (1m²) aan de straatkant. Zowel inbraakbeveiliging en dichting tov ongedierte.

Woning Verbouwen

Voor ons verbouwingsproject zijn we op zoek naar een vakman: - Uitbreken van tweetal muren (ene dragende) - Wegbreken van open haard - Pleisterwerken in keuken, badkamer en zorgen voor nieuwe sanitair leidingen - Verplaatsen van trap gat naar zolder - Tegelzetten in twee badkamers

Uitbreiding woonruimte

Ik wil de huidige overdekte buitenruimte volledig afsluiten en isoleren. nieuwe vloer, groot schuifraam , klein muurtje met klein raam, en opening maken voor doorkijkkachel.

Afwerken van de zolder

Afwerking van de zolder: elektriciteit en verwarming dienen ook in orde gebracht te worden.

Appartement renoveren

Muur tussen keuken en living weg. Nieuwe keuken. Nieuwe badkamer met douche. Nieuwe vloer in leuken en badkamer. Slaapkamers nieuwe laminaat vloer. Achteraan nieuwe ramen ( schuifdeuren tot aan de grond. Uitbreken stuk muur tussen 2 slaapkamers om groter te maken. Muur heropbouwen. Schilderen plafonds, muren, lambrisering, deuren ingemaakte kasten. Appartement is 95 m².

Vervangen van houten balken veranda

2 houten meranti balken aan keuken-veranda uitnemen en nieuwe plaatsen . Er worden 2 à 3 glaspanelen vervangen door WINTEK Tienen midden eind oktober '15. Gedurende deze werken zou de houtenbalken-vervanging moeten gebeuren.

Balkonleuning herstellen

Graag had ik een afspraak gemaakt in het appartement op de 5de verdieping (5D) te 3000 Leuven aangaande een schadegeval aan de balkonleuning. De aluminiumleuning is volledig omhoog getrokken door een kraan die achter het appartement werken uitvoerde en de vestigingspunten van de leuning aan het balkon zijn losgerukt en stuk.