Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten aanbouw:

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanbouw uit heel België:

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Plannen zijn niet nodig. Moet keuken en eetgedeelte worden. 40 m².

Houten aanbouw plaatsen

Aanbouw van 5 op 5 met plat dak en 2 zijwanden waarvan 1 met deur in. Houten aanbouw. Geen vergunning nodig wegens kleine aanbouw. Bedoeling is een lounge te maken.

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw aan de woning. Houtskeletbouw van 5 op 4 m. Geen plannen nodig voor de uitbreding. Afwerking doet de klant zelf. Moet een knutselkamer en bergruimte worden.

Houten aanbouw plaatsen met veel glas

Houten aanbouw met veel glas Er is nu een bestaande aanbouw van 2 meter. Deze moet gestript worden. Er moet dan een aanbouw komen van 3.5 m op 8.5 m.

Houten gevelbekleding opnieuw plaatsen

Op dit moment is er een houten gevelbekleding die aan vervanging toe is. Het is niet voor het huis zelf maar voor de aanbouw (berging). Ongeveer 40 m².

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken

Aanbouw met veel glas bouwen achterzijde huis

De aanbouw zou aan de achterzijde komen waar nu het terras ligt ongeveer 4 op 4 meter. Houten aanbouw met veel glas , een soort veranda gevoel. Met grote ramen die opengezet kunnen worden.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij zouden graag onze nieuwe aanbouw afwerken in hard hout. Totale oppervlakte van de aanbouw buiten muren is ongeveer 66 m².

Partners

Partners van Casius