Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden:

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden uit heel België:

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Wij willen onze oude mazoutketel vervangen door een moderne gasinstallatie. We hebben in onze halfopen bebouwing (met voortuin van 4m) nog geen gasaasluiting. De netbeheerder Eandis vraagt een sleuf met wachtbuis vanaf de straat tot aan de gevel van de woning + een werfput van 1m x1m x1m tegen de gevel. De doorgang naar de kelder wordt door Eandis gedaan. De voortuin is beplant, behalve 1m voor de gevel (natuursteen).

Binnendeur plus kozijn plaatsen

Tussen slaapkamer en badkamer is een doorgang van 134cm breed x 228cm hoog. Graag hier een kozijn plus deurstel (dubbele deur) in plaatsen. Daarnaast nog een klusje om een dorpel op te hogen zodat ze aansluit op het parket. Mocht u ook ramen en kozijnen doen, nog een klus voor twee ramen plus kozijnen in de kelder.

Ingebouwde kast maken

Ik zou graag een ingebouwde kast onder de trap willen laten maken. Deze moet uitschuifbaar zijn omdat onder de trap ook een doorgang is naar de kelder toe.

Verbouwing voorgevel en kelders

Ik ben opzoek naar een aannemer die volgende werken zorgvuldig zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. - Het volstorten van de kelders met bijhorende nieuwe gepolierd beton bovenlaag of plateau’s insteken - Verbreden van de raamopeningen in de gevel met behoud van de gebogen gewelven, en blauwsteen - Al dan niet steken van de garagepoorten met groot bovenraam. - Herindeling kelder om doorgang te creëren

Bouwaanvraag renovatie Antwerpen

Het gaat om de renovatie van een oude ééngezinswoning. Hierbij willen we op het gelijkvloers volgende werken uitvoeren: - Plaatsen van een I-profiel voor plaatsing veranda, hiervoor willen we de bestaande achterwand slopen. - Vergroten doorgang tussen keuken en living. Hiervoor dient er in de achterste steunmuur een I-profiel geplaatst te worden. - Verhoging van het raam vooraan. Het gaat hier enkel om de gevelsteen,omdat we gebruik willen maken van de bestaande rolluikkas-ruimte. - Eventueel moeten we in de kelder een draagbalk vervangen owv vermemeld. Om dit alles te kunnen verwezenlijken moeten we een grote bouwaanvraag indienen. Hiervoor, maar ook voor raad, zijn we op zoek naar een architect.

Vernieuwen gas-riolering appartement met 6 verdiepen

Graag hadden de bewoners van "Residentie Britania",te 2018 Antwerpen, gehad dat u firma een offerte maakt voor een aantal dringende werken. Het gebouw bestaat uit een appartementsblok met 6 verdiepingen, een doorgang naar de garages/winkel en een kelder. 1) Het vervangen van de gasleidingen in de schacht van de badkamers aan de rechterkant van het gebouw. -het openbreken van de schachten (ingebouwde badkamers) -het vernieuwen van de gasleiding vanaf de meters (kelder) tot elk appartement. -het vervangen van de afvoerleiding van de badkamers die ook door deze schacht loopt -Het hersluiten van de schacht op een manier dat deze zonder veel breekwerken terug te openen is(betegelen op een houten plaat?).

Plaatsen poutrels

We renoveren een oude woning. Op vier plaatsen moeten poutrels gestoken worden: - in de voorgevel wordt het raam verhoogd, mogelijks met L-profiel in de gevelsteen, - in een draagmuur binnenshuis wordt de doorgang vergroot, - de achtergevel, geen draagmuur met enkel platdak erboven wordt weggehaald voor veranda, - in de kelder moet de draagbalk onder de gang vervangen worden.

Werken op gelijkvloerse verdieping

doorgang maken binnenmuur van 200x80x15cm en randen bepleisteren verhogen met 18.5cm en chappen van overloop (90x80cm)van kelder verhogen 8 treden 80x20cm stenen keldertrap met volle betonblokken 39x19x14cm schoorsteenmantel 116.5hx112bx35d cm afbreken en schoorsteen onderaan bepleisteren herbevestigen van 1 meter natuursteenplint onderaan voorgevel