Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leuven:

Huis renoveren na brandschade

Wij hebben recentelijk een kleine brand gehad in ons huis. We hadden dit graag zo spoedig mogelijk terug in goede staat gebracht. Er is behoorlijk wat schade, vooral aan de elektriciteitsinstallatie, verwarming en de badkamer.

Renoveren sporthal ruwbouw

Betreft aanpassingswerken voor een tijdelijke sporthal, binnen een project. Vloeren van de sporthal ongeveer 200 m². Chappen en pur plaatsen, eventueel chappe polieren. Dakwerken , pannen verwijderen liefst hergebruiken, en dan isoleren van het dak en een nieuw onderdak plaatsen. Dit is een zadeldak.

Draagmuur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag een twee meter lange draagmuur verwijderen in de keuken-living om de ruimte te vergroten en een poutrel plaatsen.

Kelder renoveren tot leefruimte

Kelderverdieping van 30 m² helemaal te renoveren en af te werken tot volwaardige leefruimte. Het gaat om een totaalproject dus muren, isolatie, vloeren, afwerking. Afbraak kunnen we deels zelf doen.

Opfrissen van een appartement voor verhuur

De WC moet vernieuwd, de leiding en ook de vloer aldaar in de wc ruimte. . In de keuken moet een nieuwe boiler komen. Het slot van de deur werkt niet meer. Boven het bad moet een nieuwe wand.

Balkon herstellen

Renoveren balkon aan voorgevel oud burgerhuis. Is aan het afbrokkelen momenteel.

Vluchtladders in studentenwoning plaatsen

We zoeken een aannemer die kan zorgen voor de levering en installatie van vluchtladders voor 3 studentenwoningen in Leuven. Het gaat om vluchtladders zonder kooi, lengte +/- 7,5 m waarvan 1,5 m boven dakgoot, as-afstand sporten tussen 0,28 en 0,30 m, binnen-afstand tussen ladderbomen tussen 0,45 en 0,60 m, NBN EN 131-2, bevestigingspunten maximale tussenafstand 2 m.

Totaal renoveren van rijwoning

Ik wil een rijhuis totaal laten renoveren.

Poutrels plaatsen

Graag een aannemer : 2 x dubbele poutrel plaatsen van een lengte +/- 3 m 50. Sterkteberekening is in orde, de poutrels ophalen kan ook.

Zolderrenovatie voor recente woning

Afwerking van zolder. Huidige situatie: nieuwbouwwoning van 2013. Zolder reeds volledig geïsoleerd, vaste trap + chape aanwezig. Gewenste situatie: Installatie van 2 Velux ramen, plaatsing wand + twee binnendeuren om de zolder op te splitsen in twee kamers. Afwerking schuine wand + plafond met Gyproc. Plaatsen stopcontacten en lichtpunten. Afwerken 'punt-zolder". Punt van dak moet nieuwe zolderruimte worden. Luik is al aanwezig dus gewoon afwerking.