Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Lot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Lot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing aan-, uit en opbouw in Lot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lot:

4 balkons renoveren

Er zijn 4 balkons te renoveren. Deze moeten onderaan hersteld worden want ze beginnen af te brokkelen. Compleet vernieuwen ook tegels herleggen. Afmetingen van één balkon: 1 x 3 meter.

Reinigen en herstellen regenwaterput, en binnen muur herstellen door vocht

Ik ben een nieuwe eigenaar van een huis in lot (1651) en er is een regenwaterput maar die is niet bruikbaar. Er is wel een vocht vlek op een muur dat zou door die waterput komen. Ik zou op lange termijn deze waterput ook gebruiken als het mogelijk is. Er is geen toegang tot de waterput dus er zal moeten gegraven worden, en ik weet ook niet waar.

Afwerking van zolder

Aannemer voor ombouwen zolder tot kamer:Zolder is al geïsoleerd maar muren dienen nog afgewerkt te worden met vliesbehang. Trap nog af te werken ( rechte trap). plaatsen van 1 velux en 4 chassis voor de ramen. Ook laminaat plaatsen. Zolder is +/- 30 m².

Ik zoek een architect om een plan te ...

Ik zoek een architect om een plan te tekenen en de bouwaanvraag te regelen voor een kleine uitbreiding van een bestaande bouw, zijnde een bijkomende verdiep op een bestaande bouw van 6 x 10 meter.

Beste, We zoeken voor de inrichting ...

Beste, We zoeken voor de inrichting van onze loft een algemene aannemer. We zitten krap bij budget dus moeten we goed uitkijken wat we allemaal kunnen doen, de keuze van de materialen zal doorslaggevend zijn. De loft werd ons CASCO verkocht dus alles is nieuw uit te voeren. Hoe meer we zelf zouden kunnen doen hoe beter. U kan me contacteren op 0476/54.13.64. Veel dank!

bouwen van nieuwe woonruimte met plat ...

bouwen van nieuwe woonruimte met plat dak : werfinrichting, fundering gieten, metselwerk, houten gebinte voor plat dak en evenuteel plaatsen van regenwaterput.

Bijbouwen losstaande garage van 36 m². ...

Bijbouwen losstaande garage van 36 m². Fundering is in orde. Plannen bestaan. Bouwvergunning is verlopen, maar is verleend in 1997

van twee daken 1 dak maken + aangepaste ...

van twee daken 1 dak maken + aangepaste waterafvoer, koepels plaatsen aanpassen van electrisiteit buitengevel aanpassen + gevelsteen + ramen en deuren binnen muur plaatsen voor het maken van een slaapkamer + deur plaatsen van verwarming op gas , ook koken en warm water aanpassen en verplaatsen van waterleidingen en waterafvoer voor keuken en wasmachiene

Verbouwing bestaande woning. Uitbreiding ...

Verbouwing bestaande woning. Uitbreiding met garage( 2 wagens) ,keuken, living , badkamer, berging. Vernieuwing bestaande woning, vernieuwing dak.

Uitbreiding bestaande woning met garage ...

Uitbreiding bestaande woning met garage (2 wagens) , keuken, badkamer, living, berging. Vernieuwing van de bestaande woning, vernieuwing dak.