Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Londerzeel:

Schouw binnenshuis afbreken

Ik wil in mijn living een schouw laten weghalen.

Vergroten van raam en poutrel plaatsen

We zoeken een aannemer voor het vergroten van vijf raamopeningen tot de grond, waarbij twee ramen tot één grote opening moeten worden aangepast (en dus inclusief plaatsen van linten). De blauwe stenen moeten uiteraard ook worden voorzien.

Vervangen van rubbers veranda

Vervangen van rubbers tussen de polycarbonaat platen. Betreffende 14 stuks met een lengte van 3 meter gemakkelijk toegankelijk. hoogte pergola bevestigt aan woning achter Dit zijn de afmetingen: Breedte 3 meter. Hoogte 3. 20 meter. Lengte 16 meter.

Poutrel plaatsen achtergevel

Achtergevel moet open en er moet poutrel in 5m poutrel.

Betonrot herstellen

De onderkant van ons terrasje heeft betonrot en is 6 m lang op 60 cm breed.

Draagmuren verwijderen

In een project moeten drie draagmuren deels door HEB balken vervangen worden.

Draagmuur vervangen met stalen balk.

Er moet een stalen balk geplaatst worden i.p. v een draagmuur. Dus de huidige draagmuur moet verdwijnen. Is het mogelijk om langs te komen en een offerte te maken.

Vernieuwen badkamer

Momenteel staat er een bad, maar ik wil dat weghebben en er een inloopdouche plaatsen, alsook een nieuwe wastafel. Graag ter plaatse komen kijken.

Uitdiepen kelder

Wij hebben reeds een kelder van +/- 1m70 diep. Maar wensen hier een bruikbare ruimte van te maken in plaats van alleen maar opslagruimte. +/- 200m² kelderoppervlakte

Trapgat te maken + dichtmaken oud trapgat

Maken van trapgat + dichtmaken oud trapgat. We hebben een zolder die nu toegankelijk is via een luik + ladder. We willen een volwaardige trap laten maken, hiervoor moet een nieuw trapgat gemaakt worden (in houten plafond), het valluik moet dichtgemaakt worden zodat de zolder een volwaardige verdieping wordt.