Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie zolderverbouwing in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tienen:

Gelijkvloers deels renoveren

Oude schoorsteen laten verwijderen en hierbij nieuwe tegels laten leggen. Gaat om een gelijkvloers met oppervlakte van ongeveer 55 m². Tevens zou dan nieuwe elektriciteit op gelijkvloers moeten gelegd worden.

Draagconstructie kelder renoveren en aanbouw plaatsen

Men moet enerzijds de draagconstructie in de kelder nakijken en waar nodig verstevigen of renoveren. Dit bestaat uit verschillende steunbalken. Hiernaast moet men aan de huidige woonkamer een aanbouw plaatsen. Dit door de achterste muur uit te breken en zo huidige ruimte uit te breiden. Aanbouw zal ongeveer 3 op 5,5 meter zijn.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik ben mijn huis aan het verbouwen en wil een draagmuur verwijderen om zo een open ruimte te creëren, Ook zocht ik nog iemand voor mijn huis te strippen. Moesten jullie dit toevallig ook doen zou dit handig zijn. Het gaat om een draagmuur van 5 meter breed.

Herstellen waterschade

Ik wil mijn huis laten herstellen wegens waterschade van mijn buurman . Blijkt te zien dat het water via zijn dakgoot binnen treed en mijn gevel erg aan het beschadigen is, waardoor al het water via mijn badkamer (1ste verdiep) uitloopt langs de lamp. Na goedkeuring van de verzekering moet deze herstelling spoedig uitgevoerd worden. Herstelling plafond van de badkamer. Ongeveer 24 m² bestaande uit gyproc met isolatie. Buitenmuur van gevel op 2 de verdieping is beschimmeld.

Herstellen gyproc plafond en schilderwerken

Door lekken van dak is er waterschade opgelopen. De plafond stuccen, en schilderwerken. Gyproc platen plaatsen.

Renoveren van dakterras

Graag willen we ons dakterras laten renoveren, er zijn 2 lichtkoepels die we willen laten wegwerken. Graag ook verschillende mogelijkheden adviseren wat betreft de vloer/dakbedekking ter afwerking. Totaaloppervlakte bedraagt een 40-tal vierkante meter, aan de achterzijde van het hui s(dus de vakman moet door het huis met zijn materiaal)

Zolder afwerken

Men moet de zolder afwerken met voornamelijk gyprocplaten.

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Gevelspecialist: Ik wil een buitenmuur bekleden met platen of afwerken in crepi. Het is een scheidingsmuur. Afmetingen 3 op 4 meter.

Balkon renoveren

Ik zoek een bedrijf dat mijn balkon kan herstellen (beton onderaan komt los) evenals houtwerk kan opschuren en opnieuw verven en houtrot kan behandelen indien nodig. Evenals de voordeur (dubbele grote voordeur in hout), evenals 2 rolluiken in hout.

Nazicht van de balkons

Ik zou 2 balkons moeten renoveren aan een appartement op de 6e verdieping in Tienen. Vooral belangrijk is de waterdichtheid. Balkon 1: halve meter op 1 meter. Balkon 2: 1 meter op 6 meter (ruwe schatting). Waterinsijping naar de onderburen