Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Merchtem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Merchtem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Merchtem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Merchtem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Merchtem:

Betonvloer met bewapeningsnet aanleggen

Betonvloer met bewapeningsnet aanleggen. Zou zijn om Garage Modern van 3.25m x 5.35m op te plaatsen.

Storten van beton en uitvlakken

Ik zou graag onze woning laten herbetoneren, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 155m² met een dikte van 12 cm beton te storten en uit vlakken. Zou dus gaan om betonstort en nivellering waarop isolatie en chape zouden komen.

Steunmuren uibreken en poutrel plaatsen

2 steunmuren uitbreken en poutrel plaatsen in woonruimte. Lengte muur , poutrel 5 m.

Bovenverdieping van woning renoveren

Het gaat over een oppervlakje van 62m²waar het dak moet geisoleerd worden, de plafonds van de onderliggende 2 slaapkamers er (indien mogelijk) uit, om meer ruimte te realiseren (eventueel mezzanine indien mogelijk) een gyprocmuur verplaatsen en de bijhorende badkamer opnieuw in te richten.

Bestaande open haard renoveren

Ik wens een bestaande klassieke openhaard te renoveren/moderniseren. Eventueel gan de muur aanpakken om het tot een mooi geheel te veranderen

Ruwbouwwerken uitvoeren

Aannemer gezocht voor ruwbouwwerken. - Afbraak van buitengevel, dakconstructie, binnenmuren en nieuwe openingen. Plaatsen van stalen balken en opbouw nieuwe muren in snelbouw. Uitvoeringstermijn obv 30 dagen. Lastenboek verkrijgbaar, mits positieve beoordeling van Startdatum en aangeleverde referenties. Startdatum 01/2018. uitvoeringstermijn = 1 maand

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel met plat dak te plaatsen. Ongeveer 3,5 meter. In kunststof.

Reinigen en opvullen stookolietank

Oude stookolietank van +/- 5000 l reinigen en opvullen in de voortuin.

Afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw

Bestaande woning, nieuwe betonplaat gieten en vloerverwarming plaatsen. Achterbouw afbreken (4 x 3 ) en heropbouwen (4 x 7) In heel de woning sanitair en aflopen vernieuwen.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken tussen keuken en badkamer. In muur zijn er wel electriciteitslijnen en radiateurslijnen. Breedte 46,hoogte 235, lengte 320. De bedoeling is dat daar een vaste trap naar zolder komt.