Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotselaar:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Deuropening maken van slaapkamer naar badkamer. Geen gedacht of die muur een steunmuur is. Indien steunmuur moet er een draagbalk geplaatst worden.

Opening naar kruipzolder maken + luik

De kruipzolder in ons huis (bj 1996) is niet toegankelijk. Graag zou ik de mogelijkheden bekijken om in de gang onder de kruipzolder een opening te laten maken naar de kruipzolder toe , en vervolgens af te laten werken met een luik met uitschuifbare of uitklapbare trap als dit mogelijk is. Gyprocplafond met houten keeper.

Beton leggen / chappe leggen op bestaande vloer 55 m²

Wij zouden graag een betonlaag of chappelaag leggen op onze bestaande vloer om daarop nieuwe tegels te kunnen leggen. Dit is voor een oppervlakte van 55 m² op de gelijkvloers.

Renovatiewerken uitvoeren

Verwijderen van houten planchetten. Isoleren van dak (via plafond) en afwerken met gyproc. Electriciteit vernieuwen in 3 kamers en overloop. Aanleggen van riolering onder oprit van huis naar straat. 3 plafonds te isoleren.

Betonrot herstellen

Plafond in beton ziet er zeer slecht uit. De plafond in de berging. Hiervoor moet er dringend een oplossing komen.

Deurgat maken in steunmuur

Uitlslijpen van deurgat in muur tussen living en garage. Dit was ooit een buiten(steun)muur. De garage is immers later bijgebouwd. Afwerking nodig tot aan het punt dat ik zelf chambrant en en een deur kan plaatsen. Er komt nog een plakker voor de verder afwerking nadat ik de deur heb geplaatst.

Nieuwbouw betonkelder te gieten

-Vloerplaat dikte 30 cm – dubbel gewapend met net 10x10x150xm² - 18. 49 m³. Polieren vloerplaatPE folie onder vloerplaatBetonbuitenmuren dikte 35 cm – dubbel gewapend met net 8x8x150x,80 m³ - totale lengte 31,42 m – hoogte 235 cmOnderaan voorzien van stalen kimplaatOptie bovenaan stalen kimplaatOptie energiedoorvoeren 5 stuks. Optie Verluchtingen dia. Optie Stabox voor aansluitingen vloerplaat volle grond. Optie pompputje Plannen kunnen opgevraagd worden.Start bouw deze zomer.

Renovatie alleenstaande woning

Aannemer voor renovatie huis: Er zullen nieuwe leidingen aangelegd moeten worden, Gas en electriciteitsnet, dak isoleren, nieuwe badkamer, en eventuele andere suggesties voor renovatie.

Gang en toilet renoveren

Ik wens de gang en toilet te renoveren. Schilderen plafond en muren. Plaatsen van 3 nieuwe deuren. Plaatsing nieuwe Wc en lavabo. Hangen nieuwe verlichting, vervangen van radiator.

Beton gieten

Achter het huis loopt de kruipkelder door met daarop gewelfsels, en voor een stuk al beton voor een terras. De beton is niet afwaterend waardoor er in de kruipkelder ook vochtproblemen zijn. (Helaas al 20 jaar) Er zou een nieuwe beton op moeten komen die afwatert richting tuin. De oppervlakte is zo'n 32 m².