Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Leuven of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, woning volledig te renoveren, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, renovatie rijwoning, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, balkons herstellen van betonrot, aanbouw garage, herinrichten zolder in 3 kinderkamers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leuven:

Uitbreken dragende binnenmuur

Het uitbreken van een dragende binnenmuur. Mijn huis is een rijhuis in Leuven. De afmetingen van de muur zijn: breedte 4m - hoogte 4m - dikte 34 cm.

Inrichting van kantoor

Het betreft de volledige inrichting als kantoorruimte van een handelspand (115m2) dat casco werd opgeleverd, dus: vloer, vloerverwarming, sanitair, bepleistering, ruwbouw/muren, elektriciteit, keuken, valsplafond, ...

Herstellen van betonrot aan de balkons

Problemen met 2 balkons (1 op de eerste verdieping en 1 op de 2 de) en aan de trap (van de 1 s te verdieping naar de tuin). Aan de trap ligt het ijzer reeds bloot, bij de balkons niet (voor zover ik kan zien).

Herstelling muur en deur vervangen na waterschade

Wij hebben vochtschade aan onze muur door een lek van de buren. Deze muur + de aanpalende deur zouden moeten worden hersteld (we denken dat de bezetting moet worden verwijderd en opnieuw gedaan).

Renovatie winkelpand

Wij hebben een winkelruimte die moet klaargemaakt worden tegen 15 december. Zelf ben ik bezig de ruimte leeg te maken en muren te effenen; Dubbele deur en vitrine moet binnen en buiten gespoten worden. Geheel de ruime moet geschilderd / gespoten worden. Een vloeropp van 70m² en wanden die 3m hoog zijn. Vloeren met tegels van 45/45

Aanbouw blok

Betreft gerenoveerde hoeve, met bijgebouw (wat nu nog een schuur is). Bestaande schuur eventueel afbreken en nieuwe moderne blok aanbouwen met plat dak. Deze indelen in 2 verdiepen. Zou de bedoeling zijn een doorgang langs de bovenverdieping (hoeve) te maken, dus met andere dat de schuur in verbinding staat met bovenverdiep hoeve. Leidingen zouden al doorgetrokken zijn tot de schuur bij renovatie hoeve.

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

Keldergat herstellen

Afdekplaat op maat voor keldergat (1m²) aan de straatkant. Zowel inbraakbeveiliging en dichting tov ongedierte.

Woning Verbouwen

Voor ons verbouwingsproject zijn we op zoek naar een vakman: - Uitbreken van tweetal muren (ene dragende) - Wegbreken van open haard - Pleisterwerken in keuken, badkamer en zorgen voor nieuwe sanitair leidingen - Verplaatsen van trap gat naar zolder - Tegelzetten in twee badkamers

Uitbreiding woonruimte

Ik wil de huidige overdekte buitenruimte volledig afsluiten en isoleren. nieuwe vloer, groot schuifraam , klein muurtje met klein raam, en opening maken voor doorkijkkachel.

Afwerken van de zolder

Afwerking van de zolder: elektriciteit en verwarming dienen ook in orde gebracht te worden.

Appartement renoveren

Muur tussen keuken en living weg. Nieuwe keuken. Nieuwe badkamer met douche. Nieuwe vloer in leuken en badkamer. Slaapkamers nieuwe laminaat vloer. Achteraan nieuwe ramen ( schuifdeuren tot aan de grond. Uitbreken stuk muur tussen 2 slaapkamers om groter te maken. Muur heropbouwen. Schilderen plafonds, muren, lambrisering, deuren ingemaakte kasten. Appartement is 95 m².

Vervangen van houten balken veranda

2 houten meranti balken aan keuken-veranda uitnemen en nieuwe plaatsen . Er worden 2 à 3 glaspanelen vervangen door WINTEK Tienen midden eind oktober '15. Gedurende deze werken zou de houtenbalken-vervanging moeten gebeuren.

