Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Pieters Kapelle (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Sint Pieters Kapelle (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Sint Pieters Kapelle (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Sint Pieters Kapelle (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Pieters Kapelle (Vl Br):

Oude beschermde hoeve compleet renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een door erfgoed beschermde hoeve zou kunnen renoveren. De volledige hoeve is beschermd, maar de renovatie zou zich initieel beperken tot het woonhuis wat zo een 440 m² is. Het gaat om een totaalrenovatie. Woning zou men moeten strippen naar de ruwbouw om dan opnieuw alle technieken en dergelijke te installeren. Ook isoleren, herbepleisteren, nieuwe vloeren, enzovoort.

een open veranda; een zijkant toe met ...

een open veranda; een zijkant toe met glas; een dak met dakvensters

Op zoek naar een algemene aannemer om ...

Op zoek naar een algemene aannemer om een huis af te werken. We zijn van plan om een niet afgewerkerkte ruwbouw te kopen dit hangt natuurlijk af van wat de kosten zijn voor het af te werken.

herinrichten van een zolder (eerste ...

herinrichten van een zolder (eerste verdiepng die zich onder het puntdak bevindt) waar 3 kamers, badkamer + toilet geplaatst zouden worden. Herinrichten van de ingedeelde ruimte (metselwerk, electriciteit plaatsen van dakvensters, isolatie

Open villa bouwen met op de ...

Open villa bouwen met op de bovenverdieping : 3 slaapkamers, bureau ( mag eventueel op gelijkvloers staan) en badkamer ( eventueel ook nog een klein zoldertje). Gelijkvloers : een grote living met salon, open keuken, berging, inkomhal en garage.