Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Neerijse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Neerijse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Neerijse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Neerijse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Neerijse:

Bijbouw overdekt terras

We zouden graag onze bestaande garage ombouwen tot overdekt terras en zijn dus nog op zoek naar een metser. 2 muren van garage moeten blijven staan omwille van bouwvoorschriften maar de andere twee mogen weg. De twee bestaande muren die te behouden zijn (6x4) moeten zowel aan buitenkant als binnenkant gemetst worden zodat deze niet meer zichtbaar zijn.Foto ter beschikking.

Schilderen / afwerking binnenshuis

Vorig jaar hebben wij een huis gekocht in Neerijse. Wij zouden graag heel het huis langs binnen laten schilderen en een paar kleine afwerkingen laten doen in de keuken alsook een electriciteitskabel willen laten weg werken in het plafond. De timing is niet zeer belangrijk. Hoe vroeger, hoe liever natuurlijk.

We zoeken iemand die een nieuw gat kan ...

We zoeken iemand die een nieuw gat kan maken naar de zolder (beton + chape) en die in het gat van de bestaande uitschuifbare zoldertrap kan dichtmaken

renovatie vierkantshoeve, muren en dak ...

renovatie vierkantshoeve, muren en dak reeds in orde, al de rest moet nog gebeuren. authenticiteit bewaren maar toch combineren met modern - misschien een glazen uitbreiding - geen traditionele veranda aub ! - wel een soort loodsachtige constructie - volledige indeling en inrichting van het oude gedeelte - nutsvoorzieningen reeds aanwezig. wij zijn gezin met vier kinderen en er is ruimte voor elk zijn eigen kamer, drie badkamers, speelruimte, zithoek voor de kinderen, enz.... buiten groot terras met zwembad nog te realiseren uitkijkend op natuurgebied