Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houtkachel afbreken:

Houtkachel afbreken

Verwijderen van cassette houtkachel.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel afbreken uit heel België:

Schoorsteen op een schuin dak afbreken

Sedert 2 jaar hebben wij onze houtkachel in de woonkamer afgebroken. De schouw op het dak staat er nog steeds maar wordt niet meer gebruikt. Het betreft een schuin dak, de schouw is ongeveer 1 meter hoog.

Houtkachel afbreken

Oude houtkachel laten verwijderen, samen met het al dan niet verwijderen van de schoorsteen. Enkel afbraakwerken.

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Schouw met houtcassette afbreken en heropbouwen

We zoeken iemand met kennis van zaken om de schouw met houtcassette af te breken. Nepschouw in gyproc, de echte schouw is redelijk hoog afgebroken door die installateurs van de houtcasette. De bedoeling is alles te herstellen,zodat we een houtkachel kunnen plaatsen. Aan de buitengevel is er een rooster (om lucht te trekken) dit moet ook weer dicht gemaakt worden.. Wij weten niet of het moet gestut worden, daarom zouden we dan ook graag iemand hebben met kennis van zaken.. En die wilt het afval meenemen tegen vergoeding Misschien dan samen even bespreken hoe het kan en wat het kost.. We willen geen te grote kosten doen..

Dakcontrole, deels isoleren;1ste ...

Dakcontrole, deels isoleren;1ste verdiep: plafond schuur verlagen+verplaatste trap inwerken, aantal kamers van 2 naar 3 (valse wanden) + dakramen, badkamer verplaatsen, oud trapgat toemaken, schouwen afbreken; gelijkvloers: plafond van kelder op gelijk niveau van living brengen + keldertrap, keuken verplaatsen en uitbreiden, wc verplaatsen, houtkachel plaatsen, c.v. op gas brengen, mazoutketels verwijderen; in verband met vorige elektro- en waternet, vloeren. Ev. veranda.