Balkonleuning herstellen

Graag had ik een afspraak gemaakt in het appartement op de 5de verdieping (5D) te 3000 Leuven aangaande een schadegeval aan de balkonleuning. De aluminiumleuning is volledig omhoog getrokken door een kraan die achter het appartement werken uitvoerde en de vestigingspunten van de leuning aan het balkon zijn losgerukt en stuk.

Vervangen leien na stormschade

Na stormschade vervangen leien in gevel ongeveer 1m op 5m en een stuk bezetten ongeveer 5 m op 2 m

Uitkappen deuropeningen

In een oud herenhuis moeten 3 bijkomende deurgaten uitgekapt worden in de binnenmuren en een balk ter ondersteuning aan de bovenkant gestoken worden.

Gat van 13 cm boren

Heb een mobiele airco gekocht zoek nu iemand om een gat van 13 cm in een buitenmuur te maken

Berekenen + uitbreken steunmuur + plaatsen steunbalk

Wij willen kleine verbouwingswerken uitvoeren in een rijhuis in Leuven. We zouden hiervoor een steunmuur op de eerste verdieping willen uitbreken om een grote, open ruimte te creëren. Boven dit verdiep is nog een zolderverdieping onder het dak. Graag hadden we een offerte voor: - de berekening van de steunbalk - het uitvoeren van de werken uitbreken van de muur + plaatsen van de steunbalk.

Renovatie appartement Leuven

Het appartement ligt op de 2e verdieping en is ongeveer 80 m² groot. Er zijn 6 ruimtes (2 slaapkamers, badkamer, berging, keuken, living) op de 2e verdieping en een berging op het gelijkvloers. -Alles (vloer/muur/plafond) moet waterpas gemaakt worden en afgewerkt -Lichten: LED spots / dimbaar / zones -Verwarming: buizen verbergen / nieuwe (betere) radiatoren / nieuwe thermostaat -Nieuwe deuren -Alles afdichten en isoleren -Stopcontacten van aarding voorzien -Nieuwe keuken -Nieuwe badkamer -Aansluitingen voorzien voor internet/TV/telefoon -In de berging (2e verdiep) aansluiting voorzien voor wasmachine/droogkast -In de berging (gelijkvloers) aansluiting voorzien voor diepvries

Plaatsen scheidingsmuur

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een scheidingsmuur in betonblok formaat 39x9x19 Oppervlakte 165m2 Achter de hand gevoegd

Renovatie van winkelpand

Renovatie van winkel. Kelder ondersteunen, teveel gewicht op kelderplafond. Koepel installeren, betonrot herstellen, vensters vernieuwen.

Renovatie keuken en badkamer

Plaatsen nieuwe keuken en badkamer, nieuwe vloer (tegels in badkamer, laminaat/parket in keuken en woonkamer), elektriciteit aanpassen

Vernieuwing van vergaderzaal

Kleinere werkjes nog uit te voeren in vergaderzaal. Deze zaal werd onlangs uitgebreid en heeft nog wat afwerking nodig: wat bepleistering, wegwerken van bekabeling, elektriciteitskast afwerken, licht installeren en eventueel schilderen.

Uitgraven oude achterbouw + onderschroeiien

- Rijhuis Leuven - ongeveer 4m breed - Typische oude achterbouw (niet onderkelderd) wordt afgebroken (DOEN WIJ ZELF) - NA AFBRAAK moet dit deel uitgegraven worden (1m80) + onderschroeid, Nadien moet er een betonnen vloer op geplaatst worden (DIT ALLES DOOR U) - Opbouw nieuw gedeelte wordt door ons gedaan PDF schetsen in bijlage

Aanbouw gemetst met veel glas

Gemetselde aanbouw met veel glas. 35m2. Huis is aangekocht kan pas bezichtigd worden half oktober. Ramen dienen verplaatst te worden. Gemetselde aanbouw. Op 1 ste verdieping maken/renoveren van badkamer.