Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten aanbouw:

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanbouw uit heel België:

Houten gevelbekleding met isolatie

Wij laten eind januari het dak van onze keuken vernieuwen. Momenteel zijn de muren nog niet geïsoleerd en dat zou dan ook ons volgend project worden. Wij zouden sowieso kiezen voor een houten gevelbekleding. De keuken is een aanbouw van het hoofdgebouw en bestaat uit 1 muur zonder ramen, 1 muur met 1 groot raam en 1 muur met 1 groot en 1 klein raam. We zouden kiezen voor verticale latten, qua isolatie het beste rendement/kwaliteitsverhouding. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 30-40 m².

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.

Aanbouw met 1 verdieping

Wij zouden graag een aanbouw met 1 verdieping bouwen voor een leefkeuken en badkamer. Aanbouw van 6 m op 8 m. Houten aanbouw met veel glas. Plannen nog niet opgemaakt.

Aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas

We willen een aanbouw plaatsen met verdieping van ongeveer 7 m lang op 4 m diep. Zelfde oppervlakte op verdieping met aansluiting met huidige hellende dak. Aanbouw zelf zou een plat dak krijgen. Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw met veel glas

Aanbouw van 8 meter x 4 meter. De aanbouw moet op palen (staal of hout) staan omdat het aangebouwd wordt aan de eerste verdieping. De lange zijde is tegen de woning gebouwd. De linker, korte zijde is voorzien om de keuken te plaatsen en mag dicht zijn op een venster van ongeveer 1 M² na. De helft van de lange tuinzijde , mag ook dicht zijn. De andere helft + de andere korte helft bestaat uit glazen ramen. . Het dak mag schuin zijn of eventueel vlak. Goede isolatiewaarden rondom. Bij een hellend dak een dakgoot voorzien.

Houten aanbouw plaatsen met plat dak

Wij zouden graag een houten aanbouw willen laten plaatsen aan onze bestaande woning. De afmetingen zouden 5 m br. X 4 m dp zijn . Zijmuren langs buiten bekleed met onderhoudvriendelijke planken( wit) Binnen muren gyproc voorkant (5m) 2x vasr raam van 160cm x 100 cm en schuif of openslaande deur raam van 300 cm Plat dak ( hoogte 250 cm Binnenkant plafond witte houten planchetten = spotjes Alles goed isoleren Vloer planche doorgang naar bestaande woning goed maar simpel afmaken Electriciteit voor zien schakelaars, stopcontacten

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Plannen zijn niet nodig. Moet keuken en eetgedeelte worden. 40 m².

Houten aanbouw plaatsen

Aanbouw van 5 op 5 met plat dak en 2 zijwanden waarvan 1 met deur in. Houten aanbouw. Geen vergunning nodig wegens kleine aanbouw. Bedoeling is een lounge te maken.

Partners

Partners van Casius