Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten aanbouw:

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanbouw uit heel België:

Veranda laten aanbouwen

Ik zou graag een veranda of zoiets laten aanbouwen tegen het huis, ongeveer een 12-16 m², graag met vooral hout, kan ook gewoon een soort van houten aanbouw worden, daar ben ik nog niet uit.

Aanbouw met veel glas en plat dak

Houten aanbouw met veel glas en met plat dak. Achterzijde van het huis. Graag een stuk van 6 meter op 5 meter een bijbouw doen. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw met veel glas - Oopervlakte 2.5mx7m - uitbreiding van de woning (keuken) aan voorzijde woning

Aanbouw architect

Wij willen een aanbouw van 4 op 3.5 meter bijbouwen. Er zou een potrel moeten geplaatst worden die een opening van 4m overbrugd. Daardoor zouden de woonkamer en keuken open zijn. De houten ramen overal in huis vervangen. Grote ramen tot op de grond met zicht op de tuin en een schuifraam. Een hele nieuwe indeling van de benedenruimte. Er zou centrale verwarming ook geplaatst worden en verluchting in het ganse huis, misschien airco ook. Bedoeling is zelf ook de handen uit de mouwen te steken maar geen metselwerk. Aanbouw in houtskelet of baksteen. Graag architect.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas bouwen.

Partners

Partners van Casius