Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tildonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Tildonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Tildonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor restauratie, zolderverbouwing verbouwing in Tildonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tildonk:

Herstel crepi buitengevel

Gevelspecialist: Een deel van de crepi aan de buitengevel komt los (rond de afvoer en onder het raam)

Zolder afwerken

Wij wensen onze zolder af te werken. Vloer te plaatsen. Dak en muren nog af te werken (gyproc).

Prefab aanbouw met verdiep maken

Ik had graag mijn veranda willen afbreken en in de plaats een aanbouw met verdiep te laten bouwen. Gelijkvloers is dan uitbreiding van de woonkamer en boven een additionele slaapkamer. Graag had ik dit in prefab bouw. Uitbouw ongeveer 4 m bij 5 m idem voor verdieping erop. Er zal nog een dak aangepast moeten worden naar de uitbouw . De woning nu is gelijkvloers met puntdak waar er kamers onder het dak zijn. Graag offerte hiervoor. Nog niet in het bezit van een vergunning.

Plaatsen van zoldertrap

Afwerking van zolder.Leveren en plaatsen van een zo breed als mogelijk plooibare houten zoldertrap + kast. Hoogte vloer-plafond= 2,60m. Leveren en plaatsen van 30 m2 waterbestendige osb platen tussen de dakspanten op de zolder.

Inrichting Zolderruimte

1. Eventueel verbeteren/aanpassen isolatie (zelf geplaatst) 2. Plaatsing 2 dakramen 3. Inrichting van 2 kamers mbv metalstud/gyproc (ongeveer 7m x 7m) 4. Voorbereiding electriciteit/verwarming

Renovatie van boven verdieping

Totaal herinrichting van bovenverdiep, vloer-badkamer- dressing enz.

Betonvloer als fundering voor terras

Graag een vakman voor de plaatsing van een betonvloer die dienst zal doen als fundering voor mijn terras. Oppervlakte is 30m² (10 x 3 m), gewenste dikte ±15 cm. Er is enkel toegang via een deuropening van 90cm naar het terras. Gebruik van een betonpomp lijkt me logisch.

Staalbouwwoning

Graag had ik een offerte gehad op een wind en waterdichte gesloten bebouwing in staalbouw . - 74 m2 gelijksvloer = gepolierde beton - 74 m2 bovenverdieping - 45 m2 zolder Gevels: prefab geïsoleerde betonpanelen of sandwichpanelen , silex, noir ebene voor de bovenenverdieping . prefab geïsoleerde betonpanelen, glad gelijksvloers. - aluminium raamprofielen - Dubbelglas Dak: houten dakstructuur - isolatie - dakpannen en glas Vloer: gepolierde beton Graag de goedkopste materialen maar wel met deze kleurcombinatie . Bedoeling is wel met veel glas te werken . Dank bij voorbaat .

Wij willen starten met het opknappen van ...

Wij willen starten met het opknappen van een huis met bouwjaar 1958. Wij zoeken nog iemand voor de grondwerken en ontvangen dus graag offerte voor: 12 cm vloerplaat gewapend beton PE folie 6 cm PUR 8 cm chappe De vloerplaat zouden we in februari - begin maart willen laten leggen. Begin - midden april zouden we dan PUR en chappe willen leggen.

architect die de volgende plannen wil ...

architect die de volgende plannen wil uitwerken ,fundering en metselwerk om een nieuwe garage met bovenverdieping te creeren om samen met de bestaande garage en een verniewde bovenbouw een studio te vormen.