Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie zolderverbouwing in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tienen:

Rijwoning verbouwen

Ik wil een kleine rijwoning helemaal laten verbouwen (alleen de voorgevel blijft staan). 90m²

Schade herstellen door waterinzijpeling van het dak

Er is schade in twee kamers door water insijpeling van het dak. huurwoning. Herstelling van muren en plafond in 2 ruimtes. Bestek vorov erzekering. Schilder en pleisterwerken. zijn bezig met het dak te herstellen.

Afbraakwerken uitvoeren

offerte voor afbraakwerken renovatieproject, toegang vanaf 19/11 15u verwijderen en afvoeren: - sierboog en ornamenten - raam en ondermuur (binnen) - muur met deurgat (niet dragend) - vloerplinten - hobbel van 3 tegels - muurtegels (beperkte opp) indien mogelijk: - zagen trapgat - zagen deurgat in draagmuur (linteel plaatsen)

Oorzaak scheuren muren vinden

Ik heb verschillende scheuren in mijn muren op de verschillende verdiepingen in mijn huis. Zowel horizontale als verticale scheuren. Ik zou graag weten of dit ernstig is. Graag had ik een bezoek gehad.

Gelijkvloers deels renoveren

Oude schoorsteen laten verwijderen en hierbij nieuwe tegels laten leggen. Gaat om een gelijkvloers met oppervlakte van ongeveer 55 m². Tevens zou dan nieuwe elektriciteit op gelijkvloers moeten gelegd worden.

Draagconstructie kelder renoveren en aanbouw plaatsen

Men moet enerzijds de draagconstructie in de kelder nakijken en waar nodig verstevigen of renoveren. Dit bestaat uit verschillende steunbalken. Hiernaast moet men aan de huidige woonkamer een aanbouw plaatsen. Dit door de achterste muur uit te breken en zo huidige ruimte uit te breiden. Aanbouw zal ongeveer 3 op 5,5 meter zijn.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik ben mijn huis aan het verbouwen en wil een draagmuur verwijderen om zo een open ruimte te creëren, Ook zocht ik nog iemand voor mijn huis te strippen. Moesten jullie dit toevallig ook doen zou dit handig zijn. Het gaat om een draagmuur van 5 meter breed.

Herstellen waterschade

Ik wil mijn huis laten herstellen wegens waterschade van mijn buurman . Blijkt te zien dat het water via zijn dakgoot binnen treed en mijn gevel erg aan het beschadigen is, waardoor al het water via mijn badkamer (1ste verdiep) uitloopt langs de lamp. Na goedkeuring van de verzekering moet deze herstelling spoedig uitgevoerd worden. Herstelling plafond van de badkamer. Ongeveer 24 m² bestaande uit gyproc met isolatie. Buitenmuur van gevel op 2 de verdieping is beschimmeld.

Herstellen gyproc plafond en schilderwerken

Door lekken van dak is er waterschade opgelopen. De plafond stuccen, en schilderwerken. Gyproc platen plaatsen.

Renoveren van dakterras

Graag willen we ons dakterras laten renoveren, er zijn 2 lichtkoepels die we willen laten wegwerken. Graag ook verschillende mogelijkheden adviseren wat betreft de vloer/dakbedekking ter afwerking. Totaaloppervlakte bedraagt een 40-tal vierkante meter, aan de achterzijde van het hui s(dus de vakman moet door het huis met zijn materiaal)