Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Linden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Linden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Linden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Linden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Linden:

Verwijderen steunmuren en steunbalken plaatsen

Voor onze renovatie zouden wij enkele muren moeten verwijderen en steunbalken moeten laten plaatsen. Het betreft dus 2 volledige muren, 1 stuk muur om een dubbele deur te plaatsen en 1 buitenmuur waar momenteel 1 klein en 1 groot raam instaat, dat 1 volledig raam moet worden.

Draagmuren uitbreken en steunbalk plaatsen

In het midden van de woonkamer van de woning (bouwjaar +- 1985) die we gaan kopen staan 2 korte draagmuurtjes die we zouden willen wegwerken. Daarvoor moet er over een lengte van 5. 5 meter een steunbalk geplaatst worden. Veel breekwerk is er dus niet aangezien de muurtjes nog geen meter breed zijn (foto plannen: groene streep = muurtjes, oranje streep is waar balk zou komen). De paal die oranje omcirkeld is op de foto in bijlage willen we ook weg maar hier hebben we minder inzicht in.

Slaapkamer renoveren

Huidige slaapkamer afbreken en wegvoeren. Nieuwe slaapkamer in elkaar steken. Vast tapijt uitbreken, nieuwe vloer leggen (parket of laminaat)alsook de plinten. Geen schilderwerken.

Luiken in kunststof op maat maken

Twee luiken, elk 64cm x 202cm, donkergroen (ral 5983) kader en wit effen binnenvlak met buitenaanslag aan één zijde, dienen om één hoog raam af te sluiten. Oppervlak is verdeel in drie kleinere vlakken.

Verbouwen woning

Volgende verbouwingen zijn van toepassing: - veranderen vloer keuken + achterbouw -> chape+ tegelen (ongeveer 15 m²). - veranderen vloer living: van laminaat naar kurk (ongeveer 28 m²). - behangen en schilderen living.

Renovatie van de zolder

Graag zou ik mijn zolder (vloeroppervlakte ongeveer 65 vierkante meter) ombouwen tot twee slaapkamers en eventueel een badkamertje. Er moet nog een vaste trap geplaatst worden. Het dak is geïsoleerd (6cm) maar blijkbaar is dat onvoldoende dus er zou nog een 15 tal cm moeten bijkomen. De regenafvoer moet naar de buitengevel van de straatkant komen. Verder ook nog: maken van scheidingsmuren, zijmuren voorzetwand isoleren, gyproc op schuine wanden, veluxen met rolgordijnen en muggengaas, aanpassen elektriciteit, maken van nieuw trapgat en dichtstorten oud trapgat, plaatsen radiatoren, eventueel sanitair voorzien, uitrechten en isoleren van zoldervloer, plaatsen van deuren en eventueel laminaatvloer.

Reparatie verandadak

Wij hebben aan de achterkant van ons huis een oude maar degelijke veranda staan. De naden van plastieken dakplaten zijn echter ondertussen niet meer waterdicht op verschillende plekken. We hebben reeds zelf op bepaalde punten de problemen tijdelijk kunnen verhelpen, maar zouden deze nu voor het hele dak willen laten repareren op een professionele manier. De totale dak oppervlakte van de veranda is 26 m², maar er moeten dus geen platen vervangen worden, enkel de naden tussen de dakplaten opnieuw dichten.

Renovatiewerken in woning uit te voeren

Renovatiewerken woning 1963 Isolatie buitenmuren + plaatsing crepie, plaatsing wc, renovatie electriciteit,plaatsing verwarmingselementen + centrale verwarming (ketel), vervanging ramen,behandelen muren vochtprobleem.

Chapwerken

Voor de ombouw van een zolder tot een bijkomende leefruimte zoeken wij een chapper. Opp. 35 m², 1e verdieping. Liefst met isolatie.

Schubbeek 37

1) electriciteit in het gehele huis moet vervangen worden 2) op de gelijkvloers moet vloerverwarming komen en een nieuwe verwarmingsketel(stookolie) 3) er moet een nieuwe tegelvloer gelegd worden +- 100m2 4) op het eerste verdiep moeten de verwarmingsleidingen ingeslepen worden in de vloer