Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten aanbouw:

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten aanbouw uit heel België:

Aanbouw met veel glas en plat dak

Houten aanbouw met veel glas en plat dak zal als leefkeuken worden gebruikt. Dit aan achterzijde van het huis, 11 meter B en 4.5 diep. Met vouw of schuifdeuren in glas.

Aanbouw in hout plaatsen

Houten aanbouw met veel glas plaatsen, +/- 15 m².

Aanbouwen in hout

Houten aanbouw met veel glas 9m x 4m

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw - 6m x 7m

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Houten aanbouw langs voorgevel

Aan de voorgevel van ons huis willen we graag een houten aanbouw plaatsen. De maten 5,17 m X 4m x 3,5m. Het venster dat nog in de voorgevel staat zal dus verplaatst moeten worden naar de aanbouw, hier moet dus een opening voor voorzien worden. (voor de deur moet geen opening voorzien worden, deze zal niet meer gebruikt worden). De voorgevel zal dus ook doorbroken moeten worden. Ik had graag een offerte voor een houten aanbouw met houten gevelafwerking, zonder afwerking binnen. + doorbraak gevel. Ik had ook graag een offerte voor dezelfde aanbouw maar dan wel afgewerkt, met isolatie, afgewerkte muren, verwarming (1 radiator), elektriciteit, gevel afwerking in hout, doorbraak voorgevel, ...

Woning laten verbouwen

Ik wil graag mijn woning laten verbouwen met een nieuwe aanbouw van 35 m² (met schuifdeur en ramen), draagmuur, vloer opvullen, keuken verplaatsen, WC verplaatsen, stroom (vernieuwen of verleggen), leidingen en afvoer verplaatsen, badkamer naar boven verplaatsen, vaste trap naar zolder en eventueel zolder isoleren en afwerken. Woning heeft houten vloer beneden en boven.

Partners

Partners van Casius