Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten aanbouw:

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanbouw uit heel België:

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij zouden graag onze nieuwe aanbouw afwerken in hard hout. Totale oppervlakte van de aanbouw buiten muren is ongeveer 66 m².

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Max 20 m². Ter plekke komen om mogelijkheden en materialen te bekijken.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Beschik over een houten chalet met een kleine veranda aanbouw. Deze dient afgebroken (verrot) en een nieuwe geplaatst. Oppervlakte is 12 à 15 m². Zou ook in hout moeten zijn in de stijl van de chalet.

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Verandastijl afgesloten met schuifraam. Afmeting van 3op 3,5 m

Aanbouw gesloten achterkoer

Wij wensen onze achterkoer van +- 20m² te gebruiken als gesloten ruimte met deur, raam en dak. 3 Muren zijn reeds aanwezig: zijkant van huis + 2 betonnen muren. Elektriciteit is reeds aanwezig. Momenteel is er nog een open houten constructie aanwezig. Deze ruimte zou ook geïsoleerd moeten worden.

Aanbouw in hout plaatsen

Houten aanbouw met veel glas plaatsen, +/- 15 m².

Aanbouwen in hout

Houten aanbouw met veel glas 9m x 4m

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Partners

Partners van Casius